Şimdi Ara

OS X Lion ve yeni Macbook Air'lar için bekleyiş sona eriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 hafta önce mac aldım. Liona ücretsiz geçebilme şansım var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

Arkadaşlar ben 2 hafta önce mac aldım. Liona ücretsiz geçebilme şansım var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Öyle bir şansının olduğunu pek sanmıyorum.Keşke biraz bekleseydin.Neyse ki Windows gibi pahalı değil.
  • 6 hazirandan sonra aldıysan ücretsiz yükleyebilrsin
  • Ben de aldım 3 tane Mac'imiz var evde. Tıpkı app store daki diğer programlar gibi hesabının aktif olduğu diğer bilgisayarlara da yüklüyorsun. Tanesi 10 dolara gelmiş oluyor helalı hoş olsun Apple'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromeda9

6 hazirandan sonra aldıysan ücretsiz yükleyebilrsin

nasıl olacağı hakkında bilgilendirebilir misin hocam?
  • quote:

quote:

6 hazirandan sonra aldıysan ücretsiz yükleyebilrsin

nasıl olacağı hakkında bilgilendirebilir misin hocam?

Gerçekten de böyle bir şey varsa, Apple'a helal olsun.
  • araştır orjinal mac im olmadığı için bilemiyorum ama 6 hazirandan sonrası için üçretsiz
  • quote:

Arkadaşlar ben 2 hafta önce mac aldım. Liona ücretsiz geçebilme şansım var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hayır öyle birşey yapamıyorsunuz 29.99 $ vereceksiniz maalesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulucreis

beyler 30 dolar verin orjinal alın , 50 tl nereye vermiyorsunuz ki??????????? mac almışsın kalite seviyorsun, 50 tl hesap yapmak yakışıksız,
    ferrari alıp tüp takmaya benzer bu durum!!

biz hackintosh kullanıyoruz siz 5000 tl verip de aldığınız mac e alın kurun biz bildigimizden şaşmayalaım hackintosh kullnıyorum çünkü os x i seviyorum apple ı deil

Bravo celiskinin bu kadari. Osx seviyorsun apple i sevmiyorsun oda iyiymis. Ama merak ettim bu kafa ne kafasi :)

• Evet arkadaşlar upgrade oluyor ve tüm bilgileriniz aynı şekilde kalıyor.
  • http://www.apple.com/macosx/uptodate/

ücretsiz update edebileceğim sanırsam. 1 saate kadar sonucu yazcam
  • Hadi bakslim bende basladim lion osx indirmeye, kaldi 1 saat.
  • snow leopard a updateler cikmis. yukledim sanirim daha rahat bi gecis saglamak icin ama. lion gm surumunde turkce olmayan itunes. 10.4 surumuyle birlikte snow leoparda turkce olmus guzel haber :)
  • Evet iTunes da turkce, bir ara forumda iphone kullanıcılarıyla birlikte Job'a iTunes Türkçe olsun diye email göndermiştik, güzel olmuş, sadece iTunes değil tüm işletim sistemi böylece türkçe olmuş oldu :)
  • up to date programından faydalanmak için birleşik devletler yada kanadadan almak gerekiyormuş mac'i arkadaşlar.

edit:https://uptodate.apple.com/tr/uptodate/macosx/ linki buldum arkadaşlar yanlız şu an hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Catalyst -- 20 Temmuz 2011; 19:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulucreis

beyler 30 dolar verin orjinal alın , 50 tl nereye vermiyorsunuz ki??????????? mac almışsın kalite seviyorsun, 50 tl hesap yapmak yakışıksız,
    ferrari alıp tüp takmaya benzer bu durum!!

biz hackintosh kullanıyoruz siz 5000 tl verip de aldığınız mac e alın kurun biz bildigimizden şaşmayalaım hackintosh kullnıyorum çünkü os x i seviyorum apple ı deil

Bravo celiskinin bu kadari. Osx seviyorsun apple i sevmiyorsun oda iyiymis. Ama merak ettim bu kafa ne kafasi :)

anlatsam anlayamassın tıpkı neden mac e bu kadar verdiğini anlayamadıngın gibi osx işletim sistyemi apple şirket pc de osx yüklü apple deil sanırım biraz yardımcı olur sana karamsarlığa düşme

• Track Pad tam tersi şeklinde ayni iPhone ve iPaddeki gibi çalışmaya başlamış, multi özelliğinden zannedersem.. Alışmakta az da olsa zorlanabilirsiniz ama güzel olmuş.. Daha çok özellik ve kullanışlılık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Track Pad tam tersi şeklinde ayni iPhone ve iPaddeki gibi çalışmaya başlamış, multi özelliğinden zannedersem.. Alışmakta az da olsa zorlanabilirsiniz ama güzel olmuş.. Daha çok özellik ve kullanışlılık..

OS X Lion ve yeni Macbook Air'lar için bekleyiş sona eriyor

Resimde ki gibi yaparsanız mouse ve trackpad normal çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 20 Temmuz 2011; 19:49:40 >
  • http://www.apple.com/macbookair/ iste tüm detay burda çok güzel ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Track Pad tam tersi şeklinde ayni iPhone ve iPaddeki gibi çalışmaya başlamış, multi özelliğinden zannedersem.. Alışmakta az da olsa zorlanabilirsiniz ama güzel olmuş.. Daha çok özellik ve kullanışlılık..

OS X Lion ve yeni Macbook Air'lar için bekleyiş sona eriyor

Resimde ki gibi yaparsanız mouse ve trackpad normal çalışır.

sizin dediğiniz gibi yapılması sadece hızını etkiler, eski halini almaz zannedersem.
    Lion'da Track Pad mantığı ekrana dokunuyormuş ve ona göre hareket ettitiriyormuşsunuz gibi olmuş, fark bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersunar -- 21 Temmuz 2011; 0:01:42 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.