Şimdi Ara

OSMANLI GUILDINE UYE ALINACAKTIR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VENICE OSMANLI GUILDINE LV 45+ SAYGILI, PAYLAŞIMCI, BUNUN BI OYUN OLDUĞUNU UNUTMAYAN ARKADASLAR ALINACACAKTIR...

OSMANLI LV4
    KAPSITE :35
    UYE SAYISI:25
    ALIM SAYISI: 10

GIRIS SARTLARI:

KUFUR VE SAYGISIZLIK KESINLIKLE YASAKTIR...

HERKESE IYI OYUNLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent_King -- 7 Haziran 2006; 21:46:59 >

• herşeyim tamam ama tek eksiğim var lvl 45 diil.Neyse sağol yinede... Başarılarınız devamı dileğiyle...
  • ben oyunu bir sure bırak dolayısıyla toplantıya gelemedim.clana geri donmek istiyorum
  • black_kanonha clanı olarak başarılar dileriz (aege serverındayız)
  • Tanıyamadım karakter ismini verirmisin?Toplantı yapmadık da onun için soruyorum.
  • Abim Ve ben girmistik Loi_35_Loi ben ise nefear dolayısıyla oynamdıgım ıcın level dusuk dier clanlarınız girme isteginde bulunuyorum cevabınız beklerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silent_King

Tanıyamadım karakter ismini verirmisin?Toplantı yapmadık da onun için soruyorum.

konuyla ilgili deil ama
    imzan cok guzel...
    o piyon-sah cumleside super
  • Silent_King imzan kurallara aykırı bir resim 100*100 20 kb dan büyük olamaz
  • murat beni de alsana :D
    walla girmiorum bilmiorum ne alemde atıl ne yaptı charı ama 3gün oldu heralde:)
    nerde eski günler bıraksan bi türlü bırakmasan bi türlü...
  • murat kardeşim naber iş güç giremiyos ama belki baştan başlarım bende belli olmas osmanlı bizim velet 56 olmuş :))) neyse bi slm veriyim dedim başarılar kardeşim
  • sagolasın hakan sensın galıba sıfreyı bılıyon kardes ıstedıgın zaman gır heheh :)))
  • scholar oynuyomu bırakmıştı :))
  • slm alt uild var mı?lvl23 üm de sanırım zor girerim
  • Hmm gelecekte başarılar dilerim hepinize.(GOKTURKLER guildi adına)(Xian serverindayız)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.