Şimdi Ara

ÖSS BU KURALI BİLEN VARMIYDI( BENDE YENİ ÖGRENDİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 160 ile 184 arsı olan düz lise mezunları 2yıllık acık ve 4yıllık acıkögretimi secebiliyormus össninkılavuzunda yazıyor sasırdım kaldım önceden bilen varmıydı bu uygulamayı millet 160-184 arsının 2 yıllık acıkögretim seceiliyor sanıyor bende yeni ögrendim.....

• Ben biliyordum.
  • diyorum sana

ve ardından günaydın çekiyorum sana

• asıl bunu bilmeyen varmı ?
  • peki sunun söyleyin ben acıkögretim puanım 165 di yanı yerelyönetm yazdım ocıktı garip olan neden benim puanı 0,3ile carpmıslar ve 187ile girmisim
  • Mafya olan sensin git hallet peker kalemi silah olarak kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaX2SeL

Mafya olan sensin git hallet peker kalemi silah olarak kullan

arkadas dalgaya vurmaaa zaten ek kontejan formu aldıgım okulun müdürüyle kavga ettim acıktan form dagıtıyormuss.... neyse sorumun cevabını verecek yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alan dışıdır da o yüzden 0.3 le çarpılmıştır senin okul puanı.. yerel yönetim hangi alanda bilmiom da mesela EA daysa sen de TS cıkışlıysan o yüzden 0.3 le çarpılmıştır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anorganik

alan dışıdır da o yüzden 0.3 le çarpılmıştır senin okul puanı.. yerel yönetim hangi alanda bilmiom da mesela EA daysa sen de TS cıkışlıysan o yüzden 0.3 le çarpılmıştır..

iyide ben sözelciyim ve alanda sözel alan aynı zamanda açıkögretim
  • yerel yönetim ea da kardeşim.
    başlığıda değişti bu nu bilmeyen var mıydı yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

yerel yönetim ea da kardeşim.
    başlığıda değişti bu nu bilmeyen var mıydı yap

yerel yönetim esit agırlıkta degil sizde bizi iyicene saf yaptınız lan sözel alanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEDAT_PEKER -- 7 Ekim 2005, 17:55:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.