Şimdi Ara

Orwell Dev-C++ graphics.h ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar win8 kullandığım için derleyici olarak son sürüm olan Orwell Dev-C++ yükledim ancak graphics.h kütüphanesini eklemeyi bir türlü bulamadım. Eski sürümler için internette anlatımlar var ancak onları denediysem de bu son sürümde kullanamadım graphics.h kütüphanesini. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır acaba aranızdan?

• Konu hiç cevap alamamış ancak aynı sorun bendede var.Bilgisayar 64 bit ne denediysem olmadı graphics.h heryere kaydettim dev c nin normal sürümlerini indiriyorum oda bende çalışmıyor.Lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin.Son olarak c++ dilini biliyorum.Aralık sonuna kadar 5 bayrak çizimi ödevim var başka bir program önerebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmonarch

Merhabalar arkadaşlar win8 kullandığım için derleyici olarak son sürüm olan Orwell Dev-C++ yükledim ancak graphics.h kütüphanesini eklemeyi bir türlü bulamadım. Eski sürümler için internette anlatımlar var ancak onları denediysem de bu son sürümde kullanamadım graphics.h kütüphanesini. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır acaba aranızdan?

bende de win8 var orwell kurdum 44 mb olanı indirdim başlangıçta bütün her şeyi yükle demiştim sende istersen 44 MB olanı indir bi dene sitesi buydu
    http://orwelldevcpp.blogspot. com

• Orwell yükledim ama onada graphics.h bir türlü ekleyemedim.
  • Doğruluğundan emin olmamakla birlikte bu sorunla karşılaşan bir kaç kişi sorunu WinBgiM paketini yükleyerek çözdüklerini söylemişlerdi. (şahsen denemedim çünkü böyle bir sorunla karşılaşmadım)

İlgili paketi kurarak Dev-C++ üzerinde New->Project->WinBGIm Sekmesi->WinBGIm seçerek sorunu çözeceğinizi tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas001

Doğruluğundan emin olmamakla birlikte bu sorunla karşılaşan bir kaç kişi sorunu WinBgiM paketini yükleyerek çözdüklerini söylemişlerdi. (şahsen denemedim çünkü böyle bir sorunla karşılaşmadım)

İlgili paketi kurarak Dev-C++ üzerinde New->Project->WinBGIm Sekmesi->WinBGIm seçerek sorunu çözeceğinizi tahmin ediyorum.

dev c ye mi orwell mı ? Hangi sürüme yani ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.