Şimdi Ara

ÖSS veya LGS KALDIRILMALI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÖSS veya LGS KALDIRILMALI MI?

(En Son Oy Tarihi: 6.7.2016)
Giriş

• bencede kaldırılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moja

bencede kaldırılmalı
    Bunlar kaldirilirsa 1.8 milyon ogrenciyi nasil ayiklamayi dusunuyorsunuz?? Kaldirilsin da yerine nasil bir sistem gelsin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sum 41

Bunlar kaldirilirsa 1.8 milyon ogrenciyi nasil ayiklamayi dusunuyorsunuz?? Kaldirilsin da yerine nasil bir sistem gelsin??

Alıntıları Göster
    lise okulları nekadar çoksa üniversitede bukadar çoklukta olmadan ÖSS falan kesinlikle kalkmaz. yukardaki arkadaşında dedigi gibi bukadar ögrenci nerde okucak? burasını düşünün bide... o yüzden daha çoook üniversiteler lazım bu ülkeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraky -- 4 Temmuz 2006; 3:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraky

lise okulları nekadar çoksa üniversitede bukadar çoklukta olmadan ÖSS falan kesinlikle kalkmaz. yukardaki arkadaşında dedigi gibi bukadar ögrenci nerde okucak? burasını düşünün bide... o yüzden daha çoook üniversiteler lazım bu ülkeye

Alıntıları Göster
    şu şartlara göre kesinlikle hayır..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: arf*

şu şartlara göre kesinlikle hayır..!

Alıntıları Göster
    kaldırılmamalı ama sistem değişmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

kaldırılmamalı ama sistem değişmeli...

Alıntıları Göster
    OGS gelsin yerine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Sum 41

AVRPADAKI SISTEMI UYGULUCAKSIN

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    OGS güzel, otomatik geçiş sistemi... Hatta KGS de olur... Kredi kartıyla mis gibi girip diplomayı alıp çıkıcaksın ohhh.

Avrupa'daki sistem neymiş bakayım?

ÖSS ve LGS'yi kaldırıp kura sistemini koyalım, eğitimde fırsat eşitliğini de böylece yakalamış oluruz, nasıl fikir ama?

Hadi iyi sabahlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: un.real

OGS güzel, otomatik geçiş sistemi... Hatta KGS de olur... Kredi kartıyla mis gibi girip diplomayı alıp çıkıcaksın ohhh.

Avrupa'daki sistem neymiş bakayım?

ÖSS ve LGS'yi kaldırıp kura sistemini koyalım, eğitimde fırsat eşitliğini de böylece yakalamış oluruz, nasıl fikir ama?

Hadi iyi sabahlar!

Alıntıları Göster
    Okul sayısı yetersiz....O yüzden sınavlar kalkmamalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Okul sayısı yetersiz....O yüzden sınavlar kalkmamalı bence.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_7925972/tm.htm
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

quote:

Avrupadaki sistem ne?? Bu konularda biraz zayifim da...

• quote:

quote:

quote:

Avrupadaki sistem ne?? Bu konularda biraz zayifim da...

Alıntıları Göster
    evet

• quote:

Orijinalden alıntı: roman abramovic

evet

Alıntıları Göster
    Ülkede Üniversite sayısı çok az bu durumda kalkamaz Öss ama sistemi degiştirilmiş umarım daha da iyi olucaktır Öss.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoonna

Ülkede Üniversite sayısı çok az bu durumda kalkamaz Öss ama sistemi degiştirilmiş umarım daha da iyi olucaktır Öss.

Alıntıları Göster
    2008 de uygulanacak sistemi duydunuz mu? 4 aşamalı sınav olacakmış.Haziran'ın 2.nci haftasından başlayarak matematik-türkçe v.s. sınavlarını ilerleyen haftalara dağıtacaklarmış..ayrıca tip mühendislik falan okuyacaksan istediğin bölümlere göre sınavlara girelecekmiş..nasıl yapacaklar bilmiyorum..yani daha da düzeleceğine iyice batırıyorlar..öss sınavından nefret ediyorum..şu an açıköğretimde okuyorum işletme 3 e geçtim..Tercihlerim gelmediğinde ne yapacağım die sormuştum kendime..çok kötü bir duygu..aklıma bile gelmemişti açıköğretim..nerden nereye..şimdi halimden çok memnunum..bakalım bu sistem nasıl olacak..Kesinlikle bu sistem kaldırılmalı..Aslında herşey en başta yapılmalıydı..İlkokuldan itibaren adam gibi eğitilecektik..Sonra belli bir sınıfa gelince örneğin 5.nci sınıf ya da başka ne biliyim..hangi bölüme ilgin eğilimin varsa o alana yönlendirilecektik..söylenecek çok şey var ama sadece söylemekle kalıyoruz..bazen diyorum eğitim olarak keşke bambaşka şekilde okusaydım..öss de istediğim puanı alamamamın sebebi altyapı eksikliğimden kaynaklanıyor...tabi stres falan saymıyorum..( bu bende çok var )..sonuç olarak acaba sistemi sürekli değiştirmekle ne kadar doğru yapıyorlar orası da tartışılır..bakalım bu sistem ne kadar iyi olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lara_croft -- 4 Temmuz 2006; 8:58:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lara_croft

