Şimdi Ara

öss çarı istiyorum -DURUM CİDDİ!- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: murdererangel

arkadasım durum yaptıgım puanla alakalı yoksa bende bilirim özele gitmeyi

bakın bu dalga geçen arkadaslara bikere daha sesleniyorum belki bilmezsiniz bizim oraları ama arkam ünlü bi aşiretten sağlamdır kendinize dikkat edin

heeyyt be aslan parçası!!
  • kınaytta yok silkroad ta var istermisin
  • Ciddi olarak bana pm at, 5.000 Tl yi söylediğim hesap no suna yatır, dekontu da bana faksla, sınav sonuç belgeni anında vereyim.
  • Allah aşkına tam sayfa SS alabilen alsın,Alalh rızası için...
  • pm attım
  • ağa bende var çar EA-2 300 puanda ama premium yükle birazda koxp la kasarsan 330 puan falan yaparsın.
  • Arkadaşım gece gece güldürdün allahta seni güldürsün öss cari ne abi yav mahfettin beni
  • öss çarı yokta hazır 2. sınıfa geçmiş möhündüs çarı var verek mi
  • iyi de sen kazansan bile o boyla arabayı nası kullanacan

• elemanın istediği olmaz birşey değil ama adamına forumdan ulaşamazsın,

siz sanıyormusunuz ki darbe yapıp hükümet devirmeye çalışanlar çocuklarını öss ile bazı bölümlere sokmuyorlar,

Ben öyle elemanlar tanıyorum eğer onlar öss'den o puanı çıkarıyorsa ben osurarak aya çıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmemis -- 16 Haziran 2009; 1:29:16 >
  • bu ne lan
  • 1,000 tl gönder halledelim
  • karın kası yaptım gulmekten, spor salonu parası cebimde kaldı donanımhaber kazandırır
  • Biri SS alsın kardeşim espri yapıyorsun değilmi? Umarım ciddi değilsindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nyorai

ağa bende var çar EA-2 300 puanda ama premium yükle birazda koxp la kasarsan 330 puan falan yaparsın.

• Ulan seni öss ye aldıklarına dua et bu zeka ile
  • Arkadaşa ilettim durumu, çarı satmıyor fakat +8 rotring varmış elinde.Onu satabilirmiş, eğer istersen pm at.Seneye tekrar sınava girerse başarı ihtimali %90 diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANQUIS -- 16 Haziran 2009; 5:35:23 >
  • Bi de tehdit ediyo adam ya adsıashduasıdhauı. Dostum, bu devirde aşiret mensubu olmak değil, kendi çabanla adam gibi bir okul okuyup, adam gibi bir iş sahibi olmak marifettir.
  • ÖSS çarı ne ya 3 kere okudum doğrumu gördüm acaba diye
  • 6. sınıf sbs çarı var istermisin ufaklıktan alıp kasarsın titanyum premium var üstünde her sene 1 level atlıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.