Şimdi Ara

OS X Lion ve yeni Macbook Air'lar için bekleyiş sona eriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet soylentiler dogru ise bugun bizim saatimizle 1530 da mac app store da olacakmis. 5 saat sonra gorecegiz..
  • Bugün satşa çıkıyor...
  • evet beklemedeyim..:)
  • geri sayım başladı... app store yenileniyor ahanda...

• indirmeye başladım
  • darısı hackintosh olarak başımıza
    inşallah sorunsuz bi distro çıkar kısa zamanda da bizde kullanırız artıkın
  • macbook air lerin ekran kartlari gitmis. Bu kotu olmus. Keske guzel bir AMD ekran karti caksalardi. Indirmeye nereden basladiniz?
  • Appstore'dan indiriyorum.
  • indirecek link bulan bir haber etsin sevabına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

indirecek link bulan bir haber etsin sevabına :)

indirebilmeniz için sürümünüzün güncel olması lazım, masada cıkan app Storeda aramaya Lion yazın geliyor zaten..
  • mac yanımda değil malesef.. upgrade fiyatı belli mi unun yoksa her şekilde 29$ mı.
  • quote:

mac yanımda değil malesef.. upgrade fiyatı belli mi unun yoksa her şekilde 29$ mı.

Şu haliyle upgrade etmiş oluyoruz zaten, mac os olmadan app store hayal :) Onun haricinde indirme bağlantıları verecek olabilir.. Ben upgrade ediyorum..
  • hocam neden para ödeyesinizki as sonra piratebay da yayınlanacak temiz bir kurulum yaparsınız hiç snow un üzerine günceleme yapılarak kullanmak olurmu indir torrentden temiz bir kurulum yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

quote:

mac yanımda değil malesef.. upgrade fiyatı belli mi unun yoksa her şekilde 29$ mı.

Şu haliyle upgrade etmiş oluyoruz zaten, mac os olmadan app store hayal :) Onun haricinde indirme bağlantıları verecek olabilir.. Ben upgrade ediyorum..

hocam bilgiler silinmeden geçiliyo yani lion'a doğru mudur?
    peki bunun hıza etkisi oluyor mu iphone'lardaki gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

hocam neden para ödeyesinizki as sonra piratebay da yayınlanacak temiz bir kurulum yaparsınız hiç snow un üzerine günceleme yapılarak kullanmak olurmu indir torrentden temiz bir kurulum yap

Üstad, zaten 29.9 $, ki Windows gibi bilmem kaç $ değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotkot19

quote:

quote:

hocam bilgiler silinmeden geçiliyo yani lion'a doğru mudur?
    peki bunun hıza etkisi oluyor mu iphone'lardaki gibi?

Bakacağım şimdi bitti. Bilgilendiririm..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

hocam neden para ödeyesinizki as sonra piratebay da yayınlanacak temiz bir kurulum yaparsınız hiç snow un üzerine günceleme yapılarak kullanmak olurmu indir torrentden temiz bir kurulum yap

Üstad, zaten 29.9 $, ki Windows gibi bilmem kaç $ değil..

Öyle insanlar var ki bırak 30 doları tahminimce 1$ olsa bile almazlar.

• Amerika'dayken benim, bilgisayarimi halledemeyen Genius Bar 2011 MBP vermisti. Suan Up-To-Date programiyla Bedavaya indiriyorum

Edit: SL olmadan Lion olmaz demis bazilari, Temiz Yukleme yapilabiliyor sorun yok. Beta'larinin hepsini temiz 0'dan yuklemistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 20 Temmuz 2011; 17:16:09 >
  • beyler 30 dolar verin orjinal alın , 50 tl nereye vermiyorsunuz ki??????????? mac almışsın kalite seviyorsun, 50 tl hesap yapmak yakışıksız,
    ferrari alıp tüp takmaya benzer bu durum!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulucreis

beyler 30 dolar verin orjinal alın , 50 tl nereye vermiyorsunuz ki??????????? mac almışsın kalite seviyorsun, 50 tl hesap yapmak yakışıksız,
    ferrari alıp tüp takmaya benzer bu durum!!

biz hackintosh kullanıyoruz siz 5000 tl verip de aldığınız mac e alın kurun biz bildigimizden şaşmayalaım hackintosh kullnıyorum çünkü os x i seviyorum apple ı deil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.