Şimdi Ara

ÖSS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepinize başarılar ama Knight bölümünde konu açanlardan pek ümitli deyilim açıkcası

• quote:

Orjinalden alıntı: masum koylu

Arkadaslar bende yarin giricem ama meslek lisesi oldugum iicn fazla iddiam yok.2 senelige gidicem^^xDsana basarilar diliyorum sizde bana dileyin yaf en azindan 0 cekmiyelim

niye iddian olmasin bende meslek lisesi okudum . gecen sene liseden mezun oldum. dersaneye gitmedim test cözmedim kitap acmadim mersin ünivesitesinde okuyorum şu anda benimle beraber sınıfımdan 3 arkadasim da 4 yıllık kazandı. Stres yapmayın yeterli. Girecek bütün arkadaslara başarilar umarim gönlünüzden gecen yerleri kazanırsınız.
  • Başarılar aydın abi

Başarırsın sen bunuda
  • şu an sınavda olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
    umarım herşey gönüllerince olur
  • Başarılar dileyenlere çok teşekkürler , sınav kötü geçti - bana göre - 245-250 arası alıyorum...
  • insanın kaderi 2 saatlik bi sınavla belirlenmemeli çok yanlış bi eğitim sistemimiz var

• quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

insanın kaderi 2 saatlik bi sınavla belirlenmemeli çok yanlış bi eğitim sistemimiz var

3 saat 15 dk.

Bence de çok saçma ancak ne gelir elden ? Sınavın ortasında ciddi ciddi düşündüm , ulan 10 ay çalıştım ve sınavın bitmesine 1.5 saat kaldı...diye ancak sonra mecburen çözmeye devam.

• quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

insanın kaderi 2 saatlik bi sınavla belirlenmemeli çok yanlış bi eğitim sistemimiz var

3 saat 15 dk.

Bence de çok saçma ancak ne gelir elden ? Sınavın ortasında ciddi ciddi düşündüm , ulan 10 ay çalıştım ve sınavın bitmesine 1.5 saat kaldı...diye ancak sonra mecburen çözmeye devam.

çok değişti

• *sonuç ne oldu hocam
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Ne hort be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Ulan oruç oruç güldürdün beni ya
  • Vay be :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.