Şimdi Ara

Oses Çiğköfte Bahçelievler Ağız Dolusu Küfür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oses Çiğköfte Bahçelievler Çamlık caddesindeki bayi ile yaşadığımız sorun nedeni ile ilk konumu açmış bulunmaktayım.

Olaya gelirsek. Bir nedenden dolayı kendilerine telefon ettik, esnafız ve bir esnaf olarak onlardan da birkaç ricamız oldu. Kendileri agresif tavırlarla "senin gibi müşteriye ihtiyacımız yok zaten" "sen kimsin ki" gibi laflar etti ve son olarak telefonda bayan olan şirket yöneticimize "şıllık" ve bir takım hakaretler edip telefonu suratına kapattı.

Şimdi bu adamlar esnaflık yapıyorlar, karınız ile kızınız Oses Çiğköfte Bahçelievlerden alışveriş yapıyor. Bugün telefonda bu hakaretleri bir kadına eden adamlar karınız, kızınıza nasıl bir gözle bakar ve neler yapar...

Forum ahalisi olarak Oses Çiğköfte Bahçelievler ve bu tip esnaflardan alışveriş yapmayın ki adam gibi esnaflar para kazansın.

Not: Konuyu Oses Çiğköfte merkezine şikayet olarak ilettik sonuçta ben esnafı tanımam Oses i tanırım ve bunun sorumlusu da benim için adamlığı bile sorgulanmayacak kişilere bayilik vermeleridir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mutlaka süreç hakkında bilgi vereceğimi yazmıştım. Burada amacım kesinlikle kimseyi mağdur etmek değil. Şube sahibi Umut bey şirket yöneticimizi arayarak durum hakkında bilgi aldı ve ilgili telefon görüşmesini personelinin yaptığını ifade ederek özür diledi. Gerekli yaptırımı uygulayacaklarını iletiler. Konu ile ilgili Oses Çiğköfte merkezi de Umut beye ulaşarak şikayeti iletmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezmiş -- 8 Ağustos 2016; 14:45:20 >

• Hocam nasıl istekleriniz oldu acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın O Ses Çiğköfte yarışmacısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu okumadım ama oses çiğköfte 5 para etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten dürüm ayran 4.5 tl

• çorluda fp köfteci varmı
  • Gereksiz yere pahalı ve çalışanlarından insanlık beklemeniz zor olan bir firma.Uzak durmak en iyisi , gereksiz münakaşaya girmeyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Hocam nasıl istekleriniz oldu acaba

Hocam firmamız İstanbul Anadolu yakasında Oses Çiğköfte Telefon numarasının alan kodu 212 bizim ki ise 216. Müşterilerimiz 216 yerine yanlışlıkla 212 ile arıyorlarmış. Oses Çiğköfte Bahçelievler de müşterilerimize "biz o firma değiliz dolandırıcılar onlar" diyorlarmış. Hatta bir müşterimiz banka kartını iptal ettirtip bankaya tutanak tutturtmak zorunda kalmış burayla görüşünce. Bizde firmayı bayan yöneticimiz tarafından arattık ve durumu nazik bir şekilde izah ettirdik. Kendilerine de yöneticimiz böyle bir arama olursa 216 olarak arayın dedi. Bunun üzerine sizin sekreteriniz miyiz sizle mi uğraşacağız ile başlayıp hakaretlere başladı.

Taktir edersiniz ki bizde esnafız ve defalarca bizde yanlış aranıyoruz ve tatlı bir dille diğer esnafların müşterilerine yanlış numara olduğunu iletiyoruz. Çok bunalsak bile eğer telefon numaralarına ulaştıysak numaralarını veriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Ben de corludayim arsemiea miydi neydi çok sağlam 2.5 TL durum

beş para etmz biizim arka soıkakta vardı iyiki kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Ben çok seviyorum acaba alıştığım için mi

bi kere aldım 3.5 ve çok az koydu domatesler yeşil ve marullar iyi yıkanmamıştı
  • Hocam iyi de kanit yok bir sey yok. Bende aynisini sizin isyeriniz icin yapsam hos olur mu ? Boyle karalamak sacma bence.

