Şimdi Ara

OSRAM H4- Cool Blue Hyper White 5000 vs Niht Braker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nb ler bende 2 sene kaldı Philips X-treme power %100 artırımlı 1 yılı geçti sorun yok
  • "night breaker" demek için girmiştim ama arkadaşlar zaten gerekeni söylemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okis

nb ler bende 2 sene kaldı Philips X-treme power %100 artırımlı 1 yılı geçti sorun yok

Hangisi daha iyi aydınlatıyor?
  • Bosch Plus 90 ampülü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum rengi beyaz değil normal ampüle göre aydınlatması biraz daha iyi..ama çok bir fark bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilrler özellikle beyaz aydınlatma isteyenler..daha önceki aracımda araya bir parça ekleterek 100 vatlık ampülden kullanmıştım o çok farklıydı oldukça güçlü bir aydınlatması oluyor ve renkte beyaza oldukça aykın..tabi iyi bir far ayarı yaptırmak şart yoksa karşı tarafın gözünü alabilir..
    ama şimdiki araçlarda far yükseklik ayarı var çoğunda o yüzden enaltta kullanılırsa karşı taraf için çok problem yaratmaz sanırım..ama aküden sonra o parça konmazsa elektrik sistemine zarar verebilir gerçi ucuz bir parça
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: okis

nb ler bende 2 sene kaldı Philips X-treme power %100 artırımlı 1 yılı geçti sorun yok

Hangisi daha iyi aydınlatıyor?

osram daha beyaz ama dayanıklı değil 1 senede bozulan var oyüzden pilipilis diyorum
  • En iyisi Japon mali olan Koito White Beam III 4200K. Hanimin aracinda 3 yildir duruyor. Gercekten cok iyi aydinlatiyor ve beyaz. Ayrica diger ampuller gibi 1yil icinde patlamiyor. Siddetler tavsiye ederim. Zira Night Breaker da kullanmistim.

Rusya`dan karda ornek olarak asagida farkini gosteren fotograflari gorebilirsiniz.

http://forums.drom.ru/attachment.php?attachmentid=879939&stc=1&d=1267120477

OSRAM H4- Cool Blue Hyper White 5000 vs Niht Braker

• quote:

Orijinalden alıntı: Turetskiy_Muj

En iyisi Japon mali olan Koito White Beam III 4200K. Hanimin aracinda 3 yildir duruyor. Gercekten cok iyi aydinlatiyor ve beyaz. Ayrica diger ampuller gibi 1yil icinde patlamiyor. Siddetler tavsiye ederim. Zira Night Breaker da kullanmistim.

Rusya`dan karda ornek olarak asagida farkini gosteren fotograflari gorebilirsiniz.

Türkiye'de satan site ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turetskiy_Muj

En iyisi Japon mali olan Koito White Beam III 4200K. Hanimin aracinda 3 yildir duruyor. Gercekten cok iyi aydinlatiyor ve beyaz. Ayrica diger ampuller gibi 1yil icinde patlamiyor. Siddetler tavsiye ederim. Zira Night Breaker da kullanmistim.

begendim ama turkıye'de satan yer var mı acaba?

• Koito White Beam III araştırdım. Üstü boyalı lamba. Eğer standart ampüllerden daha güçlü değilse (eğer daha güçlü ise far çanağını karartır ısıdan) imkanı yok Osram NB'den iyi aydınlatmaz. Sadece görüntü bu üstü boyalı ampüller.

Osram Night Braker 2 lambalarım 1 seneyi geçti halen patlamadı çatlamadı. NB 1 'ler çabuk patlıyordu ancak NB 2 'de bunu çözmüşler. Gece kapkaranlık yolda ilerlerken selektör atınca NB'nin farkı ortaya çıkıyor.
  • Şu halojenleri biraz daha geliştirmeleri lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.