Şimdi Ara

OS X El Capitan ilk güncellemesini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OS X El Capitan ilk güncellemesini aldı

Apple'ın 30 Eylül tarihinde ücretsiz olarak kullanıma sunduğu yeni nesil masaüstü işletim sistemi OS X El Capitan, ilk güncellemesini aldı.

Tüm detaylarına burada yer verdiğimiz OS X El Capitan, yayınlanan 10.11.1 sürümüyle aşağıda ye alan yenilikleri ve iyileştirmeleri kazandı;

• OS X El Capitan'a yükseltilirken yükleyici güvenirliğini arttırır

• Microsoft Office 2016 ile uyumluluğu arttırır

• Giden sunucu bilgisinin Mail'den kaybolmasını sorunu düzeltir

• Mesajların ve posta kutularının Mail'de görünmesini engelleyen sorunu çözer

• Belirli Audio Unit yazılım eklerinin doğru şekilde çalışmasını engelleyen sorunu çözer

• VoiceOver güvenirliğini arttırı

• Tam Unicode 7.0 ve 8.0 desteğiyle iOS 9.1 ile benzer olarak 150'nin üzerinde yeni emoji karakteri ekler.

Güncellemeye Mac sistemlerin App Store uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

• office 2016 ,15 değil
  • MBA'lardaki pil süresi sorunu çözülmüştür umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

office 2016 ,15 değil

Mac için çıkan sürüm 16
  • yavaşlatmasalar bari çünkü brnim emektar mid-2010 da yosemiteden sonra harika akıcı çalışıyordu. resmen küsmek üzere olduğum macbookptoma yeniden ısındım el capitanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi yükledim. Efsane olmuş.. Uçuyor alet resmen.

• Çıktığı ilk gün bi hevesle temiz kurulum yaptım, fakat 10 dk dayanamadım tekrar yosemite ye döndüm. Bunun tek sebebi vardı oda trackpad de "3 parmak ile sürükleme" özelliğinin kaldırılmış olmaması. En çok kullandığım hareketin çıkartılması garip doğrusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightForBeer

Çıktığı ilk gün bi hevesle temiz kurulum yaptım, fakat 10 dk dayanamadım tekrar yosemite ye döndüm. Bunun tek sebebi vardı oda trackpad de "3 parmak ile sürükleme" özelliğinin kaldırılmış olmaması. En çok kullandığım hareketin çıkartılması garip doğrusu.

Çözümü aşağıdaki linkte. İlk kurulumda bende ne oluyoruz demiştim ama yeri değişmiş. El capitan gerçekten çok başarılı olmuş.

http://www.idownloadblog.com/2015/06/25/three-finger-drag-gesture-os-x-el-capitan/

• MBA mid 2013 Ekran parlaklığı sorunu yaşayan var mı. Ekran parlaklığını otomatik olarak ayarladığımızda gündüz ekran daha soluk görünüyor. Parlaklığı manuel yaptığımızda düzeliyor. Yosemitede ve öncesinde sorunsuz çalışan otomatik parlaklığı bozdular.
  • Tamam işte bende onu yazdım.haberde 2015 yazıyordu sonradan düzeltmişler.Bende o yüzden 15 değil 16 yazmıştım.

• Son sürüm deneyen oldu mu? 10.11.1, 10.11'e bakarak nasil? Indirdim ama henüz install etmedim.

• Autocad'te sorun vardı acaba düzelttiler mi ? Bu sorundan dolayı Yosemite'ye dönmek zorunda kalmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.