Herkes sınava nerede girecek yazsın 9 EYLÜL ÜNİ.İKTİSADİ VE İDARİ BİL FAK. 24. SOK. NO:2 BUCA DOKUZÇEŞMELER YERLEŞKESİ
Ben şifremi değiştirmiştim unuttum yav nabıcaz gene şifre mi alcam? Girmesem de önemli değil gerçi ama..
quote:Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan nerden bakıyoruz ais den bulamadım 2012 ÖSYS'den bakıyoruz arkadaşlar
quote:Orijinalden alıntı: pRo. Ben şifremi değiştirmiştim unuttum yav nabıcaz gene şifre mi alcam? Girmesem de önemli değil gerçi ama.. şifre mi unuttum filan diyorsun yeni şifre veriyor sorun yok
quote:Orijinalden alıntı: StoryLine quote:Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan nerden bakıyoruz ais den bulamadım 2012 ÖSYS'den bakıyoruz arkadaşlar ordan sonra ?
quote:Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan quote:Orijinalden alıntı: StoryLine quote:Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan nerden bakıyoruz ais den bulamadım 2012 ÖSYS'den bakıyoruz arkadaşlar ordan sonra ? sınav bilgilerinde yazıyor
quote:Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan quote:Orijinalden alıntı: StoryLine quote:Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan nerden bakıyoruz ais den bulamadım 2012 ÖSYS'den bakıyoruz arkadaşlar ordan sonra ? Sınava Giriş Bilgilerim yazıyor tıklayınca çıkıyor zaten
quote:Orijinalden alıntı: memoli11 quote:Orijinalden alıntı: pRo. Ben şifremi değiştirmiştim unuttum yav nabıcaz gene şifre mi alcam? Girmesem de önemli değil gerçi ama.. şifre mi unuttum filan diyorsun yeni şifre veriyor sorun yok Kendim almayı denedim şimdi, bilgileri sordu, tam doldururken servis bilmem ne dedi şimdi aday işlemleri sistemi açılmıyor..