Şimdi Ara

Osram Bilux - Osram NBU - Osram NBL - Bosch Plus90-Philips Xtreme H4 Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modellerden hangisini almalıyım ? Led istemiyorum mercek yok farlarımda daha önce kullandım karşı tarafı rahatsız ediyor

Bosch Plus90 74 TL
    https://urun.n11.com/ampul/bosch-h4-plus-90-fazla-isik-far-ampul-2-adet-P215809821

Osram H4 Bilux 35 TL
    https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/osram-h4-12v-6055w-far-ampulu-2-adet-alman-uretim-P217200976

Osram NB laser 75 TL
    https://urun.n11.com/ampul/osram-h4-night-breaker-laser-130-fazla-isik-2li-ampul-P259943648

Osram NBU 110 TL
    https://urun.n11.com/ampul/osram-h4-night-breaker-unlimited-110-12v-6055w-2li-ampul-set-P145094386

Philips Xtreme Vision 103 TL
    https://urun.n11.com/ampul/philips-x-treme-vision-130-fazla-isik-h1-h4-h7-P115199800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 25 Eylül 2018; 23:32:9 >

• Philips xtreme vision alabileceğin en iyi halojenlerden biridir. Eğer kullanım ömrü sıkıntı yaratmaz ise racing vision var, daha parlak ama xtreme visiona kıyasla ömrü daha az (200 küsür saat)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips xtreme vision kullandım gece çok kullanmadığım halde 2.5 yılda 1 tanesi patladı orjinal h4 lere döndüm. aydınlatma olarak cok bi fark yok sadece farın içi beyaza yakın gözüküyor. bir daha alacak olsam osram nbu alırım.
  • Halojen ampul için Osram Night Breaker Unlimited ve Philips Xtreme Vision. Gerisi yalan. Her iki ürünü de daha önce kullandım ve çok daha iyi aydınlatma ve görüş açısı elde ettim. Hangisi daha uygun fiyatlı gelirse onu alın, diğerlerine bakmayın.
  • Philips ve NBU arasındayım
  • Extreme Vision yaklaşık 2 sene dayandı bende. Halojen farların zirvesi denir, ben de katılıyorum. Kesinlikle çok iyi aydınlatma sağlıyor.
  • Benim aracında farlarında mercek ve led yok. Uzunlarda şimşek etkili xenon takmayı düşünüyorum sizce hangisini kullanmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MTEC marka Xenon Nasıldır?
    18 yıl önce açıldı
    H7 ampul tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Benim aracında farlarında mercek ve led yok. Uzunlarda şimşek etkili xenon takmayı düşünüyorum sizce hangisini kullanmalıyım.
    Kısa uzun bir değilse İnwells alın size fazlasıyla yetecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 26 Eylül 2018; 12:59:33 >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Osram nightbreaker unlimited ve osram nightbreaker laserline kullanan birisi olarak laserline daha uzağı aydınlatıyor diyebilirim. Philips çok övülüyor ama kullanmadım.

Ayrıca laseline bir tık daha parlak yanıyor.

Unlimited gayet uzun ömürlü oldu, laserline ı yeni aldım ömrü konusunda yorum yapamam ancak daha kısa ömürlü olacaktır, kutusunda daha kısa ömürlü olacağı zaten belirtilmis ancak standart ampüle göre mi yoksa unlimited a göre mi onu anlayamadım.

Özetle karanlık yerde sıkça kullanıyorsanız ve gündüz kullanmıyorsanız benim seçimim laserline oldu.

• H4 130/100w al tak aydınlatma olarak hiçbiri bunun yanına yaklaşamaz.

• osram ısmını hıc sevemıyorum

osuruk gıbı gelıyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

H4 130/100w al tak aydınlatma olarak hiçbiri bunun yanına yaklaşamaz.
    Yakarız aynaları philis xtreme siparişi verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

H4 130/100w al tak aydınlatma olarak hiçbiri bunun yanına yaklaşamaz.
    Aydınlatma olarak güzel ancak aşırı ısınması sebebiyle far tasını ve camını mahvediyor. Ayrıca kablolar biraz inceyse erittiği bile oluyor. Bu sebeple 100w tavsiye etmem kesinlikle.
  • Punto aracıma 2017 haziranda Philips xtreme vision aldım. Hep farlarım açık gezerim. 6 ayda patladı. Sonra Osram NBL aldım. 9. ayı bitti. Gayet iyi durumdalar şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 27 Eylül 2018; 14:41:17 >
  • Her ikisini de uzun zaman kullandim..Xtreme Vision'dan daha cok memnun kaldim..Osram'a gore daha uzun omurlu..

• H4 denen far tipi motorsiklet farı olarak geçer ve en ucuz maliyetli far tipidir.

Hangi ampulü takarsan tak mercek olmadığı için farkı hissetmezsin bile.Çünkü H4'lerin lümen değerleri çok düşüktür ve yağmurlu havada çoğunda kör gibi gezersin.Keza normal zamanlarda diğer arabaların farları sana vurunca, ışık şiddeti o kadar azdır ki,ışık kaynağını senin önünde olmasına rağmen gölgen sağ veya sol önüne düşer.

Yerinde olsam mercek+led takarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Benim aracında farlarında mercek ve led yok. Uzunlarda şimşek etkili xenon takmayı düşünüyorum sizce hangisini kullanmalıyım.
    Aile üyelerinize bol bol küfür edilmesini istiyorsanız şimşek etkili xenon taktırabilirsiniz marka fark etmez...
  • Burhan kullanıcısına yanıt
    Arabayı aldığımda üzerinde xenon vardı hiç aydınlatmıyordu, tanıdık toptancı vardı gittim abi böyle böyle iyi aydınlatan ucuz H4 ver dedim oda 130/100w vermiş 20tl dedi ikisine neyse. Gece öyle bir aydınlatıyor ki kısa açıkken bile selektör atıyorlar. Bende karşıdan uzun, sis farı açık gelen görünce dayıyorum uzunları kör oluyorlar. Ama çıkarıp 60/55w uv yaymayan ampul takacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

H4 denen far tipi motorsiklet farı olarak geçer ve en ucuz maliyetli far tipidir.

Hangi ampulü takarsan tak mercek olmadığı için farkı hissetmezsin bile.Çünkü H4'lerin lümen değerleri çok düşüktür ve yağmurlu havada çoğunda kör gibi gezersin.Keza normal zamanlarda diğer arabaların farları sana vurunca, ışık şiddeti o kadar azdır ki,ışık kaynağını senin önünde olmasına rağmen gölgen sağ veya sol önüne düşer.

Yerinde olsam mercek+led takarım.
    Mercek yaptırmak 1000 civarı tutuyor fiorino gerek yok bence halojenden devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

Kısa uzun bir değilse İnwells alın size fazlasıyla yetecektir

Alıntıları Göster
    Merhaba, bu inwells markasını 1-2 yerde daha duydum siz kullandınız mı? Bende peugeot 207 var bunun uzun kısa sis komple beyaz ışık yapmak istiyorum ama karşı tarafı rahatsız etmesin ve ısınma vs. sorunları olmasın istiyorum. Sanırım xenon yerine led almam gerekiyor ama bu konuda hiçbir bilgim yok. h1-h7-h11 sanırım benim aracın far kodları. Marka model vs. ne yapılır ne edilir acep

Birde aksesuarcı bir arkadaşım m3 diye bir markadan bahsetti çinden miymiş neymiş ama bilgi bulamadım bunla ilgili, neyin nedisir biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 23 Ekim 2018; 0:38:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.