OsyCraft IP: play.osycraft.com Sürüm: 1.7.2 www.osycraft.com Serverimiz 7/24 , 1.5 yıldır onlinedır 02.10.2013 Tarihinden beri kesintisiz onlineyiz. Factiondur fakat biz birazcık geliştirdik
[Öncelikle Serverde /yardım yazarak daha detaylı öğrenebilirsiniz] - Rütbe sistemi yaptık; [Çaylak] : Bu rütbede başlarsınız Serverimizde 15 dakika durunca rütbe atlarsınız [Köylü] : Bu rütbeye geldiğinizde Arsa alma komutlarınız açılır Serverimizde 45 dakika durusanız rütbe atlarsınız [Savaşcı] : Bu rütbeye geldiğinizde Klan açma ve diğer klan komutları açılır 20.000 k oyun parası kasıp Serverimizde 1 saat durduğunuzda rütbe atlarsınız [Cellat] : Bu rütbeye geldiğinizde Yaratık kestiğinizde para gelir. Rütbe atlamak için 1 adet Eyer bulmalısınız [Seyis] : Bu rütbeye geldiğinizde At alma yetkileriniz açılır [Seyis2] : Bu rütbeye geldiğinizde Hayvan evcilleştirme yani PET alma açılır [Usta] : Son rütbedir bu rütbede bütün oyuncu komutları açıktır /rütbem yazarak görevlere bakabilir ve rütbe atlayabilirsiniz
- Pet sistemi; Normal oyuncular Zombi ve İskelet'i evcilleştirebilir Evcilleştirmek için [Seyis2] rütbesine gelmiş olmanız lazım o rütbeye geldikden sonra hayvana sol vurunca(yakalayınca) evcilleştirirsiniz. Petinize Binek,Savascı veya Savunma yeteğini verebilirsiniz Binek: Kayış ile petinize sağ tıkladığınızda petinizin üstüne oturup gezebilirsiniz Savascı : Sizin saldırdığınız canavara saldırarak size yardım eder, savunması azdır hasarı çoktur Savunma: Sizin saldırdığınız canavara saldırarak size yardım eder, savunması çoktur hasarı azdır.
Türkçe Komutlar; [Öncelikle /komutlar yazarak bütün Türkçe komutlara bakabilirsiniz] /Klan bilgi : Türkçe Klan komutlarını size sergiler /At bilgi : Bu komut Türkçe at komutlarını size sergiler /Pet : Hayvanları yani Petleri size anlatır/öğretir /Hayvanlar : Türkçe Pet/Hayvanlar komutlarını size sergiler /Rütbe : Bu komut size Rütbe komutlarını sergiler