Şimdi Ara

ÖSS veya LGS KALDIRILMALI MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

ÖSS veya LGS KALDIRILMALI MI?

(En Son Oy Tarihi: 6.7.2016)
Giriş
    Bende sana ne zaman öss nin biteceğini söyliyim,çok iyi bir noktaya değinmişsin.Dikkat eden oldumu

Her sene öss sınavları sonucunda 1 milyon işsiz türkiyeye ekleniyor.Şimdi işsiz sayısı nüfus arttıkça artıyor,üniversite artmıyor çünkü,devlet bu insanları paçavra gibi bir kenara salıyor.İşsiz güçsüz,insanlar ne yapacağını şaşırıyor.Şimdi bu insanlar artacak artacak...

30 Sene sonrasını düşünün,türkiye nüfusu 200-300 Milyon,işsiz sayısıda eğey artacak tabiki.Ee sokaklarda 20-30 milyon işsiz dolaşsa adamı öldürürler be,öss mösese kalmaz devlet kendi kendini sindirir.Devlet çok büyük hata yapıyor böyle yaparak,kendi sonunu hazırlıyor.İşsizler dev gibi bir ordu olur be...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

@bekir__
    Partilerin verdiği sözlere inanmamakta yarar var zira hükümetimizi görüyoruz. Çok rahatlıkla kürsüye çıkıp işsizliği "ABD halledememiş , biz mi halledeceğiz ?" dedi. Acaba bu sözleri seçimden önce mitinglerde de söyleyebiliyor muydu?

Bu ayrı bir anormal laf zaten.Abd de işsizlik sorunu yok,zira ekonomi çok büyük,bahsettiği işsizliklerin sebebide kasıtlı.Zenciler serseriler vs.,bilerek gidip çalışmıyorlar,bakın türkiyedeki gibi iş bulamadıklarından değil KEYİFLERİNDEN,gidipte çalışmıyorlar yoksa piyasada iş bulamama gibi bir durum yok buna herkez güler.

Bende amerikada olsam,akşama kadar uyuşturucu çekip fahişelerin arasında dans etsem,işe gitmesem hırsızlık-çakallık yapıp serserilik yapsam bende iş yapamam doğal olarak...

Türkiyedeki durum öylemi sizce?Devlet zaten amerikada,işsizlere ayda 500-600$ para veriyor,yatarak ayda 1000 Ytl,orda çoğu şeyde ucuz zaten,çöpçüsü 3000$ alıyor orda.
    E

• quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

Bunlar kaldirilirsa 1.8 milyon ogrenciyi nasil ayiklamayi dusunuyorsunuz?? Kaldirilsin da yerine nasil bir sistem gelsin??

AVRPADAKI SISTEMI UYGULUCAKSIN

sanki awrupadaki sistemi bilio yaa

awrupadaki coğu ülkeninin nüfusu türkiyenin yarısından azdır ama bizde tam 70 milyon insan war,ki genç nüfusun cok olduğu bi ülkede yasıyoruz bundan dolayıda bir weya birkaç sınawla oğrencilerin ayıklanması gerekir,ama awrupadaki ülkelerin nüfusu az işte bundan dolayı avrupadaki sistem bizim için zor

yani konu yine milletimizin abazan olmasında buluşuyo.bir zamanlar kadınlar doğursun diye evleri dolaşanlar şimdi yeter artık diyo.ama haklılar millet olarak vur dendimi öldürüyoruz.

• Ne alaka abazanlıklaTürkiyede şartlar değişti ama iç yüzümüz aynı...Herkez avrupalı gibi açık-saçık giyinyor artık,dolayısıyla bizde bakıyoruz tabi,ama iş şey kısmına gelince "olmaz" oluyor,avrupada gayet rahat,açık giyiniyorsan onada razı olacaksın!!!Ama türk kızları hem öyle giyinoyrt hem cinsel ilişkik kabuul etmiyor türklerin abazan olmasının sebebi o birde eskiden piyasa böle değildi 200 sene önce evvel 16-17 yaşklarında evlililik yapılabiliyordu,bu gün ise bu imkansız oku oku oku 30 yaşına kadar okuyorsun bi erkek nası dayansın?

