Bildirim
Öss Tercih Sonuçları 12.08.09 (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hadi be açın artık şu siteye -
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Blue
quote:
Orijinalden alıntı: mc_50cent
finale adım adım
Ulan sinavlar geldi aklima finale dogru9mus peh
bu tek sınav ama yaz okulu yok anca seneye alttan alırsın
-
39 dakika sonra, ne yapacağına karar vereceksin... -
hangi sayfadan öğrenicez yaa ösym nin sitesinde verdikleri adresler dün akşamdan beri bembeyaz ekran olarak duruyo -
45 Dk -
Arkadaşlar site düzeldi
ÖSYM
2009-ÖSYS Sonuçları
(12.8.2009)
Sonuç açıklama zamanı : 12.8.2009 9:30:0
Sistem zamanı : 12.8.2009 8:52:15
Açıklama zamanı geldiğinde tekrar deneyiniz.
Ana Sayfa
2E1S2:5204
-
Site açıldı hadi hayırlısı =)
http://osys.osym.gov.tr/ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 12 Ağustos 2009; 8:54:04 > -
iyice heyecan bastı -
oooooooowwwwwwwwwwww yeaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaan -
quote:
Orijinalden alıntı: ..duygusuz..
hangi sayfadan öğrenicez yaa ösym nin sitesinde verdikleri adresler dün akşamdan beri bembeyaz ekran olarak duruyo
Tekrar Bak
-
OFFFFFFFF BU NE HEYECAN YAAA BUZ GİBİ OLDUM. -
oyun fln mı oynasak ya geçmez böyle -
ALLAHIM SEN BU GENÇLERİN İSTEDİKLERİ YERLERE GİRMESİNİ NASİP EYLE!!!!!! SEN BU GENÇLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMA YARABBİMMMMM!!!!!
AMİNNNNN -
quote:
Orijinalden alıntı: zayef-
ALLAHIM SEN BU GENÇLERİN İSTEDİKLERİ YERLERE GİRMESİNİ NASİP EYLE!!!!!! SEN BU GENÇLERİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMA YARABBİMMMMM!!!!!
AMİNNNNN
-
quote:
Orijinalden alıntı: zayef-
AMİNNNNN
AMİİİİİİİİİN -
Ya acin FM oynayin Sampiyonlar ligi 2. Turuna gelmisim zaten bu daha heyecanli bence Sevilla'yi gecebilecek miyim. Ilk Mac 2-2 -
yaaa önceden benim bu stresimi babam yaşıodu bana stres heyecan kalmıodu bugün babam işe gitti bütün heyecan bana kaldı
-
AMİNNNNNNNNNNN:((
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X