Şimdi Ara

Osmanli MuOnline (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun umarım uzun ömürlü olur...
  • inş.
  • Kimsenin Hesabına Bişey Olmadı Server Kaldıgı Yerden Devam Ediyor.Acc Alımları Siteden Oluyor.Yeni Client Eklendi.Server Sitesi

muosmanli.servegame.com
    www.mu-osmanli.tr.cx

Yardımlarından Dolayi Magic_Lord a Tesekkuru Bir Borc Biliriz.Bazı Burnu Kalkıklar Gibi Kendini Bişey Sanmadı,Aksine Zaman Ayırıp Karsılıksız İlgilendi BizimLe Magic_Lord Ellerine Saglık.

DipNot: Server a Kesinlikle Reset Atılmayacaktır.+13 Setleri Bir Yanlıslık Eseri Satıcılarda Bulundurduk.Bunuda Tedarik Ettigimizi Dusunuyorum ; Nasılmı, +13 Basması Cok Basit, Patlama Oranı Oldukça Düşük Sadece Sıkıntı Cekeceginiz Bir Nokta Var,Oda Soul Onunda Cıkma Oranı Baya Yuksek.

SAYGILAR.

• arkadaslar sorun bendemi anlamadım han-mu ya başladım mayısta reset geliyomus bu servera başladım 5 dk away olamıyom server kapanıyor f11 e bi basıyom dc yani kapanmıs server sorun bendemi bu serverlardamı anlamadım.. deli olcam bu kadarırda fazla ama artık olmaz böle...

• ne site acık ne oyun bea off
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_32

Kimsenin Hesabına Bişey Olmadı Server Kaldıgı Yerden Devam Ediyor.Acc Alımları Siteden Oluyor.Yeni Client Eklendi.Server Sitesi

muosmanli.servegame.com
    www.mu-osmanli.tr.cx

Yardımlarından Dolayi Magic_Lord a Tesekkuru Bir Borc Biliriz.Bazı Burnu Kalkıklar Gibi Kendini Bişey Sanmadı,Aksine Zaman Ayırıp Karsılıksız İlgilendi BizimLe Magic_Lord Ellerine Saglık.

DipNot: Server a Kesinlikle Reset Atılmayacaktır.+13 Setleri Bir Yanlıslık Eseri Satıcılarda Bulundurduk.Bunuda Tedarik Ettigimizi Dusunuyorum ; Nasılmı, +13 Basması Cok Basit, Patlama Oranı Oldukça Düşük Sadece Sıkıntı Cekeceginiz Bir Nokta Var,Oda Soul Onunda Cıkma Oranı Baya Yuksek.

SAYGILAR.

Tesekkurler ama serveri duzenli olarak acik tutarsaniz iyi olucak cunku zamansiz olarak acilip kapaniyor...
    Oynayan arkadaslar sinir oluyorlar benden tavsiye...

• Server Hala Acıkmı..
    ßi Denemek İstiyorum..

SAYGILAR.
  • server hala online arada kesintiler oluyor tabi.buda ilimizde bulunan alt yapı calısmalarından kaynaklanmaktadır.inshAllah boyle bi sorunda kalmayacak yolumuza devam ediyoruz.

iyi eglenceler.
  • TR_32 lütfen sana yolladığım mesajdakileri onaylarmısın 2 gündür bekliyorum
  • Accound Alimlari Siteden.

muosmanli.servegame.com
  • SLM
  • TR_32 aga ben siteden acont aldım geçerli değilse bi zahmet sana mail atam olurmu
  • bi zahmed çabuk yapabilirmisin aga kaç gündür saf gibi bekliyom
  • TR_32aga en kısa sürede cevap bekliyom aga
  • saol kardes server guzel
  • Siteden Acc Alimlari Gecerlidir. Yapmanız Gereken Alttaki link'den Acc Almak.

http://muosmanli.servegame.com/index.php?op=register&terms=agree

Ve 130Mb lik Client i İndirmek;

http://files.filefront.com//;6977900;/

Egerki Elinizde 1.02k Client i Var ise,Alttaki Patch i indirip Elinizde Bulunan Clientin Icine Atmak.

http://files.filefront.com//;6978061;/

Iyi Eglenceler.

• MuOsmanli@hotmail.com tum sorunlarınızı bu mail adresine gonderebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_32 -- 8 Nisan 2007; 14:24:24 >
  • TR_32 aga ben oyuna giriyorum disconet veriyo
  • ne iş aga bu anlamadım 3 gündür acc alıp oyuna giriyorum disconet veriyo deli oldum aga yaw
  • off bu günde turnuva vardı onuda kaçırdım şimdi aklıma geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.