2008 de uygulanacak sistemi duydunuz mu? 4 aşamalı sınav olacakmış.Haziran'ın 2.nci haftasından başlayarak matematik-türkçe v.s. sınavlarını ilerleyen haftalara dağıtacaklarmış..ayrıca tip mühendislik falan okuyacaksan istediğin bölümlere göre sınavlara girelecekmiş..nasıl yapacaklar bilmiyorum..yani daha da düzeleceğine iyice batırıyorlar..öss sınavından nefret ediyorum..şu an açıköğretimde okuyorum işletme 3 e geçtim..Tercihlerim gelmediğinde ne yapacağım die sormuştum kendime..çok kötü bir duygu..aklıma bile gelmemişti açıköğretim..nerden nereye..şimdi halimden çok memnunum..bakalım bu sistem nasıl olacak..Kesinlikle bu sistem kaldırılmalı..Aslında herşey en başta yapılmalıydı..İlkokuldan itibaren adam gibi eğitilecektik..Sonra belli bir sınıfa gelince örneğin 5.nci sınıf ya da başka ne biliyim..hangi bölüme ilgin eğilimin varsa o alana yönlendirilecektik..söylenecek çok şey var ama sadece söylemekle kalıyoruz..bazen diyorum eğitim olarak keşke bambaşka şekilde okusaydım..öss de istediğim puanı alamamamın sebebi altyapı eksikliğimden kaynaklanıyor...tabi stres falan saymıyorum..( bu bende çok var )..sonuç olarak acaba sistemi sürekli değiştirmekle ne kadar doğru yapıyorlar orası da tartışılır..bakalım bu sistem ne kadar iyi olacak..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende zamanında kaldırılsın diye düşünmüşştüm. ama işin gerçek yüzü öyle değil. Sınav olmalı. Dünyanın hiç bir ülkesinde sınav yok mazeret değil. Bakın 5-6 kişiden 1 i üniversiteye gidebiliyor fakat mezun olanların %70i iş bulamıyor. Şimdi sormak istiyorum sınavsız bu kadar kişiyi nasıl istihdam edeceğiz vede nasıl okul hoca ayarlayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_wind

Arkadaşlar bende zamanında kaldırılsın diye düşünmüşştüm. ama işin gerçek yüzü öyle değil. Sınav olmalı. Dünyanın hiç bir ülkesinde sınav yok mazeret değil. Bakın 5-6 kişiden 1 i üniversiteye gidebiliyor fakat mezun olanların %70i iş bulamıyor. Şimdi sormak istiyorum sınavsız bu kadar kişiyi nasıl istihdam edeceğiz vede nasıl okul hoca ayarlayacağız.

Alıntıları Göster
    HAYAT 1 SINAVA BAĞLI

• quote:

Orijinalden alıntı: @ADMİRAL@

HAYAT 1 SINAVA BAĞLI

Alıntıları Göster
    zorluk çekilmeden elde edilen başarı geçicidir

kaldırılırsa bu kadar adamı nasıl birbirinden ayıracaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

zorluk çekilmeden elde edilen başarı geçicidir

kaldırılırsa bu kadar adamı nasıl birbirinden ayıracaklar

Alıntıları Göster
    Kaldırılmasın.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

sanki awrupadaki sistemi bilio yaa

awrupadaki coğu ülkeninin nüfusu türkiyenin yarısından azdır ama bizde tam 70 milyon insan war,ki genç nüfusun cok olduğu bi ülkede yasıyoruz bundan dolayıda bir weya birkaç sınawla oğrencilerin ayıklanması gerekir,ama awrupadaki ülkelerin nüfusu az işte bundan dolayı avrupadaki sistem bizim için zor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.