Şimdi Ara

Osram Bilux - Osram NBU - Osram NBL - Bosch Plus90-Philips Xtreme H4 Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GeCCe

Merhaba, bu inwells markasını 1-2 yerde daha duydum siz kullandınız mı? Bende peugeot 207 var bunun uzun kısa sis komple beyaz ışık yapmak istiyorum ama karşı tarafı rahatsız etmesin ve ısınma vs. sorunları olmasın istiyorum. Sanırım xenon yerine led almam gerekiyor ama bu konuda hiçbir bilgim yok. h1-h7-h11 sanırım benim aracın far kodları. Marka model vs. ne yapılır ne edilir acep

Birde aksesuarcı bir arkadaşım m3 diye bir markadan bahsetti çinden miymiş neymiş ama bilgi bulamadım bunla ilgili, neyin nedisir biliyormusunuz?

Alıntıları Göster
    İnwells-Niken-Photon'dan şaşmayın adını duymadığınız markalara ucuz diye yönelmeyin :) h1 sis ampülleri oluyor genelde-

Farınız merceksiz ise led farlar karşı tarafın gözünü alıyor ben bu yüzden satmıştım.

h11 sis farınız oluyor diğerleri h7 kısa - h1 uzun kitapçık varsa orada yazıyor far kodları

• Night Breaker Laser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

İnwells-Niken-Photon'dan şaşmayın adını duymadığınız markalara ucuz diye yönelmeyin :) h1 sis ampülleri oluyor genelde-

Farınız merceksiz ise led farlar karşı tarafın gözünü alıyor ben bu yüzden satmıştım.

h11 sis farınız oluyor diğerleri h7 kısa - h1 uzun kitapçık varsa orada yazıyor far kodları

Alıntıları Göster
    Farlarda mercek yok maalesef... Fiyat olarak da kısa-uzun-sis 600 tl fiyat aldım, çok yüksek geldi bana.Sanırım dolardan dolayı böyle yüksek ama farlara 600 lira gömmek mantıklı gelmedi. Marka carub söyledi sis için satan arkadaş, kısa ve uzunlar için de nowsıght önerdi. Bu markaları biliyormusunuz?

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.