Şimdi Ara

ösym sitesinin html kodu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
27
Favori
14.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek mesai yapmicaz supriz yapmicaz (sonuclari ruyanizda gorun, ne zman keyfimiz gelirse o zaman okuruz) demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pau_turkce

Bu yeni baskani hic sevmedim
    Ne demek mesai yapmicaz supriz yapmicaz (sonuclari ruyanizda gorun, ne zman keyfimiz gelirse o zaman okuruz) demek

aynen ali reyiz o açıdan iyiydi her sene rekor peşindeydi
  • harbiden bu yeni başkana bende kıl kaptım, arkadaş senin daha hızlı okuyup rekor kırman lazım acelemiz yok mesai olmıcak ne demektir ya
  • yerimizi alalım yararlı bi konuya benziyor
  • eyvallah kardeşim, yararlı konu tabikide. şimdilik bi kıpırdanma yok bu saatten sonrada olmaz gece 1-4 arası beklicez bakalım
  • Beyler bu page monitor denen programı kurdum sonuc.osym.gov.tr için paso bildirim veriyor açıyorum bi halt yok. Niye ötüyo bu meret?

• quote:

Orijinalden alıntı: X1gorax1

harbiden bu yeni başkana bende kıl kaptım, arkadaş senin daha hızlı okuyup rekor kırman lazım acelemiz yok mesai olmıcak ne demektir ya

Ben Ali den daha az basknlik yapicam sonra totoma tekmeyi basicaklar demektirrr

• pau_turkce P kullanıcısına yanıt
    hahaha doğru söylüyorsun kardeşim kesinlikle öyle olucak, 24 saat içinde açıklamazsa basıcaklar tekmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

Beyler bu page monitor denen programı kurdum sonuc.osym.gov.tr için paso bildirim veriyor açıyorum bi halt yok. Niye ötüyo bu meret?

efendim o program fazla işe yaramıyor, dediğiniz gibi çok sık bildirim verir bişey değiştirmez. merak etmeyin ben her 15 dakikada bir aratıyorum herhangi bir gelişme olduğu takdirde direk paylaşıcam burdan inş, canlı tutun yeterli.
  • yalnız aynı tür sınavlar ardışık gitmiş kppsler 38 39ken adalet bakanlğı sınavlar 55 56 falan

artırırken bunu göz önünde bulundurun
  • quote:

quote:

Beyler bu page monitor denen programı kurdum sonuc.osym.gov.tr için paso bildirim veriyor açıyorum bi halt yok. Niye ötüyo bu meret?

efendim o program fazla işe yaramıyor, dediğiniz gibi çok sık bildirim verir bişey değiştirmez. merak etmeyin ben her 15 dakikada bir aratıyorum herhangi bir gelişme olduğu takdirde direk paylaşıcam burdan inş, canlı tutun yeterli.

Eyvallah hocam kapatiyorum programi o zaman buradan takip ederim. 5 dakikada bi kalp krizi gecirtiyor.

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam kapatiyorum programi o zaman buradan takip ederim. 5 dakikada bi kalp krizi gecirtiyor.

kapayabilirsin hocam, burdan takip etmen yeterli.

• Gönlümüz hep seni arıyor Ali reis neredesin sen...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

yalnız aynı tür sınavlar ardışık gitmiş kppsler 38 39ken adalet bakanlğı sınavlar 55 56 falan

artırırken bunu göz önünde bulundurun

hepsini gözönünde bulunduruyorum hocam, hiç merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: actuallysmile

Gönlümüz hep seni arıyor Ali reis neredesin sen...

harbiden ali reisi özledim valla, o olsa bu gece kesin açıklanır diyebilirdik
  • quote:

Emekli edildim ben koçum ne oldu
  • quote:

quote:

Aynen o olsa belki bugun bu saatlerde bile aciklayabilirdi ama sonuclarda en sevdigi saat 14.00 tercih sonuclarinda da gece sahurda acikliyordu...Omer Demiri hic sevemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

Koçum degil hanim kizim olacak :)

Seni cok ozledik baba gel bizi kurtar Omer Demirden

• quote:

quote:

quote:

Aynen o olsa belki bugun bu saatlerde bile aciklayabilirdi ama sonuclarda en sevdigi saat 14.00 tercih sonuclarinda da gece sahurda acikliyordu...Omer Demiri hic sevemedim

ali demir hırslı adamdı, rekor kırmak için erken okumak için elinden geleni yapıyordu hiç değilse, bu adam tam zıttı. acelesi yok beklesinler işleri ne modunda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

Koçum degil hanim kizim olacak :)

Seni cok ozledik baba gel bizi kurtar Omer Demirden

Ahaha kızım sen de çok safsın sadece isim benzerliği ben eski ösym başkanı falan değilim ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.