Şimdi Ara

ÖSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öss ye girenlerin çogu neden başarılı olamıyor yoksa AZİZ NESİN amcamızın sözü dogrumu (anlayan anladı) yoksa yök mü? (gerçi biz istesek yök mök de kalmazda)

• çünkü millet olarak rahatçıyız en aptal insan bile biraz çalışmayla yeteri kadar soru yapabilir ama kimsenin umrunda değil öss ye laf atmaya gelince çok iyi yapıyoruz ama.
  • öss ye girenlerin çoğu neden başarılı olamıyor çünkü üniversite az üniversite az olup sınava giren öğrenci çok olunca noolur? çoğunluk kazanamamış olur. Aslında barajı geçen herkes kazanmış sayılıyo..
  • Sistem baştan bozuk. Öss de büyük sorun; ama hop diye bütün suç öss'ye atmak yanlış olur.
  • öss'ye hazırlanmak için dershanelere verdiğimiz onca parayla birsürü üniversite açılırdı açıkta kalan insan sayısı azalırdı herkes üniversite mezunu olurdu ancak bu seferde rusyaya dönerdik yani herkes doktor,avukat vs.. olurdu iş bulmazdı...

Yani ülkemizde sırf eğitim sorununu halletmek çözüm değil toptan sorunlarımızı halletmememiz gerekli heryönden...
  • dersane denemeleriyle öss bir değil kardeşim 2.si öss 2004 ve 2005 bugüne kadarki sınavlardan daha zordu ben 100lük sistemede girdim 2001 2002 2003 2004 2005 en zorları 2004 daha sonra 2005 her sene zorlaşacak söylim
  • tabiki öle olacak sizce öss de herks basarılı olabilir mi? birileri kazanacak birileri kaybedecek..çalışın kazanırsınız.. biz nasıl kazandık..
  • Ya kardeşim herkeste mühendis olma sevdası var. E böyle olunca üniversitede az olur alıncacak öğrencide. Bu meslek yüksek okullarındaki programlarıda katsalar lisans programlarına. Bugünün sabah gazetesini okuyanlar görmüştür. "Mühendislik şart değil" diye bir başlık vardı. Orada yazıyor. Seis 1500-3000Ytl maaş alıyor. Deniz altı teknikerliği var. Batık gemi çıkarma, tüp geçit projelerinde çalışma gemi altı temizleme gibi. Çok güzel maaşlar alıyorlarmış. Ama bizim gençliğimiz onları meslek olarak görmüyor. Çünkü meslekler gençlere tanıtılmıyor. Bence bu konularda ara eleman yetiştirilmeli. İşte o zaman Rusya'ya dönmeyiz.
  • diescheisse haklısın.. bu ulkede sanki herkes muhendis doktor avukat vs olmalıymıs gibi.. olsa ne oluyo acıkta issiz okumus bolca elman oluyo..evet mesela bugun işde basıma geldi.. Teknikerin yapması gereken işi ben yaptım.. Ben muhendisim..Bu ülkenin artık ara kademe insanlara ihtiyacı var.. yeterince mühendis var piyasada..
  • KARDEŞİM TUM ÖSS YE GİREN ADAMLAR 180 SORUDA 180 DOGRU CEWAP YAPSA 2 MİLYON KİŞİDE GİRECEKMİ ÜNİVERSİTEYE HA.
    BİRAZ MANTIKLI TOPİC AÇIN
  • öss çok saçma bir sınav bide lise başarı notu gibi saçma bir uygulama var, hepsi kaldırılıp
    eskisi gibi öys ye dönülmeli tek sınav şeklinde .
  • hocam benim burda başta sistemi nasıl degiştiririz aslında bunu tartışmak gerek ama biz düzeni topton degiştiremeyecegimiz için ilk başta egitimmi nasıl degiştiririz asıl sebeb bu olmalı egitimdeki yanlış giderse herkes sistemdeki hatayı anlar diye düşünüyorum
  • Gidin 7tepe de okuyun diye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.