Şimdi Ara

Östersunds, PAOK'u eleyerek gruplara kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Östersunds'u niye bu kadar küçümsüyosunuz ya? Adamlar tam bir sistem takımı. Ta? gibi takımlar. Gruplardan da çıkma ihtimalleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Gruplara kalması sizin rezil bir köy takımına elenmenizi değiştirmiyor.

Hocam düşler sahnesi galasını yaptı Sen burda ne arıyorsun
    Muhatap olma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GS i eleyen takim Turkiye deki her kulubu eler

• bize züğürt tesellisi.
  • elendikleri ostersudsla ovunme konusuna hosgeldiniz. Bjk son macta ilk 11 oynayan tek oyuncusunu oynatmadan bu takimi icerde disarda yener. Bir de gruptan cikarsa bjk karsilasip eleyecekmis

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

elendikleri ostersudsla ovunme konusuna hosgeldiniz. Bjk son macta ilk 11 oynayan tek oyuncusunu oynatmadan bu takimi icerde disarda yener. Bir de gruptan cikarsa bjk karsilasip eleyecekmis

Sen pek hoş gelmedin brandnew. Ayrıca Östersunds ile övünme falan da yok bu konuda, tabi senden de bu tarz tesphitttler beklenir.
  • Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Brandnew demeyen gs li kalmadi sen kaporta yolluyordun degil mi kargoyla? Brandnewle konustum gelmemis kaporta. Kargoyu ara istersen. Bu arada Konu ne konusu. Paok ostersuds macindan size ne eger ovunme konusu degilse?

• quote:

Brandnew demeyen gs li kalmadi sen kaporta yolluyordun degil mi kargoyla? Brandnewle konustum gelmemis kaporta. Kargoyu ara istersen. Bu arada Konu ne konusu. Paok ostersuds macindan size ne eger ovunme konusu degilse?

Galatasaray'a nefret kusacağına arada bir eşin varsa onla da ilgilen sonra boynuzu yiyecen .Kibirli olmayı da bırak bence çok zararını gorursun

• quote:

Yenildiğimiz takımla ilgili bir haber, eğer beğenmediysen konudan çıkabilirsin. Şu bayat esprilerini de kendine sakla, senin seviyene düşmeyeceğim.

Eski üyeliğin blokluydu, o zamanlarda da hakem falan diye oraya buraya saldırıyordun. Sen anlamsız bir döngüsün kardeşim, o yüzden seninle işim yok.
  • hangi gruba düşerseler düşsünler sonuncu olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmania -- 25 Ağustos 2017; 1:31:28 >
  • dhifsateam D kullanıcısına yanıt
    Galatasaray kim ki nefret kusayim? Elendigin takimin klupler siralamasinda puani 4.000 civari birsey. Besiktasin bu yil mac yapmadan aldigi puan 4000. Bugun kura cekiminin en dusuk puanli takimina elenmissin adamlar gruplara girdi diye ovunuyorsun. Eledikleri takimlarda gs bir luksenburg takimi bir de bitik yunan futbolundan paok. Su konuyu acarken insan utanir. En azindan fenerliler 1 takim eledik elendigimiz takimda gruplara girdi demiyor. Cok bos bir egonuz var. Gecen yil "bu yilda sampiyon olsak ayip olmazmi "diye konu acan kitledende baska birsey beklenmez zaten.

Bu arada ben esime ilgi gosteriyorum merak etme. 6 aydir bu forumdayim zaten simdiden sıktı. Toplasan zaten gunde 30 dk anca giriyorum. Boyle ozel gunler haric.

• Ya seni Beşiktaş'lı gördüğümü sandım. Ben de diyorum Beşiktaş ne ara bizden yukarılara çıkmış, neyine güvenerek bunları yazmış. Kafa başka yerdeydi galiba.
  • quote:

elendikleri ostersudsla ovunme konusuna hosgeldiniz. Bjk son macta ilk 11 oynayan tek oyuncusunu oynatmadan bu takimi icerde disarda yener. Bir de gruptan cikarsa bjk karsilasip eleyecekmis

Sen önce Konya'yı yen de sonrasına bakarız
  • godilli kullanıcısına yanıt
    Konyayı da yeneriz Galatasarayı da yeneriz sadece sıranızı bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

2017/2018 avrupa ligi finalistleri östrersdu - vardar

Ziraat Süt kupası finalistleri de Özdursun - Topuk yaylası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Gruplara kalması sizin rezil bir köy takımına elenmenizi değiştirmiyor.

Hocam düşler sahnesi galasını yaptı Sen burda ne arıyorsun
    Muhatap olma.

troller birbirlerine hocam diye hitap ediyorlar foruma bak
  • Adamlar ostersundsa taş gibi takım dedi lan.

Kafaya bakar mısın kafaya.

Bu kafa cidden başka bir kafa.

• Benim inanıyorum ki takım birkaç hazırlık maçı yapsaydı, futbolcuların saha dizilişi oturmuş, tatil havası kalkmış, takım oyunu biraz yerleşmiş olsaydı biz osterunds'a elenmezdik.

Avrupa'ya gidemeyişimiz futbolumuzu çok tatsızlaştırdı, fenerin de kaybetmesi ülkece kısır bir malzeme ile yetinmemize neden oldu. Sadece beşiktaş ve konya kaldı, halbuki bunlar da başlangıç, çok kuru bir 2018 olacak ne yazık ki.

Başakşehir de bir yandan çok büyük potansiyel vaat ederken ne yazık ki yüzümüzü güldüremedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Ağustos 2017; 15:23:31 >
  • Östersunds 1 - 0 Hertha

2 de 2 gidiyorlar. Grup 1.

Rosenborg 3 - 1 Vardar

2 de 0 Grup 4.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.