• Oses Çiğköfte'nin bayisi ile ilgili tutumunu da buradan paylaşıyor olacağım. En azından firmanın da hem müşteri hemde bir esnaf olarak tutumunu görürüz. Bizim firmaya ilettiğimiz mail de aşağıdaki gibi. Şimdiden konuya ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler.

Bizwww.-----.com olarak 15 yıldır hizmet veren bir internet siteyiz. -------- ve -------- ana tedarikçiyiz. Müşterilerimiz sipariş vermek istediklerinde yada siparişlerini verip takip etmek istediklerinde sitemizde yer alan 0216 -------- no’lu numaralarımızı ararlar. Bugün öğrendik ki müşterilerimiz yanlışlıkla 0212 ------- no’lu numarayı arıyorlarmış. Numara sahibi O ses Bahçelievler şubesiymiş. Müşterilerimizden biri bugün ilgili O SES bayisini yanlışlıkla arayarak siparişini sormuştur. Müşterimize dolandırıcılar vs. ağız dolusu hakkımızda konuşarak telefonu kapamışlar. Müşterimiz tarafımıza ulaştı ve telefon görüşmesini anlattı. Telefon görüşmesinde müşterimizi o kadar çok korkutmuşlar ki müşterimiz kredi kartını bile iptal ettirmiş. Olanları anlatması üzerine biz de kendilerini aradık. Kendilerine durumu izah ederken bir bayana yapılamayacak ki kimseye yapılamaması gereken ağır hakaretler işittik ve suratımıza telefonu kapattılar.

İlgili kişi ve bayi hakkında yasal haklarımızı arayacağımızı bildirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam iyi de kanit yok bir sey yok. Bende aynisini sizin isyeriniz icin yapsam hos olur mu ? Boyle karalamak sacma bence.

Haklısın hocam aynı şeyi bende yerinde olsam düşüne bilirdim ancak benden forumdaki herkese açık çek Oses Çiğköfte Bahçelievler i arayın ve "internetden siparişim vardı durumu hakkında bilgi alacağım" diye telefon edin. Zaten cevabını almış olursunuz. Hatta nasıl bir tavır ve üslupla konuştuklarını da görürsünüz.
  • İlettiğiniz ricalarınızı da öğrenebilir miyiz acaba?

Bursa'da su bayiisi işletiyoruz.İki senedir bu işi yapıyorum.Normalde sakin bir insanımdır ama 2 kişiye ana avrat dümdüz gittim.Müşteri hizmetlerine şikayet etmişler utanmadan,onlar aradı dedi hatanızı telafi edin,onlara da bir o kadar sövdüm kapattım.Eğer anormal bir şey istediyseniz hak veririm adama.Şunu da biliyorum ki siz olayı buraya doğru bir şekilde açıklamayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

İlettiğiniz ricalarınızı da öğrenebilir miyiz acaba?

Bursa'da su bayiisi işletiyoruz.İki senedir bu işi yapıyorum.Normalde sakin bir insanımdır ama 2 kişiye ana avrat dümdüz gittim.Müşteri hizmetlerine şikayet etmişler utanmadan,onlar aradı dedi hatanızı telafi edin,onlara da bir o kadar sövdüm kapattım.Eğer anormal bir şey istediyseniz hak veririm adama.Şunu da biliyorum ki siz olayı buraya doğru bir şekilde açıklamayabilirsiniz.

Durumu üstlerde bir arkadaşımıza yazmıştım onu tekrardan buraya kopyalıyorum. Ek olarak şunu net söylemeliyim ki Maltepe deyiz ve bizde şirket olarak yoğunlukla Oses Maltepe müşterisiyiz. Oses ile bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadık ta ki Bahçelievler ile yaşanılan soruna kadar. Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi ilgli şubeyi arayıp "internet siparişim hakkında bilgi alacağım" derseniz nasıl bir üslupla karşılaşacağınızı görürsünüz.

