Şimdi Ara

Oscar'lı yönetmen Steven Soderbergh son filmini iPhone'la çekti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deniz_sea

Bizim markanın bir ürün reklamı için alman bir yönetmen getirdiler, adam alexa dan başka kamera ile bu çekim olmaz deyip, alexa istedi, daha çekilir çekilmez ham görüntülere baktım ve bu görüntü bırakın telefonu dslr ile kıyaslanmayacak kadar iyiydi, haklısınız.

Gsmarena da DLSR ile RED karşılaştırması var. Olayı teknik boyutta ve zorlu sahne koşullarıyla denemişler.

DSLR rezil rüsva oluyordu.....

iPhone kullanılması reklamdan öte değildir.

Benzer durum House dizisinin 6. sezon finali için yapıldı. Canon yeni DSLR makinasının low light noise performansını reklam yapmak için dizi fianli çektirdi. Kapkaranlık ortamlarda. Heee güzeldi de. Amatörler için DSLR iyi bir çözüm.

CepTeller ise sadece fantezi...

• Hımm Apple bu yönetmene ne kadar ödeme yaptı? Onu söyleyin siz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış hatırlamıyorsam röportaj vb işler için ayfon bana yeter diyen birisi pro makine ve mikrofona ihtiyacım var artık diyordu.bu tür haberler hep yapılır.reklam durumu bir yana sanki alet kendisi senaryo yazmış,açıları ayarlamış gibi lanse edilir.bu haberdeki mantığa göre f1de redbull takıma girsem 1. olurum.zira araba okadar iyiki hep birinci oluyor."sürücü önemsiz".elimde hem dslr hem cep telefonu var ve en iyi fotomu cep telefonu ile çektim.önemli olan kadrajı yakalamak.haberleri algılı şekilde vermezseniz yorumlarda da bu tür eleştiriler görmezsiniz.foto/video ilgilenen biçok kişi zaten cep telefonu ile pro iş yapmayı düşünmüş örneklerini aramıştır.
    https://youtu.be/NY6Z7B2gjsg?list=PLJjzuq1z9ZNlD6rLb0XqnmhsNVS6-AKDJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 17 Kasım 2017; 11:22:29 >

• Ekran yanmasın Steven!

• Bugün de Steven Soderbergh için utandık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosster

Lord of the Noise çekiyordur belki adam neden hemen tepki gösterdiniz :)

bende de kamerada cızırtı sorunu var ama video kullanmıyorum,foto yetiyor,yinede yorumunu beğendim on numara olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone ile film çekmek nedir lan 🤣🤣🤣🤣 Sinir etmeyin adamı 😠😠😠

Siz şuna bir göz atın

70mm IMAX piksel sayıları (16K) 

Yatay çözünürlük - 16848 piksel 

Dikey çözünürlük - 13334 piksel 

16848 × 13334 = 224.6 megapiksel 

😎😎😎😎

• Şu editörlere birer ıyypon versinler de zırlamasınlar başımıza 🤣😂😅

Markayı övmekten başka bir halt ettikleri yok zaten 🤣🤣🤣

>> Reklam köşesi << 😎

Bende SAMSUNG kullanıyorum hacıı 😎 Hastasıyım haberin olsun

• Bu işler için çok gelişmiş aparatlar ve yazılımlar kullanılıyor.https://www.dpreview.com/videos/7189460551/video-those-shot-on-iphone-ads-are-not-what-they-seem
    Oscar'lı yönetmen Steven Soderbergh son filmini iPhone'la çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesapsızKitapsız -- 15 Kasım 2017; 22:40:52 >

• ONY86 kullanıcısına yanıt
    F1 de redbull değil mercedes ile ferrari önde :)
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    baya uzak kalmışım ozaman :)
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Hiç o kadar yükselmediler zaten. Sadece dani ve mark ile biraz yükselişe geçtiler ama arıza ve kazalardan dolayı çok bir yere gidemediler. mercedes ve ferrari hegomanya kuruyor şu an. onları geçmek oldukça zor yakın zamanda.
  • Tamamen reklam yemişim yönetmenini. Hem kendisinin reklamını yapıyor hemde telefonun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.