Şimdi Ara

ÖSS 1.cisi mi olmak isterdiniz yoksa ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Say 2 ÖSS 1.cisi mi olmak isterdiniz yoksa futnolcu mu messi falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilim-adamı -- 20 Haziran 2009; 12:36:13 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 17 Mayıs 2015; 21:18:32 >
  • bu derslere çalışmakla hata ettik ha küçüklükten beri futbola çalışsaydım müstakiil evim olacak yanındada bahçe içinde kale direği ki özelliklee ızımı geliştirirdim topla usain boltan hızlı koşmaya çalışırdım şutumda saatte 290 km teknik ronaldinya yanımda halt ederdi şimdiye messiyee, ronaldoya fark açmıştım 50. 60 tur bindirmiştim barcelenodaydım belki evrende başka bir gezegende başka bir takımdaydım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilim-adamı -- 16 Haziran 2009; 8:28:45 >
  • Bu devirde ya topçu olacaksın, ya Pop'çu dostum.

Hatta olayı futbolla bile sınırlandırmayalım.

Bill Gates, İbrahim Tatlıses... Alın size örnekler.
  • össde derece yqapanlaar ders yerine futbola ve hızını geliştirmeye çalışsa tabi yetenekte çok önemli. :D
  • ben şahin Ka olmak isterdim :P

• Geçen seneki gibi araba için girdim, 1. oldum diyen çıkarsa saç baş yolarım.

Soruya gelecek olursak, ne ünlü biri, ne de öss 1. si olmak istemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • topcu olmak isterdim ben
  • Yabancı ülkelerde durum nasıl bilmiyorum ama, bizim ülkede futbolcu oldunmu üni falan hikaye olduğu için doğru dürüst konuşmasını bilmeyen futbolcumuz dolu.Böyle kültürsüz bir insan olmaktansa, öss 1.si (tabiiki ezberle değil öğrenerek) olmayı tercih ederim.Ünlü olmak herkesin hayali fakat benim değil.Ben kendi amacını taşıyan bir insanım.Fizik alanında, tarih üzerinde kalıcı olacak bir çalışma yapıp diğer tarafa göçmeyi amaçlıyorum.Ünlü olursam ancak bilimimle, kültürümle, çalışmalarımla ünlü olmak isterim.Onun dışında son derece amaçsız olan şarkıcılık, futbolculuk, mankenlik bilmemne gibi şeylerle gündeme gelmek istemem nefret ederim.

Yani kısaca topçu-popçu klişesinden nefret ediyorum.Hayatın amacı para kazanmak mı?Öyle düşünüyorsanız en yakın camdan atlamanız kendi adınıza en doğrusu olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_catcher -- 16 Haziran 2009; 10:54:15 >

• ünlü biri olmaya gerek yok
  • kaleci olmak isterdim gelen fırsatları degerlendırmedım hala son bir fırsatım var gibime geliyor bakalım nolacak
  • Öss 1. si olunca noluyo ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

Öss 1. si olunca noluyo ki

ne olmuyor ki

Dershane felan varsa düşünemiyorum alacağın eğitim ismin ailenin seninle gurur duyması herkesin sana ibretle bakmasıda cabası + sosyal bir insan olma şartıyla
  • öss 1. olmak istemezdim sonuçta 1.ye bi maaşta vermiyolar
    zaten zekan yoksa 1. olursun olduğunla kalırsın tabi o zekayı sürdürürsen iş başka
    ama iyi bi futbolcu falan olsan ohoo
  • Dersanedeyken, hocam anlatmıştı, bir öğrencisi ne olur ne olmaz birinci olmayayım diye özellikle 2 soruyu yanlış yapmış. İlk 100 e zaten girdiği için istediği bölüme gitmiş ama parada, çöhrette gözü olmadığı için özellikle yanlış yapmış. Helal olsun o kıza demiştim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Grigori_Perelman Bir bu amcam var.

Bir de Emre Kaçar abim var. Helal olsun. Allah yolunu açık etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 16 Haziran 2009; 15:59:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Yani kısaca topçu-popçu klişesinden nefret ediyorum.Hayatın amacı para kazanmak mı?Öyle düşünüyorsanız en yakın camdan atlamanız kendi adınıza en doğrusu olacaktır

Parasız veya az parayla yaşayabiliyorsan sen de haklısın tabii.
  • Ben ünlü bir rock grubun gitaristi olmak isterdim.
  • Boş boş konu açmayın arkadaş. Eğitim-Sınavlar bölümü burası, Konu Dışı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_catcher

Yabancı ülkelerde durum nasıl bilmiyorum ama, bizim ülkede futbolcu oldunmu üni falan hikaye olduğu için doğru dürüst konuşmasını bilmeyen futbolcumuz dolu.Böyle kültürsüz bir insan olmaktansa, öss 1.si (tabiiki ezberle değil öğrenerek) olmayı tercih ederim.Ünlü olmak herkesin hayali fakat benim değil.Ben kendi amacını taşıyan bir insanım.Fizik alanında, tarih üzerinde kalıcı olacak bir çalışma yapıp diğer tarafa göçmeyi amaçlıyorum.Ünlü olursam ancak bilimimle, kültürümle, çalışmalarımla ünlü olmak isterim.Onun dışında son derece amaçsız olan şarkıcılık, futbolculuk, mankenlik bilmemne gibi şeylerle gündeme gelmek istemem nefret ederim.

Valla hayatın amacını 20 yıl bi sırada oturup ders dinlemek olduğunu düşünüosan senin için üzüldüm şimdi ...

• Ülkesini,Atatürk'ünü seven yalan dolan söylemeyen yaşadığı topluma faydalı biriyim.

Böyle de olmak isterdim.

Başkaları bana özensin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.