"Hocam firmamız İstanbul Anadolu yakasında Oses Çiğköfte Telefon numarasının alan kodu 212 bizim ki ise 216. Müşterilerimiz 216 yerine yanlışlıkla 212 ile arıyorlarmış. Oses Çiğköfte Bahçelievler de müşterilerimize "biz o firma değiliz dolandırıcılar onlar" diyorlarmış. Hatta bir müşterimiz banka kartını iptal ettirtip bankaya tutanak tutturtmak zorunda kalmış burayla görüşünce. Bizde firmayı bayan yöneticimiz tarafından arattık ve durumu nazik bir şekilde izah ettirdik. Kendilerine de yöneticimiz böyle bir arama olursa 216 olarak arayın dedi. Bunun üzerine sizin sekreteriniz miyiz sizle mi uğraşacağız ile başlayıp hakaretlere başladı.

Taktir edersiniz ki bizde esnafız ve defalarca bizde yanlış aranıyoruz ve tatlı bir dille diğer esnafların müşterilerine yanlış numara olduğunu iletiyoruz. Çok bunalsak bile eğer telefon numaralarına ulaştıysak numaralarını veriyoruz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezmiş -- 8 Ağustos 2016; 14:03:43 >

• İyiki sevmiyom su cigkofteyi ya

• Gezmiş kullanıcısına yanıt
    Küfrederek abartmışlar ama haklılar paket servisin yoğunlukta olduğu bir sektördeler,ve onların hiç bir hatası yok olayda müşterilerinizi 212 diye siz tembih etmek zorundasınız.
    Ekleme:Bu arada ben sizin veya müdürünüzün yalan söylediğini düşünüyorum. Haa müdürünüze güvenip doğru söylüyosanız,bunun yeri burası değil gider kim söylediyse ağzını burnunu kırarsınız.Kırmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 8 Ağustos 2016; 14:22:39 >
  • Mutlaka süreç hakkında bilgi vereceğimi yazmıştım. Burada amacım kesinlikle kimseyi mağdur etmek değil. Şube sahibi Umut bey şirket yöneticimizi arayarak durum hakkında bilgi aldı ve ilgili telefon görüşmesini personelinin yaptığını ifade ederek özür diledi. Gerekli yaptırımı uygulayacaklarını iletiler. Konu ile ilgili Oses Çiğköfte merkezi de Umut beye ulaşarak şikayeti iletmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezmiş

quote:

Hocam firmamız İstanbul Anadolu yakasında Oses Çiğköfte Telefon numarasının alan kodu 212 bizim ki ise 216. Müşterilerimiz 216 yerine yanlışlıkla 212 ile arıyorlarmış. Oses Çiğköfte Bahçelievler de müşterilerimize "biz o firma değiliz dolandırıcılar onlar" diyorlarmış. Hatta bir müşterimiz banka kartını iptal ettirtip bankaya tutanak tutturtmak zorunda kalmış burayla görüşünce. Bizde firmayı bayan yöneticimiz tarafından arattık ve durumu nazik bir şekilde izah ettirdik. Kendilerine de yöneticimiz böyle bir arama olursa 216 olarak arayın dedi. Bunun üzerine sizin sekreteriniz miyiz sizle mi uğraşacağız ile başlayıp hakaretlere başladı.

Taktir edersiniz ki bizde esnafız ve defalarca bizde yanlış aranıyoruz ve tatlı bir dille diğer esnafların müşterilerine yanlış numara olduğunu iletiyoruz. Çok bunalsak bile eğer telefon numaralarına ulaştıysak numaralarını veriyoruz.

Cigkofteci hakli. Bence siz cigkofteciye bir sey demissiniz sert ciktigi icin, ondan sonra sillik demis kadina.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Gezmiş

quote:

Cigkofteci hakli. Bence siz cigkofteciye bir sey demissiniz sert ciktigi icin, ondan sonra sillik demis kadina.

15 yıllık bir firmayız ve bugüne kadar ne müşterilerimiz nede firmalarımızdan benzer şikayetlerimiz yoktur. Kurumsal iletişimi ciddi anlamda iyi düzeyde gerçekleştiren yöneticilerimiz vardır. Zaten arama amacımızda ilgili şubenin mağduriyeti ve dolaylı yoldan bizim mağduriyetimizdi ve çözüme ulaştırmaktı. Hatta görüşme ile ilgili sorun hakkında şube sahibi Umut Beyde kabul etmiş ve ilgili personel hakkında gereğinin yapılacağını iletmiştir. Ayrıca ne olursa olsun bir kadına hakaret veya küfür etmek hangi ADAMA yakışır ve bu haklı görülebilir ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.