Şimdi Ara

Osmanli MuOnline (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birsey sormak istiyorum acaba acclerin mail ile aktive edilmesi olayına basvurulma sebebi bilinclimi yoksa md5 uyumlu site kurmayı bilmemektenmi?
  • Server neden offlineee
  • Maillere Surekli Bakiyoruz Geldiginde Aktif Hale Getirip Cevaplarını Gonderiyoruz.

SAYGILAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EspanyoL_Snake

Server neden offlineee

Server Online Offline Nereden Cikti Anlamadim..
  • Soruma hala cevap vermedin?
    Acaba herkes oynamasin diemi yoksa siteden acc olayını ayarlayamadıgınızdan mı?
    Ayrıca gs portunu 55903 yapki sitede sunucu durumu dogru bir sekilde gorunsun suanda online oldugu halde ofline gorunuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 20 Mart 2007; 20:43:57 >
  • Site Acilali Daha 3-4 Gun Oldu Daha Ayalarinida Yapamadik.iLeriki Gunlerde Boyle Bir Sorun Kalmayacaktir.
  • Server ne zaman açılacak
  • Arkadasim Server Online Sitede Durum Offline Gosteriyor.Bu Problemle Suan Arkadaslar İlgileniyor.Oyuna Girmeyi Dene.
  • Arkadasim sana tavsiye o siteyle 1.02k ya acc acimi ayari yapamazsiniz..
    O sitenin md5 uyumu yok md5 uyumu olan bir site kurmalisiniz yoksa siteden acc asla alinmaz..
    Bunun icin muweb 4.0+md5 ve ussu versyionlarini kurmaniz gerekmektedir...
    Ofline gorunmesinin sebebide sitenin config.php bunun icin gameserver portu 55901 girilidir ama 1.02k da genede bu port 55903 olarak ayarlanmistir yapmaniz gerek 55091 i 55903 yapmak..

İnsallah uzun omurlu guzel bir server olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 20 Mart 2007; 20:52:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

Birsey sormak istiyorum acaba acclerin mail ile aktive edilmesi olayına basvurulma sebebi bilinclimi yoksa md5 uyumlu site kurmayı bilmemektenmi?

Site Hakkinda Genis Capli Bir Bilgimiz Olmadigi İcin Yardım Almayi Denedik Ama Bazi Kisiler Kendilerini Bulutlarin Uzerinde Gordugunden Elimizden Geldigince Bilgimiz Kadariyla Halletmeye Calisiyoruz.Elimizden Gelende Budur.Egerki Begenmeyen Var ise Yakinacagina ,Surekli Ban Smileyi Atacagina ,Alay Edecegine Emege Saygi Gostermeyi Denesinler.

SAYGILAR.
  • Ben size yakınmıyorum. Sadece soru sordum.. Server kurmak kolay bir iş deildir.. Bunu cok iyi biliyorum..
    Eger site konusunda yardım isterseniz umutbulgu@hotmail.com adresim bu eklerseniz yardimci olurum..

Emege saygısızlık yapacak en son kisi benim..
  • [Deleted by Admins]
  • Magic_Lord Benim Ustamdır :D Ben Herşeyi Ondan Öğrendim Danışmanızı Tavsiye Ederim
  • server neden kapalı ne zaman acılcak.
  • Elektrikler gitmis sanirim makinanin bulundugu sahsiyet işteymis 6-7 gibi gelicekmis işten herhalde ozaman acilir...
  • Aga ben sana mail attım
    Geldimi
    Oyuna girekte takılak
  • Hala Acılmadımı Server ?
  • Serverı Actında Acc Onaylayıver Ok?
  • hayırlı olsun.
  • TR_32 yeni site acmıssın hayırlı olsunda hesaplar durmuo galiba ben siteden giris yapmak istiyorum olmuyo
    Access Denied! hatası verio acaba server offline diemi ole yoksa hesaplar uctumu?
    Bi de bence su servere bi reset atında hep birlikte bastan oynayalım hem bastan beri bi sorun var zaten server ilk kuruldugunda senin haberin yoktu belki ama +13 setler satılıodu biz yeni girdik hepsi kaldırılmıs yani hic bisi alamadık +13 basması kolay diyosun ama sol bles o kadarda kolay deil tmm kolay olabilirde abartılcak kadar deil
    Bence resetle
    BENCEEEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartaliZMa34 -- 23 Mart 2007; 21:57:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.