• quote:

Orjinalden alıntı: rudeboy07

Ne alaka abazanlıklaTürkiyede şartlar değişti ama iç yüzümüz aynı...Herkez avrupalı gibi açık-saçık giyinyor artık,dolayısıyla bizde bakıyoruz tabi,ama iş şey kısmına gelince "olmaz" oluyor,avrupada gayet rahat,açık giyiniyorsan onada razı olacaksın!!!Ama türk kızları hem öyle giyinoyrt hem cinsel ilişkik kabuul etmiyor türklerin abazan olmasının sebebi o birde eskiden piyasa böle değildi 200 sene önce evvel 16-17 yaşklarında evlililik yapılabiliyordu,bu gün ise bu imkansız oku oku oku 30 yaşına kadar okuyorsun bi erkek nası dayansın?

Ulan konu Össdi cinsel ilişki oldu...

• yaw kardeşim hiç beğenmedim bu topici bii öss girecek aday olarak şimdi hadi kaldırdık diyelim öğrencileri nasıl seçecekler kimin bilip kimin bilmediğini, kimin çalışıp kimin çalışmadığını olmaz böle bişey bu konuyu açmak bile yanlış
  • kardeşim destek ver belkı yakında kaldırılır zaten kaldırılcak ama ne zman
  • ŞUNU RAHATLIKLA SÖYLEYEBİLİRİM Kİ ÖSS KALKSIN DİYENLERİN %90I DERS ÇALIŞMA ZAMANINI HOVARDALIKLA GEÇİRENLERDİR. HEMEN İTİRAZ ETMEYİN BELKİ DE SİZ %10 LUK KISMA AİTSİNİZDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 4 Temmuz 2006; 14:20:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat-kahveci

kardeşim destek ver belkı yakında kaldırılır zaten kaldırılcak ama ne zman

hiç bir zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

sizce üniversite kurmak çöok mu zor bişey???
    Gerek olan ne?
    Bina, öğretim üyesi, öğrenci
    Bina desen istersen her ilde bi bina bulabilirsin öğretim için. üniversite deyince aklınıza hemen kocaman kampüs mampüs gelmesin. Bina sorunu yok yani
    Öğretim üyesi. istemediğin kadar işsiz adamın var. bunda da sorun yok.
    Öğrenci , o da istemediğin kadar.
    O halde sınav kaldırısın. bu ülkenin her bir gencinin okumaya hakkı, devletin de onu okutma zorunluluğu var bence.
    SINAV KALDIRILMALI

zuah harbi komik olmus...mubarek sehir hatlarina dolmuscu aliyosun...

ogretim uyesi olmak o kadar kolay degil arkadasim...

• O "hovarda" dediğiniz %90 lık kısım devleti ele geçirmesinde bi gün?
  • quote:

almanyada mı bızım kadar???

quote:

kardeşim anlamıyorum sizi neden kalksın çalışan yapıyor

bir insanın gelecegını 2 saaat e baglamak sence dogorumu??

ne alakası var ben hiç ben çalıştımda o 2 saatte kazanamadım diyen görmedim
    yeterki istediğiniz yer kadar çalışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: rudeboy07

O "hovarda" dediğiniz %90 lık kısım devleti ele geçirmesinde bi gün?

bir altındaki mesaja bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

quote:

Orjinalden alıntı: un.real

quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

sizce üniversite kurmak çöok mu zor bişey???
    Gerek olan ne?
    Bina, öğretim üyesi, öğrenci
    Bina desen istersen her ilde bi bina bulabilirsin öğretim için. üniversite deyince aklınıza hemen kocaman kampüs mampüs gelmesin. Bina sorunu yok yani
    Öğretim üyesi. istemediğin kadar işsiz adamın var. bunda da sorun yok.
    Öğrenci , o da istemediğin kadar.
    O halde sınav kaldırısın. bu ülkenin her bir gencinin okumaya hakkı, devletin de onu okutma zorunluluğu var bence.
    SINAV KALDIRILMALI

zuah harbi komik olmus...mubarek sehir hatlarina dolmuscu aliyosun...

ogretim uyesi olmak o kadar kolay degil arkadasim...

Haklısın kardeşim. bugün zor olabilir. ama zorluğu eğitimden değildir. formalite işler, yabancı dil.....falan filan. sen de haklısın. dediğim gibi bu projeyi zaten bu hükümet gerçekleştiremez...

• quote:

Orjinalden alıntı: m@Ximus*

quote:

BENCE HEPSINE

quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

bencede kaldırılmalı

Önce çözüm üretin, ürettiğiniz çözümün şimdikinden daha iyi olduğunu ispatlayın, ondan sonra kaldırılmasını isteyin. Öyle kuru kuruya kaldırılsın demek kolay tabi...

benı cumhurbaskanı yada basbakan yapın anlarsınız

• kaldırılmalı
  • HOCAM LGS :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.