Şimdi Ara

ÖSS'de sorular hangi konulardan geliyor ?(Mat 1-2) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı konudan deli gibi soru çözmek delilik... :) Hiç bi işe yaramaz. Öğrencilerime hep sölüyorum; bırakın şu kitapları bi kenera, 1 tanesi yeterli. Adam bi bölme konusu işliyo sonra 5 kitaptan test çözüyo, saçma... 1 kitaptan takip edin, dershaneden hızlı gidin becerebiliyosanız, dershane tekrar olsun...

Ben meslek lisesi mezunuyum. Eğt. Fak. Mat. Öğrt. kazandım ilk senemde. (Anadolu Ünv.) Şu an kapatıldı o bölüm ama puanı Hacettepe Mat. bölümü ve Anadolu el-elktr. müh. (hatta bundan 1 puan yüksekti) ile aynıydı...

1 ağu.ta çalışmaya başladım ve KAsım sonu gibi tüm künular ve dersler bitti. Tabi ki tek kitaptan çalıştım, yoksa bitmezdi, sonra bi daha tekrar. o da bitince komple soru çözümü. Planlı bi şekilde. Her gün hangi dersten hangi konuyu bitirceğimi yazmıştım, bitirdikçe üstünü çiziyodum...

Dershane 400 kişiydi, ilk sınıf belirleme sınavında 360. oldum. Kasım sonunda ise 2. :)

Kendinize uygun bi çalışma tarzı seçin, ertelemeyin, haftaya değil, hemen şimdi başlayın...

• sayın büyüklerim ben meslek lisesi okuyorum çocuk gelişimi 3. sınıftsyım acaba öss için benim hangi mat sorularına çalışmam lazım???????*****
  • sayın büyüklerim ben meslek lisesi okuyorum çocuk gelişimi 3. sınıftsyım acaba öss için benim hangi mat sorularına çalışmam lazım???????*****

ÖSS'de sorular hangi konulardan geliyor ?(Mat 1-2)
  • allah hepimizin yardımcısı olsun , zor ve neşakatli yol , benim için 2 kat zor yol
  • quote:

Orjinalden alıntı: tes delisi

sayın büyüklerim ben meslek lisesi okuyorum çocuk gelişimi 3. sınıftsyım acaba öss için benim hangi mat sorularına çalışmam lazım???????*****

Mat1 konularına çalışman lazım.Bu konularda zaten Matematiğin alfabesi oluyor.
  • zaten mat1 çalışıyom ama konuları sormuştum. neyse ben işçi problemlerinden beşladım nette videolarını izliyom herkese tavsiye ederim .....
  • Ya ÖSS için işkence gibi konu seçip mat çalışmayın ya! Zevk alın şundan... Ne kadar öğrenmekyen nefret eden bi öğrenci kitlemiz var...

Güzel bi şeydir öğrenmek... O soruları çözmek... Mat çalışırken dünyaya Matematikçi gibi bakın...

Ben Meslek Lisesi mezunuyum ve ilk girişimde (Yani lise 3'te) ÖSS'de 88 Say sorusundan 82 dopru yapmıştım. Özel derssiz dershanesiz... Ve maslek lisesi bilgileriyle... (Tekstil bölümündeydim)
    Ve Matematik Öğretmenliği kazandım....

Sırf ÖSS için ders çalışmak bunu işkence gibi görmek en büyük hatanız...

Ben Fizik formüllerini öğrenirken heyecanlanırdım ve soruları çözdükçe müthiş bi haz duyardım...

Öğrenmenin güzel bişey olduğunu anlsanız bi!...

"Bu bizim ne işimize yarayacak?" En nefret ettiğim laf!

Hayat sadece chat yapmaktan, sms yollamaktan, bakkala gitmekten ibaret değil... Öğrendikçe ne işinize yarayacağını da anlarsınız...

Kalın sağlıcakla...

• ya yapmayın be gülüm böyle sen böyle düşünürsen başta kaybedersin sana ginede laf olsun diye kemik konuları verim ANLATIM BOZUKLUĞU SAYI PROBLEMLERİ TRİGONOMETRİ TÜREV İNTEGRAL MEKANİK ELELTRİK SİSTEM KALITIM DALGALAR EKOLOJİ .............................................LAN OLUUM KUMAR OYNAMA OTUR TÜM KONULARI ÇALIŞ yoksa yada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.