Şimdi Ara

ösym sitesinin html kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
27
Favori
14.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hani geçen sene yapıyorlardı ya sonuç sayfasının kodunu falan değiştiriyorlardı yüklenip yüklenmediği belli oluyordu
    nasıldı o bi hatırlatsanızda baksak

• Heçkırlar konuya bekleniyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen gençler bilenler bi el atsın

• osym den yayimlanan son linke girip yukaridaki alinkteki sayilari bir artiriyorsun yukleme varsa gozukuyor.sinav sonuclarinin gelecegini yarim saat once bu sekilde anliyoruz ama tabiki daha sonuclar icin erken oldugu icin denemeye gerek yok.persembe cuma hazirda bekleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bireycmatik

osym den yayimlanan son linke girip yukaridaki alinkteki sayilari bir artiriyorsun yukleme varsa gozukuyor.sinav sonuclarinin gelecegini yarim saat once bu sekilde anliyoruz ama tabiki daha sonuclar icin erken oldugu icin denemeye gerek yok.persembe cuma hazirda bekleyelim
    evet baktım şimdi maalesef olumsuz, bu gece bir süpriz olurmu dedim ama maalesef yok. belki yarın bi süpriz olabilir konuyu canlı tutarım yarın öğlen burdan bakarız arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: X1gorax1

evet baktım şimdi maalesef olumsuz, bu gece bir süpriz olurmu dedim ama maalesef yok. belki yarın bi süpriz olabilir konuyu canlı tutarım yarın öğlen burdan bakarız arkadaşlar

Alıntıları Göster
    mesela şu an en son açıklanan sonucun linki şu:
    https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2858

en sondaki 2858 i 2859 yapınca muhtemelen bizim sınav sonucu olacak ama şu anda sonuçların siteye girilmesi falan sözkonusu değil o yüzden sonuç yoktur diye hata veriyor. sonuçların açıklanmasına kısa bir süre kala link aktifleşiyor

• öğlen oldu ve kodlarda hala bi değişiklik yok. ali demir olsaydı akşama kadar açıklanabilir belki derdim ama bu yeni başkan çok sıkıntı, yok mesai yapmıcaz falan diye açıklama yapmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    QR Kod Oluşturma Sitesi
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.osym.gov.tr/belge/1-23561/1.html

sanırım önce duyurulardan bu link aktif olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar galiba ilk başta duyuru sayfası yanihttp://www.osym.gov.tr/belge/1-23561/1.html
    daha sonraysa sonuç sayfasıhttps://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2859
    burası aktif olucak şmdilik bir ses seda yok yani olumsuz, bugünde açıklanmıcak gibi
  • evet arkadaşlar saat 3 oldu ama hala tık yok, bugünde açıklanmıcak galiba
  • quote:

evet arkadaşlar saat 3 oldu ama hala tık yok, bugünde açıklanmıcak galiba
    ya bir gün söylemek çok mu zor. Perşembe 12de açıklayacağız de erken okursan da beklersin. bunca kişi stresten geberecek
  • saçmalık işte. doğru söylüyorsun bir gün saat ver ona göre bekleyelim baksana gece gündüz uğraşıyoruz
  • arkadaşlar uplayalım lütfen
  • saat dörde giderken

• Durum hala aynı kontrollere devam

• evet arkadaşlar ben takip ediyorum herhangi bir gelişme olursa direk yazıcam buraya, uplamaya devam lütfen.
  • X1gorax1 kullanıcısına yanıt
    uplamaya neden devam ?

cidden merak ettim
  • üstte kalsın diye devam kardeş, geçen senede bu şekil çok hızlı duyurmuştuk gene amacımız o. 24 saattir aralıksız kontrol ediyoruz sırf size yardımcı olmak için
  • quote:

üstte kalsın diye devam kardeş, geçen senede bu şekil çok hızlı duyurmuştuk gene amacımız o. 24 saattir aralıksız kontrol ediyoruz sırf size yardımcı olmak için
    bazen sırayla gitmeye biliyor siz ilk 20 sayfayı kontrolde olun, başta anasayfaya falan yönlendiriyor zaten sonra başlığı atıyorlar. 2015 sonuçları gibi, birkaç saat sonra da sonuç geliyor. o zamana kadar eşe dosta haber veriyorsunuz, kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

bazen sırayla gitmeye biliyor siz ilk 20 sayfayı kontrolde olun, başta anasayfaya falan yönlendiriyor zaten sonra başlığı atıyorlar. 2015 sonuçları gibi, birkaç saat sonra da sonuç geliyor. o zamana kadar eşe dosta haber veriyorsunuz, kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    tony stark merak etmeyin efendim hepsini tek tek kontrol ediyorum henüz bi değişiklik yok, olduğu an paylaşıcam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.