Şimdi Ara

Oses Çiğköfte Bahçelievler Ağız Dolusu Küfür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Osman usta (oses) el arabasinda bu isi yaparken cok iyiydi. Ne zaman kurumsallasti ozaman sacmalamaya basladi. Yinede tadi fena degil, temiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Küfrederek abartmışlar ama haklılar paket servisin yoğunlukta olduğu bir sektördeler,ve onların hiç bir hatası yok olayda müşterilerinizi 212 diye siz tembih etmek zorundasınız.
    Ekleme:Bu arada ben sizin veya müdürünüzün yalan söylediğini düşünüyorum. Haa müdürünüze güvenip doğru söylüyosanız,bunun yeri burası değil gider kim söylediyse ağzını burnunu kırarsınız.Kırmalısınız.

Hocam yoğunluklarını tahmin edebiliyorum. Ancak bizimde bir hatamız yok sitenin dört bir yanında numaralar doğru şekilde yazılı durumda. Ancak müşteriler yanlışlıkla veya el alışkanlığından 216 yerine 212 olarak girebiliyor. Burada sıkıntı arayan müşterilere bu firma dolandırıcı şeklinde bilgi vermeleri ve müşterileri yanlış yönlendirmeleri idi. Defalarca bizim telefona benzer telefona bağlı bir kargo firmasının telefonunu arkadaşlarımız doğru şekilde müşterilerine verdi. Hatta Oses olarak arandığımızda bile tekrardan numarayı kontrol eder misiniz denilerek sorunsuzca görüşme sonlandırıldı.

Yöneticimiz ofis içerisinde görüşmeyi sağladı ve tek isteği biz sitede gerekirse 216 kısmını bold şekilde yazarız ancak sizi yinede arayan olursa "yanlış oldu 216 olarak ararmısınız" derseniz seviniriz dediğinde cevap olarak birde sekreterliğinizi mi yapacağız yanıtını aldı. Ayrıca sahada onlarca sevkiyat personelimiz var, bu arkadaşları oraya yollayıp kavga çıkartsaydık, şube sahibi Umut Beyin nezaketle yaklaşımı ve durumun personelin hatası sonucu doğduğunu göremezdik. Sonuç olarak konun ilk yazısına da eklediğim gibi gereken iletişim şube sahibi ile sağlanmış ve özür dilenmiştir. İlgili personelle ilgilide gerekli yaptırımın sağlanacağı söylenmiştir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.