Hala bakamadım. Biraz yoğunluk olunca anında çöküyor. Şaka gibi bu ÖSYM.
Geçen sene beyttüşşebabda girmiştim su sene kuzey ıraka vermişler.
açılmıyooooooo
Bursa erkek lisesi nilüferden merkeze gidiyorum bir arkadasımda yıldırımdan nilüfere geliyor. Lütfen bunu ayarlayamazlardı demeyin.
İSTANBUL Bina: FERİKÖY NECDET KOTİL İ.Ö.O. PAŞA MAH. KAHRAMANBEY SK. NO: 38 FERİKÖY/ŞİŞLİ Salon: 3.KAT D-16
şansıma bak evin 20 metre ilerisindeki liseye düştüm
KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ. HALİM İŞCAN İLKÖĞRETİM OKULU. BOY:1.85 KİLO:100 HATTA BEN BAŞVURU FORMUNA DAHA DA ABARTARAK YAZDIM AMA HİÇ DİKKAT ETMEMİŞ ÖKZLER.
KEÇİÖREN TEK.LİS.VE END.MES.LİSESİ ulan eryamanda oturan adama yapılır mı bu?
MALTEPE CELAL AVŞAR İ.Ö.O
konumum: sarıgazi.. özel araçla 30 dk..
quote:
Orijinalden alıntı: bbaattuu
KEÇİÖREN TEK.LİS.VE END.MES.LİSESİ ulan eryamanda oturan adama yapılır mı bu?
Keçiörende oturuyorum banada Ümitköy Anadolu Lisesi çıktı sevineyim mi üzüleyim mi anlamadım nedir bu .
KEndi okuluma düştüm ama dilekçeliyim bu yüzden haftaya belli olacak benimki off lan
Beyler :(
SINAVA GİRECEĞİ Merkez : ORDU/MERKEZ Bina : ANADOLU LİSESİ
Ne olur ne olmaz diye sınava giriş belgesini hemen çıkarttım.Bu belgeyi götürürken dosya poşetine koymak lazım mı? Bide katlayarak götürebilir miyiz?
The service is unavailable'da sınava giriyorum şansa bak
Belgeyi yazdıranlar fotoğrafınız gözüküyor mu ben 2 defa yazdırdım fakat fotoğraf çıkmıyor yazdırdığımda.
quote:
Orijinalden alıntı: blacktox55
Ne olur ne olmaz diye sınava giriş belgesini hemen çıkarttım.Bu belgeyi götürürken dosya poşetine koymak lazım mı? Bide katlayarak götürebilir miyiz?
istersen 10a katla sorun olmuyor.
Arkadaş zaten bu sitelere yılın belli günleri uğranıyor. O zaman da çökmesin şu sistem ya.
quote:
Orijinalden alıntı: cosonic94
Belgeyi yazdıranlar fotoğrafınız gözüküyor mu ben 2 defa yazdırdım fakat fotoğraf çıkmıyor yazdırdığımda.
Yazdırdığın sayfayı yenile.Benimkinde resim var.
The service is unavailable. :S ne zaman bakarız ya heycan yaptım