mrb sizden birşey rice edicem ö.s.s ile çalışmak için bir site biliyor musunuz? bana yardımcı olabilir misiniz? konu anlatımla ve test olarak ilgilenirseniz çok sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: keremaydinli
İşte öss birincisi napmış onu görcez
Bu insan vaktiyle
Hiç ders çalışmamış taki lise3'e kadar sonra fem'e gitmiş proje sınıfıyla tanışmış hayatı değişmiş günde 5 saat ders çalışıp 2 saat bilgisayar başında kalmış ve sonra................
ÖSS 180 SORUDAN 179 DOĞRU 1 YANLIŞ YANLIŞI COĞRAFYADAN
VE DEEE BU İNSAN ÖSS'DEN 1 SAAT ERKEN ÇIKMIŞ
BU İNSAN AHMET HACIAHMETOĞLU
bilgiler aksiyon dergisinden alınmış ve sadeleştirilmiştir
hiç inandırıcı değil ve kimse de böyle bi şey yapamaz. öss temel işidir. eğer temelin yoksa ne kadar çalışırsan çalış belli bir düzeyi geçemezsin.
sanırım basın açıklamasında ortaokuldan beri çalışıyorum gibi birşey demişti. ayrıca tipten de belli, inek tipi var
BENDE DİDEN GİRCEM SINAVA ÖSS COK ZORLUO BENİ.MESELA COĞRAFYA DAN COK FASLAYANLISIM CIKIO BİRSÜRÜ YÖNTEM DENEDİM AMA HİÇ BİR MADDE FALAN AKLIMDA KALMIO NAPICAM HİÇ BİLMİORUM..EĞER Bİ YÖNTEMİ FALN VARSA SÖLEYİN YA..
lgs sınavlarına hazırlanırken , hocaya şöyle bir yöntem önermiştim (bölgeler konusunda)
hoca gelmeden tahtaya bölgenin sınırlarını çiziyorduk. hoca da geldikten sonra bölgenin önemli yüzey şekillerini hem çiziyor hem anlatıyordu. daha sonra bölgenin coğrafi koşullarına göre sanayisini, gelişimini açıklıyordu.
akılda kalıcı bir yöntem, ayrıca görsel ögelerin çokluğu da kalıcılığı etkiliyor.
sana tavsiyem konuları hoca anlatmadan 1 hafta önce falan çalış. derste daha iyi anlarsın ve derse katılımın artar. (hocanın derste test dağıttığını farzediyorum, dağıtmıyorsa evde soru çözmen şart) dersten 2-3 hafta sonra da tekrar edersen bir sorunun kalmayacağını düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: first angela
BENDE DİDEN GİRCEM SINAVA ÖSS COK ZORLUO BENİ.MESELA COĞRAFYA DAN COK FASLAYANLISIM CIKIO BİRSÜRÜ YÖNTEM DENEDİM AMA HİÇ BİR MADDE FALAN AKLIMDA KALMIO NAPICAM HİÇ BİLMİORUM..EĞER Bİ YÖNTEMİ FALN VARSA SÖLEYİN YA..
aynen ya coğrafya batırıo beni bissürü bilmediim terim war
Beyler coğrafya ezber değildir.Ve yer imleri ya da terimler değil önemli olan gece gündüz mantığını mevsim mantığını çöl oluşumu mantığını yağmur mantığını falan anlamanızdır.Yoksa coğrafya ezber değildir haberiniz ola.Bu arada şu Türkiye ÖSS 1. olan arkadaşa ithafen: Evet arkadaşın sınavı 1 saat önce bitirmi olması çok kuvvetli muhtemeldir zira ben de 1 saat önce bitirmiştim ayrıca öyle inek olmak falan gerekmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: first angela
bende dilden gircem napças yaaa
az kaldı össye ya iyice stres arttı bide ben ydsye gircem bu sene mutlaka kazanmalıyım...
bende oks 'ye hazırlanıyorum siz yine şanslısınız bir daha girebilirsiniz ama oks bir defa
neyseki durumum iyi. İnş oksde de iyi olur.
şu sınavlar yedi bitirdi bizi ya
dil kadar kolay bir bölüm göstersenize bana ( own comment ) ben sayısal'dan giricem
arkadaşlar sınavda rahat olmak eminolun çalışmaktan daha önemli
yüzde yüz katılıyorum bu sorundan dolayı bu sene birdaha hazırlanıyorum
her bölümün kendine göre zorluğu vardır dil bölümüde zor 100den 90 yapmak gerek yanii...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme