Şimdi Ara

öss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖSS NİN İÇERİĞİ DEĞİŞTİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

• walla bilmiyorum nesi değişti öss nin?
  • http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=headline&ref=haberHome&id=X1119446910506&date=22Haziran2005

ARTIK TUM LİSE MUFREDATINDAN SORU CIKACAKMIŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 22 Haziran 2005, 19:39:28 >
  • lise 1-2-3-4 hepsinden konu çıkçak sınavda ama katsayı sistemi değişmedi odtünün rektörü çıkmış canlı yayına konuşuo katsayı uygulaması adilmiş meslek liseleri ile normal liselerde okutulan derslerin ortalaması 0,3 e 0,8 düşüyormuş tamam düşsün de na mantığı var zaten ders sayısı azmış bide katsayıyı düşürüyorsun adam sınava girer yapamazsa kazanamaz yaparsa kazanır tamamen bilimsel diyo bide
  • HERKEZ KONUŞUYO DA OLAN BİZE OLUYOR FARKINDAMISINIZ. YOK KATSAYI YOK SORU İÇERİĞİ.
    GÖRÜNEN O Kİ BU İŞTEN EN ZARARLI ÇIKACAKLAR MEZUNLAR OLACAK. TABİ BİDE LİSE HOCALARI.
    LİSE 2 3 DEN SORU CIKMIYOR DİYE ANLATMAYIP GECİYORLARDI.
  • değişsin okul başarı puanı da kalksın yerine öys gibi sınav gelsin, toplama çıkarma çarpmafalan bulmacayla sınav olmaz.
  • Abi ben bişey anlamadım biri katsayı düşecek diyo biri sabit diyo...
    Ben düz lise mezunuyum ne olacak bizim halimiz biri bana söylesin...??????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    10 ay önce açıldı
    KPSS Ortaöğretim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayret ettim böle birşeyi nasıl olmuşta 1987 doğumlular dışında bi döneme yapmışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NePhThYs

Hayret ettim böle birşeyi nasıl olmuşta 1987 doğumlular dışında bi döneme yapmışlar...

hocam sen de mi 87 mağdurusun
  • bence çok güzel olmuş ezberci öğrenciler öss de iyi üniversitelere giriyordu sapla saman ayrılsın artık yetenekli öğrencilerin önü açılır ayrıca lisede konuları kimse sallamadığından üniversitede herkes apışıp kalıyordu şimdi daha iyi olacaktır.
  • Ben de Meslek Lisesi mezunuyum. Integral türev, kimya, fizik ne varsa okuduk. Allah razı olsun, o zamanlar Anap İktidarı vardı ve Türkiye de ilk kez kredili sistem uygulandı ortaöğretimde. Ben de ilk mezunlarımdanım. Bu bakımdan kendimi şanslı görüyorum.
    Zaten kredili sistemde aldığım fen bilimleri derslerine güvenerek üniversitede liseyle alakasız fen bölümü okudum.
  • Şu anki sistemi özetlemek gerekirse meteoroji lisesini bitiren biri meteoroloji müh. giremiyor. Askeri liseyi okuyan birinin Harp okuluna alınmaması gibi bir şey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elestirmen

Şu anki sistemi özetlemek gerekirse meteoroji lisesini bitiren biri meteoroloji müh. giremiyor.

Var mı öyle lise?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elestirmen

Şu anki sistemi özetlemek gerekirse meteoroji lisesini bitiren biri meteoroloji müh. giremiyor. Askeri liseyi okuyan birinin Harp okuluna alınmaması gibi bir şey...

sonrada üniversiteyi zar zor geçen mühendisler olur neden teknoloji üretemiyoruz neden bu kadar gerideyiz der beyin göçüne katılanlara kızarlar nerdeyse bir mühendis kadar bilgisi olan teknik lise öğrencisini üniversiteye almazlar

• sctik belliydi zaten offff offf o kadar konu nasil yapcaz simdi biz,calisan kazancak artik zeki olmak bisi ifade etmior
  • bu değişikler ne sapla smanı ayırır ne de başka bişeyi. yine günü kurtarma derdi. ufak tefek hesaplarlarının peşinde milyonlarca insanın hayatları ile oynuyorlar. gerci bizde oynamalarına izin veriyoruz.
    siz bakın şimdi tantanaya . yeni kitaplar yeni yayınlar. hangi koular cıkar ckmaz. ortalık karışacak
  • biz bi 87 gencligi olrak ayaklansak mi ki ya hepsi bize kesin kasitli
  • bence kesin çıkmalı össye girdim ne türev ne integral bişi bilmiorum sonra girdik itü ye
    her yer türev integral
    bunları bilmeden bişi yapman mümkün değil mühendisliğin temeli belki de
    kesin çıkmalı bence
  • Sorular çalınırsa 2006 için şaşırmayın derim.Hatırlarsanız ilk tek sınav sistemine(1999) geçişte de sorular görücüye çıkmıştı....
  • "Öğrenci Seçme Sınavı'nda, gelecek yıldan itibaren, soru içeriğinin öğrencinin seçtiği alana göre müfredatın tamamından oluşturulmasına karar verildi." offf offff okadar konuya nasıl çalışcaz ya okuyunca tatilin ortasında moralim çöktü zaten öss konularını tam bilmiyoz bide diğer müfredat çıktı. lan önce okula başlayıp bu sene girmek vardı. ne gerek var bi sene daha beklemeye ya. ağlıycam ya ağlıyom işte
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.