Şimdi Ara

öss çarı istiyorum -DURUM CİDDİ!- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kirpinti

Rahmetli Zeynettin dayımın bi lafı vardı: imkansız hicbirseidir. dalganızı geciyosunuz ama bu devirde paranin acmicai kapi yoktur. arkadas odtu isletmye falan gider, siz de burda takılırsnz.

bu arkadas odtu'ye girsin, bende bogaz koprusunu cıplak gecip 3lü saltoyla atlamazsam adam degilim
  • kaç santim
  • arkadaşlar para gerçekten benim için sorun diil yha ne kadar olursa olsun vermeye hazırım çok çaresiz bu durumdayım,siz bu sınava girmedinizmi,hepiniz mi tıpı uluslararasıilişkileri kazandınız yha lütfen yardım edicek kimse yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperKy

quote:

Orjinalden alıntı: kirpinti

Rahmetli Zeynettin dayımın bi lafı vardı: imkansız hicbirseidir. dalganızı geciyosunuz ama bu devirde paranin acmicai kapi yoktur. arkadas odtu isletmye falan gider, siz de burda takılırsnz.

bu arkadas odtu'ye girsin, bende bogaz koprusunu cıplak gecip 3lü saltoyla atlamazsam adam degilim

dostum yapacagın zaman beni de çagır aynı durumda ben de yapmaya gidicem

• quote:

Orjinalden alıntı: murdererangel

arkadaşlar para gerçekten benim için sorun diil yha ne kadar olursa olsun vermeye hazırım çok çaresiz bu durumdayım,siz bu sınava girmedinizmi,hepiniz mi tıpı uluslararasıilişkileri kazandınız yha lütfen yardım edicek kimse yokmu

• tamam tamam ben ederim, msn'ini pm at bana. kimseye söyleme sakın iyi bi miktar hazırla ama hadi cabuk
  • bi de bu dalga geçen arkadaslar kendilerine gelsinler
  • sen össye değilde sbsye girmediğine emin misin?
  • adam gırgırına konu açmış bazıları da ciddi sanıp yorum yapıyor hayret yaw
  • barajı gectiysen babana söyle özele göndersin ne yapacaksın ilk 3000 i evladım
  • arkadasım durum yaptıgım puanla alakalı yoksa bende bilirim özele gitmeyi

bakın bu dalga geçen arkadaslara bikere daha sesleniyorum belki bilmezsiniz bizim oraları ama arkam ünlü bi aşiretten sağlamdır kendinize dikkat edin
  • quote:

arkadaşlar para gerçekten benim için sorun diil yha ne kadar olursa olsun vermeye hazırım çok çaresiz bu durumdayım,siz bu sınava girmedinizmi,hepiniz mi tıpı uluslararasıilişkileri kazandınız yha lütfen yardım edicek kimse yokmu

para herşey demek degildir.

ayrıca amca baba yarısıdır

quote:

arkadasım durum yaptıgım puanla alakalı yoksa bende bilirim özele gitmeyi

bakın bu dalga geçen arkadaslara bikere daha sesleniyorum belki bilmezsiniz bizim oraları ama arkam ünlü bi aşiretten sağlamdır kendinize dikkat edin

freestylemiydi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackanka -- 15 Haziran 2009; 23:54:54 >

• conolar mı la?
  • arkadaşım orasını söyleyemem kimliğim meydana çıkabilir o zaman babam bana neler yapar ama dediğim gibi bilen bilir bizim oraları
  • arkadaslar bu conolardan tırsın. bu topic de ciddi hani. bunu anca onlar yazar. kızı evlenmek icin kacirip kizin anne babasindan baslik isteyen tiplerdir bunnar.
  • arkadaşım sen biraz bişeyler biliyosun gibi kırpınyı mısın nesin sen de ayağını denk al, şu ana kadar anca dalganızı geçtiniz durum ciddi diyorum ne kadar para istiyorsanız vermeye hazırım diorum
  • 50 milyara yapan bi tanıdık var, msn ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: essergokhan

ÖSS SINAVI DİYE BİRŞEY YOK ARKADAŞIM

DOGRUSU

ÖSS SEÇME SINAVI.

Öğrenci Seçme Sınavı değil mi o?
  • quote:

DOGRUSU

ÖSS SEÇME SINAVI.

Bide büyük puntolarla yazmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

quote:

DOGRUSU

ÖSS SEÇME SINAVI.

Bide büyük puntolarla yazmış

usta adam espri yapmış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.