bu konuda durulmaz..film falan izleyin zaman geçmiyo yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: alyanki
Flaş Flaş Flaş!!
ÖSYM Başkanı'ndan "Son ÖSS açıklaması"
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, bu yıl son kez gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonrasında yapılan yerleştirmelerde beklenmedik sonuçlar olduğunu açıkladı.
"YIĞILMALAR VAR"
Yerleştirmeler hakkında konuşam Yarımağan, "Belirli mesleklerde yığılmalar var. Özellikle sayısalda Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliklerinde ve sözelde tüm öğretmenliklerde beklenmedik bir yığılma var. Onun dışında taban puanlarının yukarılara taşınacağını zaten söylemiştik. Ve beklenen oldu, 100'de 20'lik bir yükselme söz konusu."
Biraz Heycan iyidir kusura bakmayın ben de bekliyorum heycanla
bnde gerçek sandım ypmayın ya böle şakalar
@alyanki
birader kalbime iniodu yapmayin boyle seyler yaf
yaa bu kadar zaman bekledik yarına kadar bekleyemicem sanırım
Herkes iyice zıvanadan çıkmaya başladı yahu. Ayrıca alyanki böyle şaka yapılır mı? Herkesin kalbine iniyordu. ama çok profesyonelce olmuş tebrik etmeden geçemeyeceğim.
beyler imkanı olan içki içsin ben öyle yapıcam, puanlar açıklandğında da öyle yapmıştım gerçekten bu gece saf saf durarak bekleyemem film bile izlesem aklım oraya kayıcak
100de 20 artışmı olur birader ozaman 300de 60 artış olur biraz destelli sallayaydın keşke
quote:
Orijinalden alıntı: The Answér
beyler imkanı olan içki içsin ben öyle yapıcam, puanlar açıklandğında da öyle yapmıştım gerçekten bu gece saf saf durarak bekleyemem film bile izlesem aklım oraya kayıcak
Icelim Sonra sabah uyanamayalim dimi
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Blue
quote:
Icelim Sonra sabah uyanamayalim dimi
ama böyle uyuyamıcaksın, zaman çabuk geçsin
şuan heyecanlıyım ama yatınca mışıl mışıl uyurum sabahta her zamanki gibi tam 9 da uyanırım
Son 12 saat.
quote:
Orijinalden alıntı: G.Eroğlu
Son 12 saat.
Beheeey. Baya az kaldı be!
Son 12 saat 10 dakika
Bu ne ya 1 gün önceden geri sayım mı olur
quote:
Orijinalden alıntı: trapspeed
bugün uyumayalım beyler.....
Uyuyan kiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?
quote:
aynen bende açıklandığı gün aldığım içkilerin aynısından aynı sayıda aldım:D x files+içki bütün gece sabah 5 gibi yatarım herhalde sonrada 9.20 de sonuca bakmaya
Lanet olsun yine uykusuz bir gece bizi bekliyor prison break,lost,chuck,HIMYM derken izliycek dizi de kalmadı napcam ben
son 11 Saat 30dk
quote:
Orijinalden alıntı: alyanki
Flaş Flaş Flaş!!
ÖSYM Başkanı'ndan "Son ÖSS açıklaması"
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, bu yıl son kez gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonrasında yapılan yerleştirmelerde beklenmedik sonuçlar olduğunu açıkladı.
"YIĞILMALAR VAR"
Yerleştirmeler hakkında konuşam Yarımağan, "Belirli mesleklerde yığılmalar var. Özellikle sayısalda Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliklerinde ve sözelde tüm öğretmenliklerde beklenmedik bir yığılma var. Onun dışında taban puanlarının yukarılara taşınacağını zaten söylemiştik. Ve beklenen oldu, 100'de 20'lik bir yükselme söz konusu."
Biraz Heycan iyidir kusura bakmayın ben de bekliyorum heycanla
ya zaten yusuf yusuf atarken oldumu bu şimdi valla sınav sonucunu göremeden bizi kalpten götürmeyi planlıyonuz ayıp
uyumak isteyen arkadaşlara alkol öneririm. bi duble rakı için bak nasıl çakırlaştırıyor sizi mışıl mışıl uyursunuz. (Rakı şart değil herangi bi alkol içecek olarabilir)