Şimdi Ara

öss tercih yardım lütfen (kafamı cok kurcalıo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben tercihlerimi okuldan yaptım. tercihlerimi listeye yazdıktan sonra bi kutucuk gelio tercihleriniz bildirilmiştr diye ona tamam dedi hoca gecti sonra bi sayfa gelio üst tarafta yazdır ve yeni bildirim linkleri var. hoca da orayı yazdırıp verdi bana. cıktının alt tarafında bildirim tarihi, bildiren ad soyad, bildiren okul kodu, sayısal imza var. ama daha once bi defa denedik olmadı hata verdi yani. şimdi de olmus mudur die kafam karısıo. baya iyi bi puan aldım ondan heralde kafamın karısması bi daha girmek istemiom sınava. tedirginligimi mazur gorun. yardım ederseniz sevinirim.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player0ne

up
    okulda hoca okeylediyse kafana takılmasın olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragornalican

okulda hoca okeylediyse kafana takılmasın olmuştur

Alıntıları Göster
    bende 2 kere tercih yap dedikten sonra takıldı , bi kerede tercihleri gönder derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 8 Ağustos 2009; 12:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

bende 2 kere tercih yap dedikten sonra takıldı , bi kerede tercihleri gönder derken

Alıntıları Göster
    sayısal imzayı gördükten sonra olay bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

sayısal imzayı gördükten sonra olay bitmiştir.

Alıntıları Göster
    üstad yani olay sayısal imzada mı
  • quote:

üstad yani olay sayısal imzada mı

Alıntıları Göster
    O çıktıyı alabildiysen tamamdır.
    Benim bikere de oldu ama yine aynı olay yani değişen bişey yok takma kafana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

O çıktıyı alabildiysen tamamdır.
    Benim bikere de oldu ama yine aynı olay yani değişen bişey yok takma kafana.

Alıntıları Göster
    Sayısal imza görüldükten sonra endişelenmenizi gerektirecek bir durum yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Alıntıları Göster
    ya ben hoca neye tamam dedi onu gormedim, ama sayısal imzam var cok şükür :D ama heralde okuldan yaptıysak olmustur.
  • quote:

ya ben hoca neye tamam dedi onu gormedim, ama sayısal imzam var cok şükür :D ama heralde okuldan yaptıysak olmustur.

Alıntıları Göster
    Ya zaten yazıyosa sorun olmaz. İşte şu saatte ÖSYM ye bildirilmiştir filan diyo. Altta yazıyo işte Aday kendisi bildirmiştir cart curt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Alıntıları Göster
    siteye her girişte farklı sayısal imza veriyolar önemli değl o takmayın kafanıza, zaten şuan sitede tercihlerinizi göremyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

siteye her girişte farklı sayısal imza veriyolar önemli değl o takmayın kafanıza, zaten şuan sitede tercihlerinizi göremyorsunuz

Aynen tercihleri göster butonu da aktif değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

Aynen tercihleri göster butonu da aktif değil.

Alıntıları Göster
    Ben tercihleri evden yaptım herhangi bir çıktı da almadım.Sadece ss aldım.Öyle duruyor.Ama aldığım ss de saysısal imza görünmüyor dikkat etmemişim alırken :S Ama sayısal imzayı falan gördüm yani "tercihleriniz xx saatte ösym ye başarı ile bildirilmiştir" yazıyor üstte de bir sorun olmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fata1ty

Ben tercihleri evden yaptım herhangi bir çıktı da almadım.Sadece ss aldım.Öyle duruyor.Ama aldığım ss de saysısal imza görünmüyor dikkat etmemişim alırken :S Ama sayısal imzayı falan gördüm yani "tercihleriniz xx saatte ösym ye başarı ile bildirilmiştir" yazıyor üstte de bir sorun olmaz değil mi?

o yaziyi gordukten sonra tabi bişi olmaz birader... Boşuna endişelenmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk3113

quote:

Orijinalden alıntı: Fata1ty

o yaziyi gordukten sonra tabi bişi olmaz birader... Boşuna endişelenmeyin

Alıntıları Göster
    No Panic

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905memo1905

No Panic

Alıntıları Göster
    üstad ben işte oyle bişey gormedim yani herşeyi hoca yaptı bana sasdece cıktı verdi.. onda da sayısasl imza, bildirim saati flan yazıo
  • up
  • quote:

up
    merak etme sorun çıkmaz.
    kaç puan aldın? puanım iyi yazmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbol06

merak etme sorun çıkmaz.
    kaç puan aldın? puanım iyi yazmışsın.

Alıntıları Göster
    tercihlerin şu anda ösym sisteminde kayıtlıdır
    boşuna heyecanlanma

yalnız ben de çıktı almadım evde yaptım tercihi sonra bi internet cafeye gidip alırım diyordum ama kaldırmışlar şerrolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmanuelle Olmak

tercihlerin şu anda ösym sisteminde kayıtlıdır
    boşuna heyecanlanma

yalnız ben de çıktı almadım evde yaptım tercihi sonra bi internet cafeye gidip alırım diyordum ama kaldırmışlar şerrolar

Alıntıları Göster
    355 aldım birader say2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.