Şimdi Ara

Osym Başkanı:Sınava dezenfektan ve maske dağıtılacak,Sıralar Sosyal mesafeye uygun olucak dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Osym Başkanı:Sınava dezenfektan ve maske dağıtılacak,Sıralar Sosyal mesafeye uygun olucak dedi
    Osym Başkanı:Sınava dezenfektan ve maske dağıtılacak,Sıralar Sosyal mesafeye uygun olucak dedi

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.Bence gozluk kullanan ve astımı olan arkadaşlara çok kötü oldu bence.

Kimsede sınavda maske takacağını sanmam.Bir kişi hapşırdığında zaten virüs asılı kalıyor.Mesela sınav bitiminde arkadan biri kitapcigi vermeye cikinca virus vucuduna enjekte olabilir.

Adamlar ne karar alsa batıryorlar.Aynı Titanikte şu gemi batarken Müzik aleti çalan orkestra gibiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnş çok batırmazlar. (Batıracakları kesin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 5 Mayıs 2020; 16:35:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dezenfektanı sınav olurken ağzımıza sıkarız artık

• Kronik hastalığı olanlar sınava nasıl girecek dediğiniz gibi astımı olan birisi mesela. bizle beraber girmesi risk olmaz mı

• Sosyal mesafeye uygun olursa maske takmaya gerek yok o zaman zaten olmasaydı da takmazdım

• helloworldimme H kullanıcısına yanıt
    Seve seve gireceğiz artık. Benim de astımım var.

• Bu sinav 2.dalgayi olusturmazsa benim de adim merve değil

• hocam atasun optik buğulanmasını engellemek için kaplıyorlar . Ben ondan yaptıracağım ...
  • Ben maske zorunluluğunun sınav anında olacağını sanmıyorum.

• xleader kullanıcısına yanıt
    bu hizmetin detayları hakkında bilginiz var mı hocam?
  • gözlük alırken hep soruyorlardı . Ben hiç yaptırmadım o yüzden bir bilgim yok .Sadece bunu önlediklerini biliyorum. İçine ve dışına katman yapıyorlar herhalde .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.