Şimdi Ara

ÖSS/YKSde 800 bininci olup yurtdışında tıp okuyup pandemi nedeniyle türkiyedeki tıplara geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortamlarda kul hakkı falan dersin kim bilecek rezilsiniz amk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 5 Kasım 2020; 14:36:23 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Maalesef ihtiyaç yok. En az 2 sene alım olmayacak covid dolayısıyla daha sonra ise öncelik (THY için) akademiye verilecek o da şöyle akademide yarı eğitim almayan veya yarı eğitime kadar gelenleri direkt kestirip attılar şuan akademideki eğitimi tamamlamaya yakın olanları alacaklarz yurtdışına gönderilen pilotlar vs var tecrübeli oldukları için onlara da verilebilir öncelik. Yani anlayacağınız pilotaj sert bir düşüşte yeni Uçak yok uçuş yok en az 2 sene sonra operasyonlar anlaşmalar vs başlayacak. Öncelik her zaman Eskişehir’de pilotaj için ama pilotaja yeni başlayan öğrencilerin ne olacağı gerçekten belirsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf07704 -- 5 Kasım 2020; 14:40:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 800 bin mi

yuh bek kardeşim

• Eğitim sistemi yine göz doldurmaya devam ediyor

• Benim burada tıptan tanıdığım bir arkadaşım var. sıralaması milyona yakındı çocuğun. Ukraynada 1 sene tıp okudu geçen sene buraya geçiş yapmış. Çok şaşırmıştık duyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 5 Kasım 2020; 17:27:42 >
  • Az once ogrendim lisede kizin biri vardi gecen sene ukrayna tip’a gitmisti bu sene kto karatay tipa gecmis hemen de instagram biosuna yazmis saka gibi valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşide üçgen hesabıyla mı ameliyat edecek yazmışlar. bu ülkenin genci oc zaten. ondan trigonometri çözüyor

• Orda mesleki yatkınlığın sınavla ölçülemeyeceğini ifade etmişler senin dediğin tamamen ayrı bir şey.

• aklamaya çalışıyor

• Tıpı da liyakatsızlaştırmazsın aq. Gelmiş adamlar yks yatkınlığı ölçmez diyo. Bu resmen yolsuzluk farkındasınızdır umarım. İktidarın özetini bu olayla açıklarım. Bu adamlar zaten fakülteyi bitiremez, bitirmek için bi yolsuzluk bulur mu bilmem ama böyle bi olayın yaşanması saçma. Bu olayı hala savunan aveller saolsun bugün bu durumda ülke.

Olaydan sonra baktım bizim okula da geçen bi ton böyle ünilerden elemanlar var grupta yaptıkları boşu 5dk okusanız kimler olduğunu seçersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet normal bir olay ben bi yolsuzluk göremedim sonuçta bi üniversitenin tıp öğrencisi geliyor ülkeye o ülkede kabul almış tıp fakültesinden. siz yapamıyorsunuz diye ağlamamalısınız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.