Şimdi Ara

Öss Tercih Sonuçları 12.08.09 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
26.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifx

quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

Flaş Flaş Flaş!!

ÖSYM Başkanı'ndan "Son ÖSS açıklaması"

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, bu yıl son kez gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonrasında yapılan yerleştirmelerde beklenmedik sonuçlar olduğunu açıkladı.

"YIĞILMALAR VAR"

Yerleştirmeler hakkında konuşam Yarımağan, "Belirli mesleklerde yığılmalar var. Özellikle sayısalda Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliklerinde ve sözelde tüm öğretmenliklerde beklenmedik bir yığılma var. Onun dışında taban puanlarının yukarılara taşınacağını zaten söylemiştik. Ve beklenen oldu, 100'de 20'lik bir yükselme söz konusu."

"Kaynak"

Biraz Heycan iyidir kusura bakmayın ben de bekliyorum heycanla

bnde gerçek sandım ypmayın ya böle şakalar

Şu durumda bu şaka hiçte komik değil kalpten gidebilirdim

• Şimdiden hayırlısı olsun arkadaşlar, eğer yerleşemezseniz de üzülmeyin, yapacak bir şey yok, belki seneye daha hayırlı bir yer olur.
    Heyecan yapmayın bu kadar, kazanamazsanız da aileniz sizi öldürecek değil merak etmeyin.
  • umarım istediginiz yere yerleşirsiniz 10.30 saat kalmış
  • quote:

Flaş Flaş Flaş!!

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, bu yıl son kez gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonrasında yapılan yerleştirmelerde beklenmedik sonuçlar olduğunu açıkladı.

"YIĞILMALAR VAR"

Yerleştirmeler hakkında konuşam Yarımağan, "Belirli mesleklerde yığılmalar var. Özellikle sayısalda Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliklerinde ve sözelde tüm öğretmenliklerde beklenmedik bir yığılma var. Onun dışında taban puanlarının yukarılara taşınacağını zaten söylemiştik. Ve beklenen oldu, 100'de 20'lik bir yükselme söz konusu."

"Kaynak"

%20 lik yükselme kısmını puan değil de başarı sırası olarak algıladım ve heyecanlandım birden.

• quote:

Orijinalden alıntı: slappy_smurf

Lanet olsun yine uykusuz bir gece bizi bekliyor
    prison break,lost,chuck,HIMYM derken izliycek dizi de kalmadı napcam ben

1.30 da tnt de supernaturel var izle güzel dizidir 25 dk oyalar en azından
  • quote:

Flaş Flaş Flaş!!

"YIĞILMALAR VAR"

"Kaynak"

Aklımı aldın læ

• @alyanki

Etkin hala sürüyor :D
  • Valla konuya gelip tekrar okudum nerdeyse ben bile kendi yazdığımı yicektim
  • Sabaha kadar Dexter izlemiyi düşünüyorum , nasıl sabaha kadar sardırırı mı?
  • herkesin istediği yer olur inşallah dicem herkesin kazanması mümkün değil öss bu
    ben tercih yapmadım o yüzden rahatım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucucucu -- 11 Ağustos 2009; 23:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slappy_smurf

Lanet olsun yine uykusuz bir gece bizi bekliyor
    prison break,lost,chuck,HIMYM derken izliycek dizi de kalmadı napcam ben

my name is earl
  • 1 haftadır sabahlayıp öğlen uyuyordum, bu öğlen uyumadım ve uykum var şimdi bir uyurum abi sabah uyanırım uyku sersemi ne olduğunu anlamam zaten böyle şeylerin etkisi 1-2 saat sürer en fazla uykum açılana kadar merhaba üniversite
  • hadi bakalım umarım herkes istediği yeri kazanmıştır. Yanlış tercih yapıpta geriye düşenler seneye çoook pişman olacaklar bence ( :

Kazanamayan arkadaşları Bulgaristan ' a bekleriz ( : Hatta gelmeyi düşünenlerle tanışabiliriz. Yaklaşık 6 yıldır oradayım. Her türlü bilgiyi verebilirim.
    Ekonomik olarak da uygun üniversiteler mevcut ve dilediğiniz bölüme kaydınızı yaptırabiliyorsunuz ( ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sierra -- 11 Ağustos 2009; 23:35:04 >
  • bu ne ya 09.29.59a kadar ne olduğumuz belli değilken 09.30.00da geleceğimizin rotası çizilmiş olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

bu ne ya 09.29.59a kadar ne olduğumuz belli değilken 09.30.00da geleceğimizin rotası çizilmiş olacak :D

bende onu düşünüyordum şimdi. bütün hayat planım değişcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

quote:

bu ne ya 09.29.59a kadar ne olduğumuz belli değilken 09.30.00da geleceğimizin rotası çizilmiş olacak :D

bende onu düşünüyordum şimdi. bütün hayat planım değişcek

Yerleştiysek çok güzel de, ya yerleşemediysek
  • of sabaha nasıl dayanacam süper bi haber.
    Arkadaşlara teşekkür eder Saygılarımı sunarım
  • tuvalette zaman çabuk geçio tavsiye derim
  • quote:

tuvalette zaman çabuk geçio tavsiye derim

hahaha bi kaç ayıp sitede işinizi görebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckeraga

quote:

tuvalette zaman çabuk geçio tavsiye derim

hahaha bi kaç ayıp sitede işinizi görebilir

sonrasında küveti doldurup içine dalınca kafadan 1 saat gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 11 Ağustos 2009; 23:51:38 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.