Şimdi Ara

Öss Tercih Sonuçları 12.08.09 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
26.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuda durulmaz..film falan izleyin zaman geçmiyo yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

Flaş Flaş Flaş!!

ÖSYM Başkanı'ndan "Son ÖSS açıklaması"

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, bu yıl son kez gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonrasında yapılan yerleştirmelerde beklenmedik sonuçlar olduğunu açıkladı.

"YIĞILMALAR VAR"

Yerleştirmeler hakkında konuşam Yarımağan, "Belirli mesleklerde yığılmalar var. Özellikle sayısalda Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliklerinde ve sözelde tüm öğretmenliklerde beklenmedik bir yığılma var. Onun dışında taban puanlarının yukarılara taşınacağını zaten söylemiştik. Ve beklenen oldu, 100'de 20'lik bir yükselme söz konusu."

"Kaynak"

Biraz Heycan iyidir kusura bakmayın ben de bekliyorum heycanla

bnde gerçek sandım ypmayın ya böle şakalar

• @alyanki

birader kalbime iniodu yapmayin boyle seyler yaf
  • yaa bu kadar zaman bekledik yarına kadar bekleyemicem sanırım
  • Herkes iyice zıvanadan çıkmaya başladı yahu. Ayrıca alyanki böyle şaka yapılır mı? Herkesin kalbine iniyordu.
    ama çok profesyonelce olmuş tebrik etmeden geçemeyeceğim.
  • beyler imkanı olan içki içsin ben öyle yapıcam, puanlar açıklandğında da öyle yapmıştım gerçekten bu gece saf saf durarak bekleyemem film bile izlesem aklım oraya kayıcak
  • 100de 20 artışmı olur birader ozaman 300de 60 artış olur biraz destelli sallayaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

beyler imkanı olan içki içsin ben öyle yapıcam, puanlar açıklandğında da öyle yapmıştım gerçekten bu gece saf saf durarak bekleyemem film bile izlesem aklım oraya kayıcak

Icelim
    Sonra sabah uyanamayalim dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Blue

quote:

beyler imkanı olan içki içsin ben öyle yapıcam, puanlar açıklandğında da öyle yapmıştım gerçekten bu gece saf saf durarak bekleyemem film bile izlesem aklım oraya kayıcak

Icelim
    Sonra sabah uyanamayalim dimi

ama böyle uyuyamıcaksın, zaman çabuk geçsin

• şuan heyecanlıyım ama yatınca mışıl mışıl uyurum sabahta her zamanki gibi tam 9 da uyanırım
  • Son 12 saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Eroğlu

Son 12 saat.

Beheeey. Baya az kaldı be!
  • Son 12 saat 10 dakika
  • Bu ne ya 1 gün önceden geri sayım mı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

bugün uyumayalım beyler.....

Uyuyan kiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?

• quote:

aynen bende açıklandığı gün aldığım içkilerin aynısından aynı sayıda aldım:D x files+içki bütün gece sabah 5 gibi yatarım herhalde sonrada 9.20 de sonuca bakmaya
  • Lanet olsun yine uykusuz bir gece bizi bekliyor
    prison break,lost,chuck,HIMYM derken izliycek dizi de kalmadı napcam ben
  • son 11 Saat 30dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

Flaş Flaş Flaş!!

ÖSYM Başkanı'ndan "Son ÖSS açıklaması"

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, bu yıl son kez gerçekleştirilen Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonrasında yapılan yerleştirmelerde beklenmedik sonuçlar olduğunu açıkladı.

"YIĞILMALAR VAR"

Yerleştirmeler hakkında konuşam Yarımağan, "Belirli mesleklerde yığılmalar var. Özellikle sayısalda Bilgisayar ve Endüstri Mühendisliklerinde ve sözelde tüm öğretmenliklerde beklenmedik bir yığılma var. Onun dışında taban puanlarının yukarılara taşınacağını zaten söylemiştik. Ve beklenen oldu, 100'de 20'lik bir yükselme söz konusu."

"Kaynak"

Biraz Heycan iyidir kusura bakmayın ben de bekliyorum heycanla

ya zaten yusuf yusuf atarken oldumu bu şimdi valla sınav sonucunu göremeden bizi kalpten götürmeyi planlıyonuz ayıp

• uyumak isteyen arkadaşlara alkol öneririm. bi duble rakı için bak nasıl çakırlaştırıyor sizi mışıl mışıl uyursunuz. (Rakı şart değil herangi bi alkol içecek olarabilir)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.