Şimdi Ara

oSuran aDam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • $imdi bir gün yolda gidiorduk minibüste ben bi tane 65 yaşlarında adamın yanında oturuyordum bir süre sonra katırt! DİE Bİ SES geldi ben dedim koltuklar gıcırdamıştır sonra bi koku aMa ne koku ben gülmeye başladım adam bana dönüp şşşt yaptı aMa ordaki kokuyu görseniz kusçağım kalktı arkamda bi aDam oturuodu oNa dedim bu aDam osurdu oDa BİLİODU biliom dedi gülüodu sonra aDam indi osuran adam o gülen aDam oohhhh bee ! dedi bana ^^ sonra 2 camıda açtı

• asla kendi başıma gelmesini istemezdim
  • benim başıma da geldi yanımdaki yaşlı amca sağa sole bakıyo koyveriyo ama sürekli yapıyo en sonunda dayanamadım boş otobüste ayağa kalktım
  • walla otobüste hiç salanı görmedim de adamın biri ben en arkada otururken inmek için en arkaya geldi tabi otobüs duruncaya kadar biraz zaman geçyor o zman adam dizime oturdu ya ben çekiyorum adam yine geliyor yani tam oturmadı da resmen yaslandı ben de sinirlenip yan koltuğa geçtim
  • ben gecen gun yolda yururken basıma geldı 60 65 yaslarında bı kadın sala sala gıdıodu
  • ben yolda yürürken yaslı bi adam yanımdan gecerken hapsurdu cok yasa dedim si..tirgit dedi dumur oldum iyilikte yaramıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatakta ağlayan ışidci kim?
    2 yıl önce açıldı
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bi kere yolda yürüyen bi adam gördüm

• bende internet cafedeydim yanımda bir adam vardı ama öyle bir koku öyle bir koku görseniz adam bana bakıp duruyor ben ona bakıp gülüyorum

birkerede arkadaşla tam apartmanın kapısındayken adamın teki arkadan geçerken bir geyirdi varya offff görseniz sonra biz yarıldık tabi adam bize bakıp gülmeye başladı bidde gülüyo adam deli
  • üniversitede oldu bu olay
    tuvalete girdim gözüme bi pisuvar kestirdim yanaştım pisuvara borcumu ödüyorum
    hocanın biri geldi kapısı açık olan tuvalete girdi
    sonrası malum şar şar şar
    derken bi böööödöf tabi kapı açık kapıyı kapatmadı
    dedim hoca olmuşsun ama adam olamamışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.