Şimdi Ara

ÖSYM KES YAPIŞTIR YAPMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ösym bildiğiniz bütün 2013 sorularının aynısı bak aynısı diyorum bide bu sene çözdüğümüz sorular hep orjinal soru diyodunuz sınava girdim 2013sandım okadar bide soru havuzu diyor adam sadece sayıların yerini değiştirseydi bari bazı soruları değiştirmiş bazı soruların hepsi tüm soru bankalarında siz karekök yok şu yok bu diye saçmalarken adam trigonometri gibi karmaşık sayı gibi polinom gibi hep normal soru bankalarındaki gibi hazırlamış acaba bunun amacı neydi bilmiyorum keşke 2013 lys matematiğine çok yüklenseydim hiç yüklenmedim şuan pişmanım 1ay sadece lysye çalıştım 23-24 işaretledim en fazla 1-2 yanlış çıkar

• Evet 2013u en son cozmustum, yanlislarima son gun bastan savma bakmistim
    Normalde kac net yapiyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçetem -- 15 Haziran 2014; 17:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normalde fem 9luda 15-25 yapıyordum fakat mat1 zorluyordu sınava bi girdim hiç çalışmadığım trigodan 1boş vardı oda trigo denklemlerdendi eğer adam gibi çalışanın yapacağı sınavdı kolay zor diyemem fakat süre sıkıntısı çekmiştir herkes %90 diyelim 25+ isteyen biri için zor hiç integrale elimi vuramadım limitte lnx-3lü soruda hospital yaptım yaptım çıkmadı :D
  • O değil de karekök ile çok benzer sorular da vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

O değil de karekök ile çok benzer sorular da vardı

ben yoktu demiyorum her soru bankasında açınca çözülen sorular kalıplar bunları sormuş fende köşeye yatıracak bizi kesin demedi demeyin ben birey b çözdüm yarım açıya kadar yatım hepsini toplam fark yarım açı vardı trigo denkleme kıl olduğum için yapmadım hem süre anca bukadar yetişti
  • Yok be hocam, orjinal sorular vardı. 50 tane sorudan bahsediyoruz illaki benzer sorular olacak.

• 23 24 soru işaretlemişsin elbette kolay diyeceksin bir soruyu 3 dkda çözmüştsün.senin bakış açınla geçen sene de sorular kolaydı ama işin içine süre stres girince işler değişiyor ayrıca Geçen seneye benzer ben 1 2 soru gördüm .
    Not :mezunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzeni

23 24 soru işaretlemişsin elbette kolay diyeceksin bir soruyu 3 dkda çözmüştsün.senin bakış açınla geçen sene de sorular kolaydı ama işin içine süre stres girince işler değişiyor ayrıca Geçen seneye benzer ben 1 2 soru gördüm .
    Not :mezunum

Biri bunu demeliydi.
  • Ulan bide türev yine kapalı fonksiyon vermiş teğet vermiş geçen senenin aynısı değilmi benim gözümmü kör ben ne diyorum kardeşim soruların yarısından çoğu orta ve düşündürücüydü orada integral ve türev hakkında konuşmadım fakedersen
  • Asdfasqq A kullanıcısına yanıt
    Türevin uygylamasından eğim sormayacak da ne soracak asıl integral hakkında konuşmuyorum diyosun da benzer sorular integraldeydi parçalı fonksiyonun integralini geçen sene grafikle sormuşlardı bu sene düz sormuşlar bu alan nasıl ifade edilir sorusu geçen sene vardı bu sene de var bunların dışında geçen sene benzeri vardı diyemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.