Şimdi Ara

Osmanlı Tokadı (2013) | TRT 1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

dizinin amacını çözebilen var mı:)

Dizinin amacı biraz komedi biraz eğlence biraz dram o şekilde yani

O şekilde iyi o zamanAma sevdim yahu Tokatı vurduğu gibi takla attırıyor :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

dizinin amacını çözebilen var mı:)

Dizinin amacı biraz komedi biraz eğlence biraz dram o şekilde yani

O şekilde iyi o zamanAma sevdim yahu Tokatı vurduğu gibi takla attırıyor :)

Aynenn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben sıkılmaya başladım sanki diziden..Benim gibi düşünen var mmı??????????????
  • İnternetten izliyorumda diziye ne oldu? Şuan 6. bölümdeyim 8'e kadar var, final mi oldu, sezon finali mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

İnternetten izliyorumda diziye ne oldu? Şuan 6. bölümdeyim 8'e kadar var, final mi oldu, sezon finali mi?

Sezon finali yaptı fakat final yapsaydı da olurdu. Senarist kimse pek yeteneksiz biri olmalı. Böyle orijinal konu ancak böyle mahvedilir.
  • 8 bölümüde izledim, başlarda iyiydi, sonlara doğruda iyiydi ama daha iyi olabilirdi. Arada iyi espirilar çıkıyor ama dediğin gibi böyle bir konuda daha fazla ve kalitesi daha iyi espiriler çıkadabilirdi.

Ama şu tarafından bakıncada pis yedili denen dizi bozması bunun yarısı etmez ama bundan 2 kat fazla reyting alıyor.

şuan 10 üzerinden 7 veririm, 8 bölümü arka arkaya sıkılmadan izledim ne yalan söyleyeyim (son bölüm olmamış onu ekleyeyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 7 Temmuz 2013; 18:47:54 >
  • TRT de boyle bir dizinin yayinlanmasini sanssizlik olarak degerlendiriyorum.

• İlk başlarda bombaydı, sonra biraz saçmaladı, son bölümde en son diziye gelen karakter ile biraz daha toplayacak gibi, yüzünü göremedik zaten.

Yeni sezon ne zaman bilgisi olan var mı ?
  • İlk bölümde hayatımda gülmediğim kadar gülmüştüm, sonralar ise iyice sıvadı açıkçası.
  • Yeni sezonda komedi öğeleri ilk sezonda ki gibi saçma ve cıvık olmaz umarım, ilk iki bölüm çok güzeldi mesela. İkinci sezon umarım toparlar.

Nickine bayıldım hocam, bizimkiler nostaljisi yaşadık sayende halil pazarlama.
  • su anda tekrar var

• son bölümü çok beğendim hemde reklamsızdı (gece) sinema filmi gibi izledim.
  • Cemal hunal ayrilmis bence iyi rol yapiyordu dizide

İlk bolum guzel olmus.bu sezon daha iyi olur bence

• Son bölüm çok güzel olmuş.İlgi görmüyor pek ama çok güzel dizi son zamandaki dandik diziler bu kadar ilgi görmesine rağmen bu dizinin ilgi görmemesi beni şaşırttı Bir de son bölümde sadece bir kere reklam verdiler yeni bölüm olmasına rağmen çok iyi oldu.
  • Takip
  • Ya ilk bölümleri sanki daha iyiydi şimdi biraz sıktı inşallah toparlar

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Ben hiç sıkılmadım çok güzel bir bölümdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

TRT de boyle bir dizinin yayinlanmasini sanssizlik olarak degerlendiriyorum.

Katılıyorum

• Her bölümüne bakıyorum ve çok seviyorum. Umarım bitmez.
  • Bir şeyi de beğenin arkadaş güzel dizi takip ediyorum Trt ye de laf istediği kadar devlet tvsi olsun adam gibi bir şeyler yayınlayan televizyona bakma sebebim trtdir
    Belgeselleri(Doğada ki İnsan) ve Kaliteli Müzik kanalı İzlenebilen dizileri ile çok iyi bir kanal bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.