stsye girmek için ilk 1000deki ünilerden mezun olmak gerek |
ÖSS/YKSde 800 bininci olup yurtdışında tıp okuyup pandemi nedeniyle türkiyedeki tıplara geçiş (2. sayfa)

-
-
Düşünsene ilerde Acile gidiyorsun sana 800-900k yapan sözde hekim bakıyor etik değer 0 zeka 0 dediğini bile anlamaz ama orada
-
bizim bir arkadaşta makedonyada tıp okuyordu yaptığı sıralamayı söylesem gülersiniz meslek lisesi çıkışlı paralıydı
çok memnundu aslında ama malum ekonomi fırlayınca döndü. Şuan köpek gibi pişmandır
edit:zaten maddi durumları iyiydi çocuk geçenlerde kuruyemiş dükkanı açtı düzeltiyorum pişman falan değildir
-
Anladım hocam ben karıştırmışım teşekkürler
-
Doğru hocam senin gibi zorla tıp yazalım demi?
"Gardeşim parası için tıp yazdım ne vaur bunda yauuv üfff"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 5 Kasım 2020; 12:55:59 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o zaman türkiyede tıpı bitirip tus'a giren adamdan ne farkı kalıyor bonservis bedeli gibi sıralama yapıp yurtdışında parasıyla tıp okuyan adamın aynı ayarda sınavmış sonuçta :) ki türkiye'ye gelmesine gerek yok okuduğu yerde doktor olmak çok daha mantıklı türkiye'de doktor olmaktan
-
MIT'de okuyon sanki, peh.
Savunmaya bak hele argümanı kalmayınca bana nereden vuruyor.
Hayır bir de beni tanıyormuş, seviyemi biliyormuş gibi kesin yargı vermiş bir de, giremeyeceğimi nerden biliyon?
Ancak bu kıyaslamayı yaparsam senin kafa yapını kabul etmiş olacağımdan dolayı seviye tartışmasına girmeyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 5 Kasım 2020; 13:7:27 >
ne zaman vazgeçeceksiniz kardeşim sidik yarıştırmaktan
gülün geçin çok mu zor
-
Kardeşim ben o üniversiteleri kötülemiyorum ki, sadece ben diyorum ki bu üniversiteler yurt dışına kıyasla daha kötü durumdalar.
Bir ara beleşe sıralama yapmadan pilotaj okumanın yolu vardı. Acaba açığı kapadılar mı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim bak orda da yazmışım seviye tartışması yapmayacağımı ben, benim derdim sen kötüsün ben iyiyim derdi değil ki. Tam aksine ben bu zihniyete karşıyım zaten. Arkadaş hala sen Kocaeli'ne gidersin diyor hayır Kocaeli'ne gitsem taş mı kemireceğim?
Ben arkadaşın kıyas algısına karşı davranıyorum hocam bana niye dedin ki?
bu forumda tartışma sonucunda fikri değişen adam daha görmedim
sen ne dersen de o adamın fikri değişmeyecek
tartışma gül geç dediğim gibi konuşunca ikiniz de batıyorsunuz iyice
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 5 Kasım 2020; 13:40:42 > -
Neyse ne artık ya, sidik yarışı en nefret ettiğim şeylerden birisi zaten, yok sen o okula giremessin yok o yok bu yok YKS'yi çözemedin mi öldün sanki ahiret sınavı anasını satayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 5 Kasım 2020; 13:46:58 >
sadece şu an 50binden fazla kişi denklik için bekliyor sen ne diyorsun hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 5 Kasım 2020; 14:9:13 > -
şimdi de devam ediyor üniversite mezunları gerekli koşulları karşılayınca thy gibi yerlerde 2 yıl eğitim sonrası olabiliyorlar
ama bu covidden biraz alımlar kısıtlanabilir dediler baya ihtiyaç var maaşları da baya iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplışimdi de devam ediyor üniversite mezunları gerekli koşulları karşılayınca thy gibi yerlerde 2 yıl eğitim sonrası olabiliyorlar
ama bu covidden biraz alımlar kısıtlanabilir dediler baya ihtiyaç var maaşları da baya iyi
O açık değil ki normal bir olay. Benin dediğim 250 bininci ol sonra anadolu pilotaja yerleş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan ben 20 bininci oldum diye 1 sene daha kaldım.Eyvallah bu sene kazandım ama 1 senemin hesabını bana kim verecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X