Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 OSAWA AV-666 SORUNSUZ ÇALIŞAN EV TİPİ AMFİ SATILIKTIR Satın Al 10 Kasım 2015 12:51 1 1 OSAWA AV-666 SORUNSUZ ÇALIŞAN EV TİPİ AMFİ SATILIKTIR Amfi ikinci eldir. Evime, araba amfisi bağladığım için satıyorum. Herhangi bir arızası yoktur. Sadece amfiyi açınca, öndeki 2 ledi sönmüştür. Aşağı yukarı 10 senedir kullanıyorum. Ses çıkışları çok güçlü olmasa da, tatmin edici seviyededir.2 ADET Konya sokak malı 30 cm wooferı kuvvetli şekilde besliyor. Ben bilgisayarımda kullanıyordum,alan arkadaş tv, bilgisayar veya başka yerlerde kullanabilir. Ankara içi elden teslim ederim.Fiyatını zaten uygun yazdım Lütfen mantıklı teklifler yapın. Herkese hayırlı satışlarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 110 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 59 BİN TL R5 7500F + RTX 4070 SUPER EAGLE OC + 32 GB RAM + 1TB M2 SSD ANKARA PC EA FC25 BOL İKONLU + TOTYLİ KADRO PC EA APP GIGABYTE RTX™ 4070 SUPER EAGLE OC ANKARA