Şimdi Ara

ösym sitesinin html kodu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
27
Favori
14.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim görüşüm cumartesinden önce açıklanmaz çünkü erken okuma gibi bir iddaaları yok. ama nolur nolmaz diye ben 20 dakikada bi siteyi kontrol ediyorum bir gelişme olursa anında bildircem burdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X1gorax1

benim görüşüm cumartesinden önce açıklanmaz çünkü erken okuma gibi bir iddaaları yok. ama nolur nolmaz diye ben 20 dakikada bi siteyi kontrol ediyorum bir gelişme olursa anında bildircem burdan.

O aciklama dogruysa bencede ctesinden önce aciklanmaz haftaya bile sarkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: xmockingjay

quote:

benim görüşüm cumartesinden önce açıklanmaz çünkü erken okuma gibi bir iddaaları yok. ama nolur nolmaz diye ben 20 dakikada bi siteyi kontrol ediyorum bir gelişme olursa anında bildircem burdan.

O aciklama dogruysa bencede ctesinden önce aciklanmaz haftaya bile sarkabilir

efendim sabah-milliyet ve hürriyetten teker teker kontrol ettim açıklama maalesef doğru, bende sarkma ihtimali üzerinde duruyorum
  • Aiste su an "ÖSYS diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz goruntulenememektedir" şeklinde bir yazı var bunun bir anlamı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19goddessofsleep07 -- 25 Haziran 2015; 17:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19goddessofsleep07

Aiste su an "ÖSYS diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz goruntulenememektedir" şeklinde bir yazı var bunun bir anlamı olabilir mi?

Bikaç saat önce vardı kaldırmışlar tekrar.sitede hareket var ama tam çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: 19goddessofsleep07

Aiste su an "ÖSYS diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz goruntulenememektedir" şeklinde bir yazı var bunun bir anlamı olabilir mi?

Bende kontrol ettim oyle bu diploma puanlarinin sonuclana eklenme asamasinda oldugunu gosterir ama ne zaman aciklanacagini kestirmek zor.

• Ya kirk yilin basi biraz fazla mesai yapsalar nolur sanki arkadas milyonlarca insan bekliyo valla sinirlerim yiprandi artik cok mu zor zaten makine okuyor sanki tek tek elleriyle okuyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır efendim sonuçta siz puanınızı aisten öğrenmiceksiniz ayrı bir sayfadan öğreniceksiniz, ordaki hareketlilik önemli değil. kontrol ediyorum bi gelişme yok merak etmeyin.
  • X1gorax1 kullanıcısına yanıt
    İyi haberi verinde rahatlayalim kalp krizinden gidecem bu gidişle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan gebericem ya yeter
  • Ya osym baskaninin aciklamasina gore gec aciklanacak gibi bu geceden pek umitli degilim ben

• quote:

hayır efendim sonuçta siz puanınızı aisten öğrenmiceksiniz ayrı bir sayfadan öğreniceksiniz, ordaki hareketlilik önemli değil. kontrol ediyorum bi gelişme yok merak etmeyin.

Hocam bugün gelmez gibi ama sizce gelir mi?

• quote:

hayır efendim sonuçta siz puanınızı aisten öğrenmiceksiniz ayrı bir sayfadan öğreniceksiniz, ordaki hareketlilik önemli değil. kontrol ediyorum bi gelişme yok merak etmeyin.

Var mı bir değişiklik hocam ?

• artık ne bedensel olarak nede ruhsal olarak kaldıramıyorum kaç gündür gözüme uyku girmiyor zaten midemden rahatsızım stressten daha kötü oldum bilgisayara yada telefona bakarken nefesim kesiliyor acaba açıklanmış olabilir mi diye çok yoruldum artık çok
  • http://www.osym.gov.tr/ana-sayfa/1-0/20150625.html linkinden açıklanacağını rivayet ediyorlar fakat ne kadar doğru bilemiyorum
  • arkadaşlar bahsettiğiniz şeylerin hiçbirinin alakası yok, aiste açıklanmıcak ayrı sonuç sayfasında açıklancak. kodları hala değiştiriyoruz fakat maalesef bir hareketlilik yok. bu gece açıklanması için şimdiden yüklenmeye başlanması lazımdı ama hareketlilik olmadığına göre maalesef bu gecede açıklanmıcak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

Bu gece gelicek

arkadaşım neye göre bu gece gelicek diyorsun ? geçen senede ilk biz öğrencik 2-3 saat öncesinde. bu gece gelmesi imkansız, açıklanmadan 2-3 saat önce veri akışı yükleniyor siteye. artık söylemekten yoruldum hala bir hareketlilik yok. bu gece gelmicek yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

Bu gece gelicek

arkadaşım neye göre bu gece gelicek diyorsun ? geçen senede ilk biz öğrencik 2-3 saat öncesinde. bu gece gelmesi imkansız, açıklanmadan 2-3 saat önce veri akışı yükleniyor siteye. artık söylemekten yoruldum hala bir hareketlilik yok. bu gece gelmicek yani

Yeni duyuru gordum ama sayfayi yenileyince gitti.nasil bu kadar emin konusabiliyosun orasi da ayri konu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.