Bu oyunda size o imkan veriliyor. Osmanlı'da çiftçi, zanaatkar, yönetici veya asker olun! Bulgar savaşına destek olun.
Avrupadaki 1459 yılındaki tüm devletler var. Osmanlı'da var tabi. Ancak Osmanlı'da nufüs düşük olduğu için, gerçek 1459 yılına dönemiyoruz. O haşmetli günleri yaşayamıyoruz.
O yüzden ben ve birkaç arkadaşım oyuna oyuncu çekmek için forumlarda yazılar yazıyoruz.
Oynuyor, ünlü haydut karademir. Oyunun demirbaşlarından. Bende oynadım bir dönem, yoğunluktan dolayı bırakmıştım. Tavsiye ederim güzel oyundur. Kısaca bilgi verirsek, RP nin önemli olduğu bir oyun (küçük hikayeler yazmayı seviyorsanız kaçırmayın) Günlük periyotla oynanıyor, oyuna gün içinde girip gerekli işlerinizi yapıyorsunuz, bu kısım sadece 5 dk sürüyor. Önemli kısım siyaset, askerlik, tüccarlık gibi rp nin öne çıktığı kısımlar, bu tercihinize bağlı olarak gelişiyor
Sıkıntılarda yok değil bir çok sıkıntı var oyunda, ama denemeye değer. Başlayanlar ilk günler sıkılacaktır kuskusuz ama forumda takılmaya başladıkça bağlanacaksınız.