Şimdi Ara

Östersunds, PAOK'u eleyerek gruplara kaldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bak ne diyorum, her takimin kotu sezonu olur, son 20-25 senedeki belki de en kotu zamanimizdi o zaman evet cok yedik ama yine tarihi bir fark yemedik. 2-3 farkli yenilmek ne zamandir tarihi fark?

Her takim fark yer, yemez demiyorum ki 10 senede 1 yer en kotu 5 senede 1 yer, her sampiyonlar ligine katildiginda tarihi hezimete ugramak nerde, 40 yilin basi kotu bir sezon gecirmek nerde?

Kiev gibi alt sinif takimdan bile 6 yediniz, Liverpool'dan yediginiz 8 golu hala adamlar dalga konusu yapar. Bunlar olmadan Bayern'den 5 yesen kimse bir sey demez zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bir takimin gelecegi olmayinca taraftari surekli gecmise donup duruyor iste. Ben bjk gecmiste basarili demiyorum. Gs de bjk da basarisiz diyorum. Basari 14 kez katilip 4 kez cikabilmek degil. Basari her yil cikabilmek, kura cekimine 2. Torbadan girecek seviyelerde olmak. Gelecek sene 25 puanla her kura cekimine sari basi olmadan gireceksin bjk seneye degilse de sonraki sene 2. Torbada olacak. Basari budur. Tesadufi kupa degil.

Bomboş birisin. Lafı yiyince yan çizip duruyorsun. Hani nerde çok daha iyileri göster yan yollara sapma. ÇEYREK NERDE ?

Adamlar bir kere gruptan çıktı çok daha iyilerini yaptık diyor .Sonra bunlara tinerci diyenlere kızıyorlar.
    Sanki tek maç oynayıp uefa kupasını aldıkta tesadüfi başarı diyor TROL. O kupayı yenilmeden aldık YENİLMEDEN. Senin gibi troller anlamaz. Bizim kupaya tesadüf der ama 6-7 kere katılıp 1 kere gruptan çıkınca gerçek başarı olur TROLE GEL
    bizim tüm başarılarımız tesadüf zaten çeyrekler ikinci turlar uefa kupası super kupa,eski sistemde yarı final hepsi tesadüf ama sizin 1 tane gruptan çıkmanız GERÇEK BAŞARI .Ha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 1 Mart 2018; 17:9:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Altta verilen mesajı söylüyorum beyler. Östersunds çok güçlü o yüzden yenildik (Östersunds'u tek seferde yazamadım kopyala yapıştır yaptım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yapmayı bırakın artık,şu konuda neyin kavgasını yapıyosunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.