Şimdi Ara

Osmanlı İmparatorluğunda Yaşamak İstermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişinin hayalidir Osmanlı'da yaşamak.

Bu oyunda size o imkan veriliyor. Osmanlı'da çiftçi, zanaatkar, yönetici veya asker olun! Bulgar savaşına destek olun.

Avrupadaki 1459 yılındaki tüm devletler var. Osmanlı'da var tabi. Ancak Osmanlı'da nufüs düşük olduğu için, gerçek 1459 yılına dönemiyoruz. O haşmetli günleri yaşayamıyoruz.

O yüzden ben ve birkaç arkadaşım oyuna oyuncu çekmek için forumlarda yazılar yazıyoruz.

Avrupa'nın en iyi RP oyunu.

Her hangi soru olursa burdan yazabilirsiniz. Veya oyun içinden "Karademir"e mesaj yollayabilirsiniz.

Deneyin vazgeçemeyeceksiniz.

Üstelik çok vakit alan bir oyunda değil.

www.kralliklar.com

• Sen oynuyormusun ?
  • Oynuyor, ünlü haydut karademir. Oyunun demirbaşlarından.
    Bende oynadım bir dönem, yoğunluktan dolayı bırakmıştım. Tavsiye ederim güzel oyundur.
    Kısaca bilgi verirsek, RP nin önemli olduğu bir oyun (küçük hikayeler yazmayı seviyorsanız kaçırmayın)
    Günlük periyotla oynanıyor, oyuna gün içinde girip gerekli işlerinizi yapıyorsunuz, bu kısım sadece 5 dk sürüyor.
    Önemli kısım siyaset, askerlik, tüccarlık gibi rp nin öne çıktığı kısımlar, bu tercihinize bağlı olarak gelişiyor

Sıkıntılarda yok değil bir çok sıkıntı var oyunda, ama denemeye değer. Başlayanlar ilk günler sıkılacaktır kuskusuz ama forumda takılmaya başladıkça bağlanacaksınız.
  • Bakalım bakalım...

• girdim oyuna bakalım nasıl bişey
  • Oyun güzele benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senyatbengeliyorum

bak benim bi konumada mesaj atmışsın her konuya bu yorumu yapıyosun mesaj asyın artsın diye yorum yapma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.