kext helper i aç ve natit i içine sürukle ve sifreni yaz kur de aynı yöntemle şu bulduğun cipset sürücüsünü de yukle veya osx86 tools ile de sürücü yüklemesi yapabilirsin
Bu arada flashı görmüyor :S usb den takıyorum görmedi flash ı :S
bunları yaptıktan sonra disk utulity ile repairpermission yap ve restart ethernet calısıyormu int. varmı
eger hiç biri çalışmazsa win. e dönüp bir tane FAT32 sürücü yapman gerekece cünkıı FAT32 yi hem win hem osx okuyup yazabilir!
şu an repair permissions yapıor restart'tan sora yine güvenli modda çalıştırım dimi? Bide dediğim gibi usb görmedi deli olacam
söyle de yapabilirsin osx (temelde yazılımsız)ntfs ye yazamaz ama okur win altında biryere gerekli dosyaları kaydedip ordn yükleme yapabilirsin.
usb portların hepsini denedinmi
quote:
Orjinalden alıntı: dijitalman
söyle de yapabilirsin osx (temelde yazılımsız)ntfs ye yazamaz ama okur win altında biryere gerekli dosyaları kaydedip ordn yükleme yapabilirsin.
portların hiçbiri çalışmıyor. peki bunu nasıl düzelticez dediğini de tam anlamadım yani osxi silip windows yüklim harddiski 2'ye bölim sora tekrar harddiskn ilk kısmına osx yüklim ?? bu mudur yoksa bşka çözüm yolu war mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: deadline
quote:
portların hiçbiri çalışmıyor. peki bunu nasıl düzelticez dediğini de tam anlamadım yani osxi silip windows yüklim harddiski 2'ye bölim sora tekrar harddiskn ilk kısmına osx yüklim ?? bu mudur yoksa bşka çözüm yolu war mı ?
yok yav o kadar uzunboylu değil simdi senin pc de tek hdd ve tek osx mi var usb sürücüsü yüklicen cd-rom calışıyordur herhalde olmadı artık diger pc de bi driver cd si yapıcan
system proflr. den sata,ata ve ekran kartına bak eğer doğru görünüyorsa -x te acmana gerek kalmaz
O zmn yine baştan alıcaz bana driver cd'si lazım Bide bana onun nasıl olduğunu anlatsanız tamamdır yani sürücüleri nasıl nerden bulucam yüklicem aman tanrım usb yi gördü ayrı hdd takılydı usb den restart attım gördü ama yine de driver cd'si şart onu anlatırsanız
Bu arada natiti zip halinde mi yoksa zipten çıkmş haliyle mi sürüklim
yav yukarıda anlattım sana gönderdiğim natit.kext yukle cipset i yükle hepsini yukle
bide buraya resim yukle
reboot yaparken -x demi çalıştrıim yoksa bekliyim mi normal =) bundan sora da ekran görüntüsü gelecek tamam
quote:
buna cevap beklemiyorsun herhalde sacmalama
quote:
reboot yaparken -x demi çalıştrıim yoksa bekliyim mi normal =) bundan sora da ekran görüntüsü gelecek tamam
natit.kext i yüklemeyi becerebildiysen normal açılması lazım
quote:
quote:
buna cevap beklemiyorsun herhalde sacmalama
yaw onu geç yaptım tmm heyecandan biraz da o ama dediğim gibi chipset olayı yok bende onu bulmam lazım bide dediğim gibi başlatırken normal bekliyim mi açılmasını tekrar -x temi açıyim ?
mesajlar üst üste bindi nese restart attım bu arada ama açılması biraz uzun sürüyo olsun =)
dene ve gör ,herşeyi ben bilemem
öyle deme yine senin sayende az çok buraya geldim bide settlers kardeş sağ olsun 2nizde yardımcı oldunuz =)
Bu arada Leopardım açıldı bekleyin ekran görüntüsü atacam
Bu da screenshot haydi bakalım hayırlısı;
Tabi bide ses lazım bana
quote:
Bu da screenshot haydi bakalım hayırlısı;
Tabi bide ses lazım bana
system profiler de resimler yolla ben san osx86 tools göndermedimmi intr. calışıyorsa osx tools intr. den indirip kuruyor
Seste tamamdır hallettim inanamıyorum walla şu an çalışıyor o kadar yüklemenin ardından