Şimdi Ara

ÖSS 1.cisi mi olmak isterdiniz yoksa ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öss birincisi olsan ne olacak ömür boyunca it gibi çalışacaksın, futbolcunun bir yılda kazandığı para yeter zaten
  • bilim-adamına bak sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

bilim-adamına bak sen.

futboldan ve hepsinden çok uzayla ilgili bilim adamı olmak isterdim şahsen evreni çok severim :D
  • "zenginin malı züğürdün çenesini..." misali...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taha Yasin Erol

"zenginin malı züğürdün çenesini..." misali...

Konuyla hiç bir alakası yok ama olsun güzel söz
  • öss 1. si olup ösym başkanına meb e küfür eder sistemi eleştirirdim... gerçekten umudum yoktu ama olur da 1. olursam bunu yapcaktım

+ dersaneden alacağın araba + reklam parası + ayrı bir hava + boğaziçinde her gün boğaza karşı kahvaltı :D + kafanı kullanırsan sağlam bir gelecek...

ama bi messi de olmak isterdim ya

yada yukarda bi arkadaşın yazdığı gibi dünyada değilde türkiyede çok güzel müzik yapan bir rock grubunun bateristi veya solo gitaristi olmak isterdim
  • Açıkcası Ronaldinho,Ronaldo,Messi,Paris Hilton vs. gibi ünlü şahsiyetler umrumda bile değiller..

Biz sıralarda dirsek çürütürken onlar ortaokul çocuklarının bildiği şeyleri bile bilmeden bizden daha üstün değiller kesinlikle gözümde..

TV lerde kendini çok önemli gibi gösteren,yaşadığı olayları hepimizi ilgilendiriyormuşcasına anlatan cahil kesim benim için sıfır..

Üniversite bitirsinler ondan sonra gelsinler değerlenirler gözümde..Örn:İbrahim Tatlıses...Her halt var..Adam matematik,fizik adına yemin bile edebilirim hiç bir şey bilmiyordur..

Matematik bilmeyi geç iki kelimeyi yan yana getirip konuşamayan sanatçılar var..Acaba bu salak insanlar Atatürk'ü,Fatih Sultan Mehmet'i vs. tanıyor mudur diye ciddi ciddi düşünüyorum..

Ayrıca ÖSS birincisinin de cebinin boş kalacağını sanmıyorum...

• Öss 1.si ya da 10binincisi bu sadece zaten sosyal devlet olma gereği ülkenin size sağlamakla yükümlü olduğu okuma hakkınızı bir başka vatandaştan sökerek aldığınızı gösterir başka bir şeyi değil.

ÖSS, ÜSS, ÖYS vs tarihini pek bilmiyorum ama sanırım 50 senedir 1.ciler çıkıyor fakat kaç tane dünyada ses getirmiş, dünya düzenine dokunur değişim yaratmış bilim adamımız var?
    Seçeneklerde yer almayan bilim adamı olmaktır tercihim. Yalnız zamanında öss birincisi olsaydım yapacağım açıklama sonrası başım epey derde girerdi sanıyorum, bazı gerçekleri göz önüne getirdim diye...

Yalnız aklınızda para varsa bilim gibi şeyler vakit kaybı... Size gereken şöhret...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AksakRiTim

quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

Öss 1. si olunca noluyo ki

ne olmuyor ki

Dershane felan varsa düşünemiyorum alacağın eğitim ismin ailenin seninle gurur duyması herkesin sana ibretle bakmasıda cabası + sosyal bir insan olma şartıyla

messiyle şu anda sadece ailesimi gurur duyoyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 18 Haziran 2009; 22:40:23 >
  • tabiki futbolcu olmak isterdim dünya çapında iyi bir klupte.20 yıl git calıs, iyi bi futbolcunun alcagı 2 yıllık maaş senin bütün hayatının maasına eşit oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihersoz

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Yabancı ülkelerde durum nasıl bilmiyorum ama, bizim ülkede futbolcu oldunmu üni falan hikaye olduğu için doğru dürüst konuşmasını bilmeyen futbolcumuz dolu.Böyle kültürsüz bir insan olmaktansa, öss 1.si (tabiiki ezberle değil öğrenerek) olmayı tercih ederim.Ünlü olmak herkesin hayali fakat benim değil.Ben kendi amacını taşıyan bir insanım.Fizik alanında, tarih üzerinde kalıcı olacak bir çalışma yapıp diğer tarafa göçmeyi amaçlıyorum.Ünlü olursam ancak bilimimle, kültürümle, çalışmalarımla ünlü olmak isterim.Onun dışında son derece amaçsız olan şarkıcılık, futbolculuk, mankenlik bilmemne gibi şeylerle gündeme gelmek istemem nefret ederim.

Yani kısaca topçu-popçu klişesinden nefret ediyorum.Hayatın amacı para kazanmak mı?Öyle düşünüyorsanız en yakın camdan atlamanız kendi adınıza en doğrusu olacaktır

Valla hayatın amacını 20 yıl bi sırada oturup ders dinlemek olduğunu düşünüosan senin için üzüldüm şimdi ...

Eğer yazdıklarımdan sadece bunu çıkardıysan bende senin için üzüldüm.Okuyup kültürlü olmak, bilgili insan olmak, aydın insan olmak olmalı diyorum amaç, sen bana gelmiş 20 yıl sırada oturup ders dinlemek diyorsun.Komik.Ama doğru, 20 yıl veya belki ömür boyu birşeyler öğrenmek bana zevk verir.

Ayrıca parasız yaşayın demiyorum.Para tabiiki kazanılacak fakat, zengin ve ot gibi bir yaşamdan ben nefret ederim.Bütün gün dışarı çıkıp koca parası yiyen yeni nesil bayanlardan nefret ediyorum.Bunu bir şekilde suratlarına karşı ima ettiğinizde ise resmen çılgına dönüyorlar.Kaldıramıyorlar çünkü.

• Benim de hiç ünlü olmak çok para kazanmak gibi bi amacım olmadı. Hala da yok.

Tıp okumak istiyorum. O yüzden 1. lik olmasa da derece yapmak benim için daha iyi.

Ha tıpı da doktorlukta iyi para var diye istiyenlerden değilim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 21 Haziran 2009; 15:41:53 >
  • quote:

boğaziçinde her gün boğaza karşı kahvaltı :D + kafanı kullanırsan sağlam bir gelecek...

:) guzel oluyor bu :)

2 tane tr 1.si arkadasım oldu 1 tane de beraber ders aldıgım eleman. okulda forsları olmuyor, anca memlekete filan gidince :) bir de tr 1.sinden ozel ders olayına girerlerse fiyat 2 katına cıkıyor :)
    messiye gerek yok milan baros olsak 1 yıl oynasak yeterdi :)
    tr 1.si de olsan yolunu cok dikkatli cizmek gerekiyor, yoksa bos hersey.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.