Şimdi Ara

Sınav koleji ve sınav yayınları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada tam burs kazandım , kaydımı yaptım.
    Bu sene sınav yayınları kendini yeniledi diyorlar sizce iyi mi ödev dergileri veriyorlarmış kullananlar var mı
    Akşam 8 buçuğa kadar da ders var dediler ne kadar doğru bir yardımcı olsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her dershaneden burs kazanıp kayıt yaptırmayan koca yürekli adam Allah rahmet eylesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    :) hocam çalışıyıp burs kazanıyoruz bırakın bari söyleyelim

• Up

• Updullah

• En 10. Sınıfta dersanesine gittim . Ama benim gittiğim dersane genel aşırı büyük ve merkezdeki semtte değildi . Evime yakın dite gitmiştim . Genelde ne iyi hocalar merkezde olur .

Fakat benim hocalarım güzel denk geldi . İyilerdi . Sınav yayınlarının ara sınıf kitapları tamamen ygs lys kitaplarından doldurma . Çözemeyeceğin şeyler oluyor yani . Biraz da soru tipi olarak klasikti . Yani fena değiş çözülr lakin çok da iyi değildi . Arada dergiler vs veriyorlardı . O dergileri ben beğenirdim . 12. Sınıfta sınavın bir hocasından özel ders almıştım . Sınavın denemlerini ve o dergileri tarardım . Fena değil gibiydi .

Sınavın dersanesine kaydolduysan büyük ihtimalle o kadar sürüyodur dersler .

Temel liseye kayıt olduysan dersler 8.30 a kadar sürmez . Belli bir saati de soru çözümdür . Hocaları 1 er sınıfs oturtuyorlar . Sen de gidip soruyorsun .

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    Vaktinizi ayırıp sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.Ben kolejine kaydoldum.Bana sürekli dedikleri şeyse "biz dershanecilikten geldik öğrenciyi sınava yönelik yetiştiriyoruz ,bu konularda tecrübeliyiz" diyorlardı.

Okulun da ilk senesi cok idaalı başladılar , o yüzden çok tedirginim.Benimde son senem riske de atmak istemiyorum. Buraya kayıt yaptım diye dershaneye de kayıt yapamam çünkü pazar günleri tek boş olacam haftanın 6 günü ders var , ki hafta içi bile saat 8 buçuğa kadar okuldayım.O riski almalı mıyım bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem kolej hem dersane bir kere en başta yürümez . Onu bir kafandan siliceksin . Kolejiniz iddiasında haklı . Ben de sınavda eğitim görmüş biri olarak sınav yılların kurumu yani . Türkiyenin çoğu ilinde olan uzun senelerdir bu işi yapan düzenini bulmuş bir kurum . Dolayısıyla da bu da kalitesine biraz yansıyacaktır . İlk sene kurumlar genelde bir şeyleri pek götüremez fakat gittiğin yer türkiye çaplı bir yer olduğu için böyle sorun yaşamayacaktır . Dersane yerine ilerde sorun yaşadığın ders olursa ondan özel ders alabilirsin

Çok haklısınız hocam ve çok mantıklı konuştunuz.Olmazsa matematikte özel ders alabilirim.Ya da hocaların yakasına yapışıp birebir ders alırım.

• boş işler peşindesin yine
  • Etinden sütünden yararlanmaya bakıcaksın . Yayınlar konusunda da endişe etme . Bol çalışırsın ekstra 1 tane daha çözmüş olursun . Sınav fena değildir . Endişen olmasın bence . Adı duyulmamış bir yere göre daha iyidir

Allah razı olsun hocam.Moralim çok bozuktu sayenizde çok fazla şüphem kalmadı.Okul kitaplar için 2 bin TL istiyor anlaşabilirsem eğer sadece dergileri almaya çalışacam ,sorun çıkarılarsa da mecbur hepsini alacam yapacak bir şey yok dediğiniz gibi fazladan bir kaynak daha çözmüş olurum.

• Daryl.Dixon kullanıcısına yanıt
    Açıklar mısın boş iş derken sadece bir örnek var , gideceğim okul ve alacağım yayın hakkında bilgi almak istiyorum.

Sağolsunlar yardımcı olan arkadaşlar da var,bunda ne boşluk görüyorsun.

Şu kadar net yapıyorum kaç k gelir diye mi konu açayım yoksa mastürbasyon unutkanlık yapar diye mi ya da otobüsün egzozuyum içimde kavga oldu diye mi başlık açayım boş bir konu olmaması için?

Sjzkqjskwjwk doğru hocam

• başarılar kardeşim :D
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    neyse çok kurcalamayalım bi daha ölür mazallah :D
    Vicdan azabı falan çekeriz aynen gerek yok

• dirilme bursu veriyolar senin gibilere özel onu konuştun mu. %25 falan indirim yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 27 Mayıs 2018; 16:3:39 >
  • Ankarada sınav kolejinde okudum 4 sene ana binası bütün sınav eğitim kurumlarının. kurucu bizim okulda takılırdı. Çok kötü bir 4 sene geçirdim saçma sapan insanlar hocaların hepsi ayrı kafalarda nefret ettim açıkçası kimseye tavsiye etmem. Dershanesini falan bilemem tabi ki.
  • Dershanesibe değilde okuluna kayıt yaptım o kadar mı kötü hocam? Yayınları falan nasıl sizce dergileri olsun kitapları olsun hocalar oradan mı ders işliyordu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.