< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ösym Çıldırmış Olmalı (2. sayfa)
-
-
hafta içi de çalışmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah
-
para etmez...özelleştirelim, cengiz amca alsın hatta öğrenci garantisi verelim.
-
La kamu çalışanları ne zaman hafta sonu çalışmış?
gece 12 de mi çalışıyorlarmış hocam? nu arada haftasonu ben de gelmez diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam önceden hazırlayıp talimat vermişlerdir o saate
e haftasonu için de yapamazlar mı hocam bunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaparlarr
Söylenecek çok şey var da boş ver hocam.Bu kadar liyakatsiz bir kurum olamaz.Bu kurumun yüzünü TUS ya da DUS olana kadar görmek istemiyorum.Uzun bir süre işim olmaz,nefret ettirdiler...
-
Önce puanı yetmeyip, torpili olanların istedikleri üniv. bölümlerine yerleşimi tamamlanıyor sonra sıra normal, gariban vatandaşların durumu açıklanır :) Bu 7 yıldır bu şekilde yapılıyor GÜNAYDIN :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 19 Ağustos 2023; 20:48:57 > -
Sırf beni haksız çıkartmak için dün o kadar da inandım 18 inde açıklanacak diye inat olsun diye bugün açıkladılar süperzekiler...
Herkesin istediği gibi sonuçlansın bari.
-
liberal miydiniz hocam?
Sonucunu görebilen var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anarko kapitalizme daha yakınım ama politikayla ilgilenmiyorum.
-
20 ağustos günü başlamışlar kardeş mesaiye
-
Hiçbir zaman anlam veremedim. Yerleştirmeleri algoritma yapıyor ve artık bilgisayar kullanıyoruz. Neden bu kadar geç açıklanır ki? İnsanlar planlarını daha iyi yapabilsin.
-
Eskiden ösym götümü ye şeklinde bir tekerleme vardı bu gibi durumlarda sizde böyle deyin iyi stres attırıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X