Şimdi Ara

ÖSYM ANKETİNE KATIL, ''PELİKAN''DAN KURTUL! (LÜTFEN UPLAYALIM)(Change.org linkini de koydum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar AİS'e giriş yapın önünüze anketle ilgili pano çıkacak ankate katılın ve '' Sınavda dağıtılan kırtasiye seti ihtiyaçlarınızı karşıladı mı?'' madde 13 e oy verin. Gerçekten buna ihtiyacımız var. İtiraz eden öğrenci sayısı ne kadar çok olursa o kadar iyi olur. Belki Lys de pelikan vermezler. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar iyi günlerde kalın.

Pelikansız Sınavlar Dilerim :)

Düzeltme: Arkadaşlar ne kadar uplarsak o kadar iyi, biz elimizden geleni yapalım da varsın yine yapmasınlar. Ama hakkımızı arayalım! CHANGE.ORG İMZA KAMPANYASI'nı da desteklerseniz çok sevinirim.https://www.change.org/p/%C3%B6sym-t-c-%C3%B6l%C3%A7me-se%C3%A7me-ve-yerle%C5%9Ftirme-merkezi-lys-silgisi-de%C4%9Fi%C5%9Ftirilmeli?recruiter=696700010&utm_source=share_for_starters&utm_medium=copyLink

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapabilirsin -- 17 Mart 2017; 19:55:27 >

• .
  • Up
  • Belki pelikan olmaz ne demek ya? Ankete katıl ya da katılma, bu skandaldan sonra 3 ay sonraki sınava aynı silgiyi verebilecek bir kurum anasını karnından çıkmadı daha! Zaten kimisine faber castell vermiş oldukları için hukuki olarak da net şekilde kural ve adalet ihlali yapmışlar, bir de böylesine tepkiden sonra tutup aynı silgiyi mi verecekler? Sadece şu sahneyi izleyin yeter

https://youtu.be/rV1VD0TKyi8
  • ygs mok gibi geçmiş lysde pelikan gelse nolur gelmese nolur
  • Up ankete katılın beyler
  • Faydalı konu upupup
  • sabaha kadar up!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

ygs mok gibi geçmiş lysde pelikan gelse nolur gelmese nolur

Bende silgi vermeseler de olur kafasındayım
  • güzel anket ama uygularlar mı acaba
  • yukarı
  • Peki silgi yüzünden sınav iptal edilir mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 17 Mart 2017; 10:16:22 >
  • bu işler ihale ile olmuyor mu arkadaşlar çoktan lys silgilerimiz hazırdır diye düşünüyorum mavi silgiler bence ellerinde kalan son mavi silgilerdi :( bana şansıma mavi silgi denk geldi ama şimdiden gidip pelikan alıp alışmak lazım ankete ilk gün gidip oy verdim ama pek umudum yok başka çare de yok tabii
  • Ya pelikan gelsin işte silgi ile bir sürü kişi eleniyor. Hem sayfalarda öküz gibi yer var. :3
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    son dakika değiştirdiğin soruyu pelikan yüzünden silemezsen görürüm seni
  • bende faber vardı. neye göre ayırmışlar silgileri anlamadım. her türlü haklısınız.
  • kesinlike formu doldurmalıyız bu rezaleti düzelteceklerini düşünüyorum.
  • aga uçlu kalem de versinler ciddi vakit kaybı oluyor bu lanet kalemlerle iki dakika sonra kalınlaşıyor ucu
  • yukarı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.