Şimdi Ara

SİTEME HTML KOD NASIL EKLERİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamünaleyküm beyler ben bir web site açtım domain ve hostu İsimtescil den fakat web sitemi nasıl kodlayacagımı bilmiyorum. HTML dilinden anlıyorum da kodları nelere yazacagım onları sitede nasıl yayınlayacagımı bilmiyorum acil yardım ederseniz

• allahaşkına yok mu biri 3 gündür ugraşıyom kafayı yicem
  • NUMANGURKAN N kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Web sayfalarınız hazır mı?
  • hiç bir şey yapamıyorsanız, tek sayfalık bir tema indirip, bunu hostunuza filezilla, cuteftp vs ile aktarın.
    bu söylediklerim yaklaşık 20 sn alacaktır. Sonra oradaki kodları değişterek istediğinizi yaparsınız.

HTML kodlarını biliyorsanız, ki öyle diyorsunuz, bu kodları notepad++ veya dreamweaver ile açıp düzenlersiniz.
    Bu biraz vakit alacaktır ama sonuçta zahmetsiz bu iş olmaz.

Host'u aldığınız firmadan FTP şifrelerini almanız gerekiyor, daha sonra genel olarak www klasörü altına sayfalarınızı
    aktarmanız gerekir. Zaten doğru yaptığınız anda sitenizin adını browser'a yazdığınızda sayfanız gelecektir.

Wordpress, Joomla gibi altyapı kullanıyorsanız, o zaman iş bir hayli zorlaşır. Önce onların altyapısı yüklenmelidir.
    Sonra admin panelinden tema yüklenmesi gerekiyor. Bu yukarıdaki gibi 20 sn'de olmaz, Yeri gelir, sadece WP veya Joomla
    kurmak için 1-2 gün harcarsınız. Temalarla boğuşmak ise ayrı bir tantanadır.

Durum bu şekilde; 1 sayfalık bir tema bulmakla işe başlayın, kolay gelsin...

• Harris32 kullanıcısına yanıt
    Harris32 ağzına sağlık kardeşim tek sayfalık temayı dreamweaver dan kendim oluştursam da olur dimihttp://www.youtube.com/watch?v=o5e-rCcSkO4 bunun gibi mesela

(kardesim facebook hesabın varsa linkini atarmısın burdan profilini göremiyomda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUMANGURKAN -- 17 Ağustos 2014; 23:58:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aypa

Merhaba

Web sayfalarınız hazır mı?

aynen hazır kardesim citlenbik.net domain bu
  • Domain almakla acele ettiğini sanıyorum.
    Sana tavsiyem internetten HTML öğren ek olarak CSS öğren
    HTML ve CSS tam teşkilat öğrenmen sıkı çalışırsan bir kaç ayını alacaktır.
    Ardından Başka şeylere el atma yine devam et bunlara fakat Photoshopta Web sitesi tasarlamaya başla yalnızca görsel olarak
    ardından tasarımı CSS ye dökmeyi öğren googlede PSD to CSS yazarak aratırsan bu konuda bayağı argüman bulabilirsin.
    Bunda da kendini geliştirdiğin zaman zaten web siteni rahatlıkla yapıp hangi yolu izleyeceğini bulursun. Ha ben kendi yaptığımı söyliyim Wordpress e başladım
    Kendi tasarımımı css dökerek bunu wordprese nasıl uyarlıyacağımı öğrendim. Beğendiğim bir wordpres tema indiriyorum bunun üzerinde oynayarak kendi istediğim şekilde
    tasarımını değiştiriyorum. Bu yolun üst bir sınırı yok öğrenecek şeyde hiçbi zaman bitmicek. Kolay gelsin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Merhaba

Her hosting firmasının yayın dosyası farklıdır. Ancak geneli aşağdaki klasörleri kullanır. Bunlardan herhangi biri var ise dosyalarını oraya atınız.

public_html

htppdocs

htdocs

Bulamazsanız imzadan bana ulaşabilirsiniz. Beraber hallederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aypa

Merhaba

Her hosting firmasının yayın dosyası farklıdır. Ancak geneli aşağdaki klasörleri kullanır. Bunlardan herhangi biri var ise dosyalarını oraya atınız.

public_html

htppdocs

htdocs

Bulamazsanız imzadan bana ulaşabilirsiniz. Beraber hallederiz.

aypa citlenbik.net e bi baksana index of diyor siteye tema vb. yükledigimde index of un altında link gibi gözüküyor ve tıklayınca siteye giriyor bunu nasıl düzelticem
    Merhaba

index.html veya index.php veya default.asp gibi dosya olmaz ise liste gösterir. özel bir anasayfa dosyan var ise bunu tanımlaman gerekecek ki ilk açılışta o dosyayı görsün. Ancak default olarak başta yazdıklarımdan biri bulunması lazım ki anasayfanı açsın.
    elbette olur, buna gerek bile yok, kıyamet gibi tek sayfalık tema mevcut, renkleri hoşuna giden bir tane bulup
    hemen yayına bile verebilirsin. Daha önce yazdığım gibi Wordpress veya Joomla kullanıyorsan. Bunların
    düzeltmeleri çok farklıdır ve dreamweaver işe yaramaz. Yani yarar ama bolca kodlama bilgisi gerektiriyor.

Videodaki adımlarla da yapılabilir, sonuçta ben en kısa yolu önerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.